انجام داده و انجام نداده های یادگیری زبان انگلیسی

سلام به همه ی اساتید و بزرگان و دوستان محترم زبانشناسی
و سلام به آقا آرمین عزیز که این حرکت جالب رو انجام دادن
دنبال یه فرصت بودم که هم وقت آزاد وجود داشته باشه، هم پای لپ تاپ باشم تا بتونم تایپ کنم، چیزی که اینروزا کمتر پیدا میشه. مثل خیلی چیزای دیگه، (مثلا شکر :face_with_raised_eyebrow: )
والله ابتدا باید بگم از اینکه اسمم در کنار اسم اساتید قدر زبانشناس اومده، غافلگیر شدم :sunglasses:، بسی مایه افتخار است. اما اگه بخوام از تجربیات یادگیری زبانم بگم، باید اینطور شروع کنم که همیشه بهش علاقه مند بودم. همیشه دوست داشتم بتونم سطح زبانم رو ارتقا بدم و بطور مطلوبی درک کنم و صحبت کنم. اما همیشه، یعنی از همون جوونی :grimacing: بواسطه ی متدهای ضعیف و ناکارآمد سیستم های آموزشی، سطح زبانم در همون حد متوسط ( رو به پایین ) باقی مونده بود.
در گذشته شاید در حد سه یا چهار ترم هم کلاس رفتم، اما تغییری در شرایط ایجاد نکرد. بعد از مدتی از اینکه حتی یه اخبار ساده و یا فیلم مورد علاقه م رو نمی تونستم بفهمم، بسیار افسرده و ناراحت بودم. تا اینکه تصمیم گرفتم با جدیت بیشتری از طریق گوش دادن به پادکستها، مهارت شنیداری خودم رو ارتقا بدم، چند و چونش رو یادم نیست اما اون زمان با سایت ESL آشنا شدم و دکتر جف مکولین. تمام پادکست های ESL و English cafe هاش رو دانلود کردم و کارم شده بود گوش کردن به صدای دکتر جف، از سری English cafe بیشتر خوشم میومد، چون هم انگلیسی گوش میکردم، هم به نحو مطلوبی با فرهنگ و آداب و رسوم آمریکایی ها آشنا میشدم. همزمان با اون یه دیکشنری بود بنام نارسیس که روی ویندوز xp نصب میشد و یه جعبه لایتنر داشت که خیلی دوستش داشتم. بخشی از دایره لغات من به اون دیکشنری و جعبه لایتنرش برمیگرده. اما به دلیل اشکالات نرم افزاری و پایدار نبودن اون نرم افزار و همینطور یکنواخت شدن صدای دکتر جف عزیز، بعد از مدتی دوباره بین من و فراگیری زبان، فاصله افتاد و خسته شدم.
حدود یکسال و نیم پیش بود که برای پسرم که اونموقع با حرارت کلاس زبان میرفت، نشستم توی اینترنت به جستجو کردن تا یه نرم افزاری، اپلیکیشنی، چیزی پیدا کنم مثلا شبیه همون دیکشنری نارسیس که جعبه لایتنر داشته باشه، و خوشبختانه به درست ترین و دقیقترین نتیجه ی ممکن، یعنی زبانشناس رسیدم.
نصبش کردم و همون فرداش، اشتراکش رو خریدم و دنیای جدید فراگیری زبان به روم گشوده شد. به جرأت میتونم بگم که بهتر از این اپلیکیشن و این سیستم، گشتم، نبود . نگرد، نیست.
اما در مورد روند تجربیاتم با زبانشناس، شروع کارم با داستانهای واقعی بود و اواسط اون پکیج بود که همزمان انگلیسی قدرت رو شروع کردم. یقینا انگلیسی قدرت بهترین و کاملترین پکیجی هست که بطور خودکار و خودآموز، آدم رو هدایت میکنه، آموزش میده و انگیزه های آدم رو بیشتر و قویتر میکنه. کتاب گویای AJ هم کتابی بود که با علاقه و اشتیاق خوندمش و انگیزه هامو دوچندان کرد.
البته باید اعتراف کنم یک چند ماهی خسته و سرد شدم که در روند آموزش یه چیز بسیار طبیعیه، حتی چند ماه زنجیره م قطع شد و فقط گاه و بیگاه گوش می کردم. اما وقتی شانس آورده باشی، انتخابت درست بوده باشه و منبع درستی برای آموزش انتخاب کرده باشی. قطعا اون منبع میتونه تو رو به سمت خودش بازجذب کنه. کاری که زبانشناس و تیمش به قشنگی انجام داد. یعنی با تنوع امکانات و منابع آموزشی، تونست دوباره منو به دوران اوج انگیزه برگردونه و دوباره با قدرت بیشتر شروع کردم.
از اواسط و یا اواخر دوره قدرت هم شروع کردم به پاتک زدن به دوره های انگلیسی از طریق اخبار، انگلیسی واقعی را یاد بگیر و همینطور مگاداستانها.
بعد از اتمام انگلیسی قدرت هم، همه این پکیجها همچنان هستن، بعلاوه ALL Ears English و دوره VIP که اینروزا زیاد بهشون گوش میدم. و البته هر از چند گاهی هم یادی میکنم از دکتر جف عزیز و میرم سراغ پادکست های ESL .
زیبوک هم که دیگه جای خودش رو داره و عشقه.
خلاصه گوش میکنم و گوش میکنم و گوش میکنم، به امید اینکه بزودی اون اتفاق بزرگ و پیشرفت بزرگ رخ بده و بتونم به اون درجه از مهارتی که مورد انتظارمه دست پیدا کنم.

فعلا دیگه خوابم گرفت، برم بخوابم :yum::grimacing::stuck_out_tongue_winking_eye:

18 پسندیده