سلام خدمت دوستان عزیز. یه مدتی بود در خدمت شما نبودم چون مشغول انجام یه پروژه ویدئویی بودیم که یکیش همین موردیه که خدمتتون قراره ارائه بدم.
حدود ده پونزده روزی میشد که داشتم رو یه ویدئو پرومو برای اپلیکیشن کار میکردم که هم توش آموزش های پایه اپلیکیشن رو بگه و هم اینکه یه نگاه کلی به اپ داشته باشه.
این ویدئو رو می تونید برای دوستاتون جهت معرفی اپلیکیشن ارسال کنید.
پیشنهاد داشتم.
با توجه به اینکه یکی از روشهای شما بر روی یادگیری با فیلم است. پیشنهاد میکنم جعبه لایتنر اپلیکیشن را به بریده فیلم مجهز کنید.
مثلا اگر من کلمه either را از حفظ میکنم اپلیکیشن بر پایه زیر نویس فیلم بریدهای از فیلم یا کلیپ ارائه دهد مثلا به مدت ۳۰ ثانیه که کلمه either در آن استفاده شده با این روش جعبه لاتینی با یادگیری بصری هم همراه میشود.
آقای کشاورز … من این ویدئوی شما رو آخرهای آذر ماه امسال، قبل از اینکه اشتراک طلایی نرم افراز رو بخرم، چند بار تو پیج زبانشناس نگاه کردم و بعد تصمیم گرفتم.
ولی به نظر من نیاز است که ویدئوی جدیدتری بسازید، تمامی امکانات نرم افزار به طور مفصل تر شرح بدید و در پیج اینستاگرام زبانشناس قرار بدید.
سلام عرض ادب خدمت آقای کامبیز کشاورز میگم من به جای اینکه شما ایمیلتون رو بدید چطوره که به جای ایمیلتون شماره تلفنتون رو بدید آخه ایمیل من یکم خراب هست ممنون میشم اگه به جای ایمیل شماره تلفن بدهید
باسپاس از زحمات شما که مطالب مفید و کارآمدی را بیان نمودید بی شک اینگونه اقدامات خانواده عزیزمان زبانشناس را غنی تر خواهد کردوآموزشهای آنرا پر بار تر.درود،،