برای مثال دوره انگلیسی قدرت یا انگلیسی بدون تلاش
چند درسی از آنها را خواندم برایم زیاد سخت نبود ولی کتابها برایم راحت نیست. مثل قسمت اول ماتیلدا که سی و خورده ای کلمه و عبارتش را نمیدانستم
بنظرم فعلا با فشرده شنوی برید جلو.
اگه از خوندن کتاب هم لذت می برید اولش خیلی سخته و من کاملا درکتون میکنم. ولی اگه همچنان ادامه بدید پس از مدتی مهارت خوندن شما بطور ناخوداگاه بهتر میشه.
و همونطور هم که گفتم بنظرم با کتابهای سطح بندی شده هم شروع کنید که سختی راه رو کمتر احساس می کنید.
چه مدت با کتابهای سطح بندی شده پیش بروم؟
خب اینطوری خیلی سخت میشه و بنظر میرسه کتاب مناسب سطح شما نیست.
شاید کتابای سطح بندی شده زیبوک بره شروع گسترده خوانی انتخاب بهتری باشه و کتاب ماتیلدا رو بهتر باشه بعدا بخونید.
کتابای سطح بندی شده از سطح مقدماتی تا پیشرفته داره.
بنظرم دست کم تا سطح متوسطش پیش برید که شاید یکی دو ماه یا بیشتر طول بکشه، ولی قطعا ارزشش رو داره.
پیشنهاد شما برای یک برنامه کتابخوانی برای من چیست
پیشنهاد میکنم همین برنامه رو پیش برید.
بعدش میتونید برید سراغ کتابهایی مثل ماتیلدا و …
یک برنامه از سطحی که هستم تا اینکه به سطح شما برسم.
تصور کنید میخواهید برای خودتان اگر در سطح من بودید برنامه ریزی میکردید
چند ماه با کتابهای سطح بندی شده پیش برید، بعد میتونید برید سراغ کتابای قفسه نوجوانان و بعد همینطور به گسترده خوانی ادامه بدید و کم کم خودتون قلق کار دستتون میاد.
از فشرده شنوی هم در این میان غافل نشید.
گسترده خوانی و فشرده شنوی در کنار هم جواب میدن.
ممنون که به سوالات من پاسخ دادید
خواهش میکنم.
بعد از چند ماه که این برنامه رو انجام دادید اگه مایل بودید اونموقع برنامه جدیدی میتونم براتون پیشنهاد بدم.
امیدوارم موفق باشید.
بی نهایت سپاسگزارم
اگر برای فشرده شنوی از کارتون استفاده کنم چطوره؟
که هر کارتون را یک هفته روزی بیشتر از پنج بار ببینم
در فشرده شنوی چند بار به چه مدت گوش دهم؟
نه کارتون در این سطح مناسب نیست.
دوره های ای جی هوگ یا انگلیسی عمیق رو پیشنهاد میکنم.
برای هر قسمت (مثلا انگلیسی قدرت سی قسمت داره) یک هفته وقت بذارید و بارها گوش بدید. هرچقدر بیشتر بهتر. تکرار و عمیق خواندن مهمترین بخش در فشرده شنویه.
چشم
حتما انجام میدهم
آقا مصطفی من انگلیسی عمیق را پیدا نکردم
بله، منظورم دوره انگلیسی واقعی بود.
سلام ببخشید کسی معنی spread the love در اپیزود ۳ گرامر گیم شو میدونه ؟ چه تو اون مکالمه و چه کاربرد های دیگه اش
میتونید این سوال رو در خود اپیزود بپرسید که بصورت تاپیک جداگانه ای در تالار نمایش داده میشه و دوستان تالار به شما پاسخ میدن.
آقا مصطفی، شما فشرده شنوی رو هنوزم ادامه میدید؟ اگر نه در کل به نظرتون چند تا دوره فشرده شنوی کافیه؟ آیا همون قدرت کافیه و بعدش کلا بریم دنبال گسترده خوانی؟