با سلام خدمت دست اندرکاران نرم افزار زبانشناس و دیگر کاربران گرامی . در اینجا بر خود لازم میدانم که نظریه خودم را به دوستان اعلام کنم تا شاید ایده و یا پیشنهاد اینجانب در جهت افزایش بهره وری و کاربری نرم افزار مذکور موردتفقد قرار گیرد.
هدف غایت یادگیری زبان انگلیسی همانا درک و فهم مطالب به زبان انگلیسی می باشد ،این مطالب میتواند در قالب متن ، گفتگو ، سخنرانی ، فیلم و … باشد این موارد در چهار مهارت مورد استفاده قرار میگیرد لیسنینگ ، اسپیکینگ ، رایتینگ ، ریدینگ
در این نرم افزار که آموزش بر اساس داستان و بازگو نمودن داستانک ها میباشد و احساس میشود در زمینه اسپیکینگ و رایتینگ نرم افزار کاستیهایی دارد،لذا در ذیل به چند گزینه اشاره مینمایم که باعث جذابیت نرم افزار خواهد شد:
۱_ در صورت امکان گزینه ای با عنوان جملات فیکس مکالمه اضافه شود و قابلیت مشارکت جمعی را داشته باشد ، در ابتدا طراحان نرم افزار جملات فیکسی را در آن گزینه قرار دهند سپس دوستان بتوانند جملات فیس دیگری را هم به آن بصورت آفلاین و یا بصورت آپدیت برای همگان اضافه نمایند
۲_ قسمتی در نرم افزار با عنوان دست نوشته های کاربران زبانشناس قرار گیرد و بهترین دست نوشته های کاربران در زمینه های مختلف بصورت آپدیت دوره ای قرار گیرد.
۳_ مکالمات دو نفره که به گزینه اول هم مربوط میشود اضافه شود ، منابع گزینه اول و سوم را در نرم افزاری همچون tactics for listening براحتی قابل دسنرسی میباشد
در انتها هم از زیاده خواهی و پرحرفی ام معذرت خواهی میکنم
5 پسندیده