سلام
برای اینکه بتونیم زبانشناس را در سریع ترین زمان ممکن به نقطه مطلوب شما کاربران عزیز برسونیم لازم دونستیم که یک مقدار حرفهای تر عمل کنیم و شما را در انتخاب امکانات آتی برنامه و در واقع برنامه ریزی برای توسعه مشارکت بدیم.
اگه بخواهم ساده بگم قراره اینجا امکانات پیشنهادی توسط شما و تیم زبانشناس را قرار بدیم و با هم این پیشنهادها را پخته کنیم و در آخر از بین اونها مهمترینهاشون رو انتخاب کنیم.
اگه به طوفان مغزها اعتقاد دارید لطفا مشارکت کنید هرچند که به نظرتون پیشنهادتون خیلی خوب نباشه
- ۱- اضافه کردن دیکشنری آفلاین کمبریج
- ۲- اصلاح تلفظها و احتمالا قرار دادن آنها در برنامه و یا دیکشنری آفلاین
- ۳- نمایش برخی آمارها مثل نمودار تقویم در وب سایت
- ۴- نمایش leader board در وبسایت و یا برنامه
- ۵- دکمه جلو و عقب رفتن در درس به صورت ثانیهای
- ۶- اضافه کردن لغت به جعبه لایتنر به صورت دستی
- ۸- رفتن به حالت شبانه (night mode)
- ۹- جستجوی لغت در دروس دورههای فعلی
- ۱۰- خروجی گرفتن از جعبه لایتنر
- ۱۱- مدیریت فایل درسها
0 رأی دهنده
پیشنهادهایی که مطرح شد:
۱- اضافه کردن یک دیکشنری آفلاین دیگر برگرفته از سایت http://dictionary.cambridge.org
۲- اصلاح تلفظها و احتمالا قرار دادن آنها به صورت پیشفرض در برنامه و یا اتصال به دیکشنری آفلاین. برگرفته از سایت http://dictionary.cambridge.org
یه اعتراف بکنم . مکانزیم تلفظی که الان در برنامه هست اولین بار با عنوان آزمایشی داخل برنامه قرار داده شد و قرار بود موقت باشه و بعدا توسعه داده بشه. ولی خوب کلا بیخیالش شدیم و تا الان در واقع همون سیستم آزمایش داره کار میکنه.
۳- امکان نمایش برخی آمارها در وب سایت. مثلا نمایش نمودار تقویم افراد در صفحه پروفایل اونها
۴- نمایش leader board در وبسایت و یا برنامه. مثلا افرادی که بیشرین مطالعه در هفته رو داشتن به عنوان برترینها معرفی بشن
به نظر من این نوع رقابت، رقابت سالمی نیست
۵- دکمه جلو و عقب رفتن در درس به صورت ثانیهای. همان دکمهای که قبلا بود و با آمدن دکمه جلو و عقب جملهای برداشته شد.
اصلیترین مشکل ما برای حذف این دکمه عدم وجود فضا برای این همه دکمه بود. یکی از کاربران پیشنهاد داد برای غلبه بر این مشکل میتوانید از این راهکارها استفاده کنید
- رفتن به جلو و عقب به صورت ثانیهای در صورت نگه داشتن دست بر روی دکمه
- قرار دادن برخی دکمههای کم کاربردتر مثل اسکرول خودکار درون یک منو کرکرهای
۶- قابلیت اضافه کردن لغت به جعبه لایتنر به صورت دستی
۷- قابلیت اضافه کردن یک درس توسط کاربر
این مورد به آینده موکول شد
من به پیشنیازهای این کار فکر کردم و در آخر به این نتیجه رسیدم که پردازش داده خفنتر از این حرفاست که بشه رو گوشی انجام داد . یعنی اگر این کار را بخواهیم انجام بدیم باید به این صورت باشه که یک متن و صوت توسط کاربر داخل سرور آپلود بشه و پردازشها داخل سرور انجام بشه
۸- قابلیت رفتن به حالت شبانه (night mode). در واقع کاهش نور صفحه نمایش
این کار باعث میشه مصرف باتری و مصرف چشم پایین بیاد.
۹- امکان جستجوی لغت در دروس دورههای فعلی
۱۰- قابلیت خروجی گرفتن از جعبه لایتنر.
پیشنهاد بنده در این مورد نمایش در قالب HTML بر روی وبسایت هست
۱۱- مدیریت فایل. نمایش لیست درسها و امکان دانلود، خذف، انتقال و … آنها به صورت گروهی.
اگه قبلا پیشنهادی دادید و من یادم رفته اینجا بیارم و یا اگه پیشنهاد جدیدی دارید بگید اضافه کنم.
در آخر که همه پیشنهادها جمع شد و به یک جمعبندی رسیدیم یک نظر سنجی برگزار میکنیم برای اینکه کدوم رو در اولویت قرار بدیم.
==========================================
لیست پیشنهادهای خارج رای گیری (جهت ارجاع سریع)
- جملات فیکس مکالمه
- دست نوشته های کاربران
- مکالمات دو نفره
- در نظر گرفتن کلمات ترکیبی به عنوان یک کلمه. مثلا give up
- کوییزآخر هر درس :که متوجه بشیم چقدر یاد گرفتیم و خودمونو محک بزنیم
- تکرار ۱ کلمه:مخصوص کلماتی ک از لحاظ تلفظ واسمون مشکله
- تغییر کلمه قبل از اضافه شدن به لایتنر و یا امکان اتصال یک لغت دیگر (به عنوان ریشه و یا …)
- Replay A to B
- نوتیفیکیشنهای انگیزشی
- امکان ساخت لیست پخش (فقط صوتی)
- افزایش سقف میزان مطالعه روزانه
- امکان پرینت کردن متنها