نه دیگه فشرده شنوی انجام نمیدم. هرچند گاهی اوقات اگه دوره خوبی پیدا کنم دوست دارم انجام بدم. چون معتقدم اونطور که باید روی فشرده شنوی وقت نذاشتم و حتا دوره انگلیسی قدرت رو هم تموم نکردم. الان فهمیدم که چقدر کارم اشتباه بوده.
بنظرم بعد از انگلیسی قدرت خیلی خوبه که تا مدتی فشرده شنوی رو ادامه بدیم، مثلا با دوره وی آی پی ای جی هوگ یا پادکست ها.
چرا چنین فکری می کنید؟
چون بنظرم اگه بیشتر روی فشرده شنوی وقت گذاشته بودم الان در مکالمه خیلی روون تر بودم.
خیلی عالیه من هم از امروز شروع میکنم .
کتاب هایی که معرفی کردی عالی هستند .
ممنونم
سلام، من سطحم A2 هست، و الان انگلیسی بدون تلاش، ۵۰۴ واژه و اکسفورد اسکیل و شروع کردم.
بنظرتون خوبن اینا؟؟
و پیشنهادتون برای کتاب زیبوک چیه برام؟؟
ممنونم
فشرده شنوی رو هم توضیح میدین؟؟
سلام
به نظرم به جای ۵۰۴، ۴۰۰۰ واژه رو بخون
برای گسترده خوانی هم با توجه به علایقت و اینکه بالای ۸۵ درصد بلد باشی انتخاب کن
پیشنهاد من کتاب های بافی، مجموعه دزدان دریایی کارائیب، شرلوک هولمز و کتاب داستان های سطح بندی (خیلی ساده و ساده )
سلام.
بنظرم نیازی نیست در این سطح سرتون رو با منابع مختلف شلوغ کنید و بهتره روی یک یا دو منبع تمرکز داشته باشید. کتاب ۵۰۴ و آکسفورد رو بذارید کنار و دوره انگلیسی بدون تلاش رو با روش فشرده شنوی پیش برید.
فشرده شنوی هم بدین معناست که یک درس رو بارها و بارها گوش بدید، مثلا یک درس ۱۰ دقیقه ای رو یک هفته روش وقت بذارید و بارها بهش گوش بدید. این تکرار باعث یادگیری عمیق زبان در ذهن شما میشه.
برای گسترده خوانی هم با توجه به سطح شما پیشنهادم کتابهای سطح بندی شده ست.
موفق باشید.
ممنون عزیزم
ممنون آقا مصطفی.
یعنی الان فقط ای جی و دنبال کنم؟؟
فرصت دارم که چیزای دیگه هم بخونم، مثلا برای تقویت لیستنینگ و اسپیکینگ پیشنهادتون چیه؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
البته دایره لغاتم ضعیفه و گرامرم خوبه.
سراپا گوشم آقا مصطفی، بفرمایید
خواهش میکنم.
بنظرم فشرده شنوی و گسترده خوانی رو با هم پیش ببرید.
فشرده شنوی با ای جی و گسترده خوانی با کتابهای سطح بندی شده.
همینا رو اگه خوب بخونید وقت شما رو پر میکنه.
زیاد عجله نکنید. استمرار خیلی مهمه و اگه این دو راه (فشرده شنوی و گسترده خوانی) رو درست پیش ببرید پس از چندماه سطحتون پیشرفت میکنه و میتونید سراغ دوره های دیگه برید.
فعلا چیزی که مهمه افزایش ورودی های زبان به ذهن شماست که همون فشرده شنوی و گسترده خوانی اینکارو میکنه.
بله حتما انجامشون میدم.
سپاسگزارم
فقط نگفتین برای تقویت لیستنینگ چکار کنم؟
کلا وقتی به یه چیزی گوش میدم یا کسی سوال میپرسه ازم خیلی سخت متوجه حرفشون میشم!!
این واقعا آزارم میده
همونطور که عرض کردم برای لیسنینگ فشرده شنوی باید کنید تا رفته رفته گوش شما به صداها عادت کنه. راه دیگه ای وجود نداره.
سپاسگزارم از وقتی که گذاشتین و پاسخگو بودین
سلام توضیحاتتون دربارهی زیبوک خیلی عالی بود ممنون
چقدر خوبه از تجربه دیگران بهره مند شدن ممنووووووون
آقا مصطفی سلام. وقتتون بخیر. من سطحم تقریبا b2 هست. برام مکالمه اولویت نیست برام این مهمه بتونم متن هارو بخونم. بنظر شما بهترین کار فشرده شنوی دوره وی آی پیه یا گسترده خوانی؟
سلام و درود
حتما توصیه میکنم گسترده خوانی کنید.