کاسه صبر لبریز شدن به انگلیسی چی میشه؟

از بین ویدئو هایی که تا الان تولید شده من این یکی رو خیلی دوست دارم :heart_eyes:
درس جدیدی که از مگا استوری دارم میخونم این اصطلاح last straw رو داره برا همین یاد این ویدئو افتادم
مرورش کردیم خلاصه :grin:

4 پسندیده

دقیقا من هم حس شما رو دارم نسبت به این اصطلاح. فقط من برام سوال شده چطور آقا کامبیز ریزبینانه با ضرب المثل فارسی تطبیق دادن؛ هر چند اصطلاح the straw… همه جا بیانگر این ضرب المثل نیست؛ ولی کاسه صبر لبریز شدن دقیقا همین معنی رو داره.

شما هم مگا داستان می خونید بانو؛ وجه اشتراک مون زیاد شد :smiley: البته من پیوسته نمی خونمش

4 پسندیده

سلام بانوی عزیز :two_hearts:
بله، منم خیلی وقت نیست شروع کردم این دوره رو
درس سوم هستم :grin:
دوره ی خوب و کاملیه واقعا :ok_hand:

شما فکر میکنم دوره واقعی باشین درسته؟

3 پسندیده

من این دوره رو بیشتر سلیقه ای بر حسب موضوع می خونم. بیشتر ترجیح می دهم تا تنوع در منابع ایجاد کنم .
دوره مگا واقعا کلمات و اصطلاحاتش خوبه و برای تقویت تلفظ با تکنیک سایه عالی هست چون خیلی تُن صدای ارون Aaron رسا و گیرا هست.

این دوره خیلی وقت تمام کردم الان در حال مرور هستم و بیشتر سعی می کنم اصطلاحات رو بیشتر کار کنم. کلا تکرار این دوره برام خیلی مفیدتر بوده تا خوندن دوره ی جدید
می تونم بگم دو بخش هست مطالعاتم الان، بخشی مرور دوره انگلیسی واقعی و بخشی دوره های بریتیش و گاها مگا

6 پسندیده

چه خوب
من ۱۶ درس رو جلو بردم و اصطلاحاتشم برام خیلی مفید بود ولی خواستم چالش جدیدی رو تجربه کنم برای همین رفتم سراغ مگا
واقعا هم چالش برانگیزه :grin:

3 پسندیده

خسته نباشید
خیلی حس خوبی داره وقتی یه چیز جدید یاد میگیریم

3 پسندیده

وااااای :clap::clap::clap::ok_hand::ok_hand::joy::joy::joy:
آقای کشاورز فقط آخر کلیپ! :joy::joy::joy:
این اولین پست شما تو پیج زبانشناس هست :clap::clap::clap::joy::joy::joy:
ولی چقدر خشن! :neutral_face::expressionless:
عالی بود :clap::clap::clap::hibiscus::rose::sunflower::sparkling_heart::two_hearts:

3 پسندیده

من یادمه سر این کلیپ اولیا خیلی عصبی بودم. شما و رفیقم شایان خیلی کمک کردید بتونم اعتماد بنفس بگیرم. مدیون شمام :rose: :rose:

خانوم نیکنام ما خیلی دلمون واستون تنگ شده :rose: :rose:

مخلصم :rose: :rose:

بعد میگید چرا از این داستانهای خشن مینویسی. خانوم من اعصاب مصاب ندارم اصلا :joy: :joy: :joy:

4 پسندیده

کاملاً مشخصه! :joy::joy::joy:
قشنگ زیر یک دقیقه جوش آوردی :joy:

1 پسندیده

سلام آقا کامبیز؛ بسیار ممنون از لطف تون :rose: :rose: :rose:
مدتی روی هدفهام بشدت متمرکز بودم و هنوز هم شرایط تغییر نکرده فقط deadline هدف اصلی تغییر کرده و فشار کاریم کمتر شده. و این مدت من هم دلتنگ تالار و دوستان خوبم بودم و گاها که انرژیم افت پیدا می کرد به تالار سر میزدم. خدا رو شکر که من لایق حضور در جمع دوستانی چون شما بزرگوار بودم :rose:

4 پسندیده

نه خب اون حجم فیدبک رو یهو به منم بدن عصبی میشم :grin::grin:

اینو بزارید جز افتخارات ما :rose::rose:
منم از شما زیاد یاد گرفتم و از این بابت همیشه ممنونتون هستم :rose:

1 پسندیده