چالش کتابخونی شهریور 1398 ⭕

شوهرش زن چیه خودش زن فرخه :joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

ما هم اگه بخوان کمک میکنن ولی اجباری نیست. قبلنا کمتر بود. خونواده پسر هم توقعی ندارن از این لحاظ مگه اینکه طرف خیلی پولدار باشه کل جهاز دخترش رو بده. در کل رسم خوبی داریم :heart_eyes::grimacing:

2 پسندیده

وای فاطمه چقد خندیدم. نزدیک بود خفه بشم :joy:

2 پسندیده

بحث از یه اهنگ کشیده شد به جهیزیه :joy::joy::joy:

3 پسندیده

خدانکنه آرمینا خفه شه :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

ایشاللله عروسیه خودت عزیزم :joy::joy::joy:

3 پسندیده

فاطمه جان من ازین آرزو ها نکن اخه آرزو قحطیه؟ :joy::joy::joy:

3 پسندیده

برای مزاح گفتم دلی نبود خوشگلم :joy::joy::joy::expressionless::expressionless: من خودم از ازدواج متنفرم

3 پسندیده

پز میدیم در حد لالیگا :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
اینجا اجبار نیس ولی شرایط اینقد سخت شده خود خونواده دخترم تا حدودی کمک میکنن ولی به قول تو توقعی ازشون نیس
فقط یک عیب داره که فعلن گریبان ما رو نگرفته :rofl::rofl::rofl:، باید با یک همشهری ازدواج کنی چون جاهای دیگه با رسم ما ممکنه کنار نیان اونم تو این گرونی :joy::joy::joy:
یادم باشه به کرمانشاهی ها هم فکر کنم :rofl::rofl::rofl:

2 پسندیده

ازدواج نکن حنانه جون :joy::joy::joy::heart_eyes::heart_eyes: بمون هیچکس ازدواج نکنه بمونید :cry::cry::sob::sob::rofl::rofl::joy::joy::joy:
آقا آرمین شوهر کنه باید :joy::joy: شوهرش خیانت کرد فرخ

3 پسندیده

معامله‌ی کالا به کالا هم جواب میده ها :joy:

وای من از هرچی که مربوط به ازدواجه متنفرم مخصوصا مهمون اومدن و مهمونی رفتن. نمیشه دو نفر دست همدیگه رو بگیرن برن یه جا بدون داشتن این مسخره‌بازی‌ها زندگی کنن؟

3 پسندیده

هانی نگران نباش حالا حالا ها در خدمت هستیم
تازه اگه اونم اگه ازدواج کنم یکی بدتر از خودم می یابم که بیارمش تالار، نشه از اینجا جمعش کرد

3 پسندیده

با بچهات بیا تالار :joy::joy::joy::joy:

3 پسندیده

:joy::joy::joy:
مردم از خنده :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 پسندیده

من از مهمون متنفر نیسم‌کسایی ک خوشم نمیاد بیان خونمون بدم میاد و اصلا نمیام خوش آمد گویی :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: کلا پایین نمیام

3 پسندیده

من خواهرزاده‌مو ثبت نام کردم اصلا نمیاد اینجا که. هی نمیدونه چی به چیه
میرم خونه‌شون خودم وارد اکانتش میشم به بچه‌ها لایک میدم :joy:

3 پسندیده

من کلا از ازدواج متنفرم از اول تا آخرش بعدشم با خودم عهد کردم اصلا ازدواج نکنم :wink::joy:

3 پسندیده

خب فامیل شوهر همینان دیگه :joy:

3 پسندیده

چند سالشه مگه ؟ :joy::joy::joy: پروین خانم تو اکانتش بیایید زیر پستام تشویق کنید :joy::joy: فرصت طلب ک میگن منم

3 پسندیده

مثلا پسر عمهام تو عروسیه پسرعموم دیدن منو گفتن با قهر کردی :joy::joy:

3 پسندیده