چالش کتابخونی شهریور 1398 ⭕

مریمم میخنده معلوم میشه :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::smiley:

3 پسندیده

اونا دیگه خیلی جیگرن :heart_eyes:

3 پسندیده

مثلا الان خاله کوچیکم خیلی جیگره :neutral_face::expressionless::expressionless::expressionless::expressionless:

2 پسندیده

نیست ؟ :joy::joy: من فکر میکردم چال گونه هاشم عملیه که؟طبیعین؟

3 پسندیده

منِ دیروز :blush::v:

6 پسندیده

مریم توام شدی زیبا دوستم عملی عملی :expressionless::expressionless::expressionless::expressionless::joy:

3 پسندیده

ترویس آرکوین
اصلا نخونینش …افتضاحه

6 پسندیده

سلام دوستان
شب همگیتون بخیر
کتاب سلامتی در صد سالگی رو تا فصل هفتم مطالعه کردم:

4 پسندیده

سلام . شب همگی بخیر . امیدوارم حالتون خوب باشه
امشب مطالعه اولین کتابم « جیمز و هلوی غول پیکر » رو تموم کردم :blush:

کتاب بعدی که الان میخوام شروع کنم « ماتیلدا » هست

8 پسندیده

سلام به همگی
ادامه ی کتاب سلامتی در صد سالگی:

7 پسندیده

سلام آقا مصطفی. امیدوارم حالتون خوب باشه

من دارم هابیت رو می‌خونم و دیگه اون حس بد رو به راویش ندارم حتی برام جذاب هم شده فقط یه کم زیادی کنده. البته بالا بردن سرعت تاثیری توش نداره چون ذاتا کنده و یه‌جوری شل و ول.
ولی در ادامه نحوه‌ی روایتش بهتر میشه‌. الان تا فصل هشت پیش رفتم. ساختارهای قدیمی زیاد داره که این یکی از معایبشه.
ولی پر اصطلاح و ضرب‌المثل بکر و دسته اوله. واقعا کتاب زیباییه و از اینکه خودم رو وادار کردم که ادامه‌ش بدم خوشحالم :slightly_smiling_face:

5 پسندیده

سلام دوستان
شب بر شما خوش :rosette::rosette:
فصل ۳ کتاب پدرپولدارو فقیر هم تمام شد :v:

7 پسندیده

سلام پروین خانم بزرگوار. ممنونم از لطفتون.
چقدر عالی. خیلی خوشحال شدم. پس ادامه بدید. منم شاید بخونمش با توصیفات شما. من عذاب وجدان گرفته بودم که باعث دلسردیتون شدم. خداروشکر پس. :pray:

4 پسندیده

ای بابا این چه حرفیه. شما چرا؟ من خودم اولش خیلی توذوقی خوردم وقتی صداش رو شنیدم ولی باید میخوندمش چون واقعا کتاب قشنگیه. البته در ادامه‌ش، سه گانه‌ی حلقه خیلی قشنگ‌تره. من فارسیشو خوندم و حیفم اومد انگلیسشو نخونم.

2 پسندیده

ترویس آرکوین
تموم شد

6 پسندیده

منم چند شب که آمار ندادم باغ مخفی رو خوندم تموم شد (نکتش جالب بود)، گنجینه گم شده بادگا بی رو تموم کردم

5 پسندیده

سلام
اتمام کتاب سلامتی در صد سالگی:

10 پسندیده

داستان برانته ها( خواهران برونته) رو خوندم عااالی بود نمیدونم من احساسی م یا واقعا داستانش ناراحت کننده که من آخرش گریه کردم

9 پسندیده

سلام حضور دوستان
شروع رمان کشتن مرغ مقلد:

7 پسندیده

سلام دوستان خوبم
کتاب سطح بندی خیلی ساده ( کتاب جنگل ) خونده شد :slightly_smiling_face:

6 پسندیده