با سلام و عرض ادب و تبریک سال نو و آروزی بهترین ها برای هم قطاران زبانشناسی
امروز میخوام از دوره ای که به تازگی در اپلیکیشن زبانشناس قرار گرفته رونمایی کنم
اسم این دوره هست یادگیری انگلیسی با حس خوب و همونطور که از اسمش پیداست میخواد انگلیسی رو با حسی خوب و با آرامش و البته با متد Neuro linguistic programming که آمیزه ای از روانشناسی و آموزش انگلیسی به صورت تعاملی هست آموزش بده (مثل درس های اصلی دوره ی انگلیسی قدرت که ای جی با اون روش به خیلیامون انگلیسی رو یاد داد)
این دوره در واقع یک پادکست هست و تو سطح اینترنت هم میشه فایل های صوتیشون رو پیدا کرد، اما در اپلیکیشن زبانشناس برای اولین باره که این پادکست همراه با متن در اختیار زبان آموزان محترم قرار میگیره
این هم سایت رسمی این دوره ست که میتونید ازش بازدید کنید
با سلام
مرسی بابت معرفی این مجموعه
داستان های مصور زیاد شده امکانش هست این مجموعه مرتب شود
همینطور هم بریتیش و امریکن داستان ها رو مشخص کنید یک سری پیشنهاد در جهت ظاهر برنامه قبلا پست گذاشتم مخصوصا قابلیت اضافه کردن اصطلاحات به دیکشنری و …
من یکیشو گوش دادم
خوب بود منتها بهش نمیخورد واسه سطح متوسط باشه
حداقل از نظر سرعت بیان جملات
اینجور پادکست ها با محتوای طنز میتونه جالب باشه
ممنون زبانشناس سورپرایز جالبی بود
سلام سال نو مبارک با ارزوی سلامتی و موفقیتهای بیشتر در زندگی .ممنون از اطلاع رسانی خوبتان ببخشید میخواستم بپرسم این دوره رو در کدوم قسمت میتوانیم پیدا کنیم ؟
سلام، به نظرتون این دوره برای من که فعلا در حد داستان های کودکانه هستم میتونه مناسب باشه؟
قبلا یه بار به دروس اولیه ای جی گوش دادم، ولی احساس کردم فعلا در اون سطح نیستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
نه فعلا هسته ی زبانیتون رو بسازید (گوش دادن به دوره هایی مثل داستان های کودکانه و دروس اولیه ی انگلیسی بدون تلاش) این دروس تقریبا هم سطح انگلیسی قدرت هستند
البته همیشه خودتون باید سطح خودتون رو بسنجید
هر دوره ای رو که بین 85 تا 95 درصدش رو متوجه میشید براتون مناسبه
در غیر این صورت براتون زوده هنوز