سلام دوستان زبانشناس
یه آپ جدید پیدا کردم خیلی برای یادگیری لغات جدید مفید بود
من به یه لایتنر نیاز داشتم که بتونم لغت جدید رو راحت تر یاد بگیرم ولی نمیدونم چرا نرم افزار انکی من رو راضی نمیکرد ولی اپلیکیشن wordUp خیلی خوب بود و من چند روزه ازش استفاده کردم راضی بودم امیدوارم که برای شما هم مفید واقع بشه
جدا از این سیستم لاینتری، WordUp دو ویژگی مثبت هم داره یکی از آنها به معانی برمیگرده.
در نمونههای مشابه معنی کلمه به همراه یک جمله بهنمایش درمی آید. WordUp یک قدم جلو رفته و برای هر کلمه سعی کرده یک صحنه معروف از فیلم یا سریالی بگذارد تا کاربر با تماشای آن بهتر کاربرد کلمات را به یاد بسپارد.
فقط یک نکته: برنامه آفلاین است ولی اگر میخواهید کاربرد کلمات در فیلمها را ببینید باید به اینترنت وصل بشوید.
این هم لینک اپلیکیشن wordUp
سلام
من این برنامه رو اتفاقی تو گوگل پلی دیدم و دانلود کردم، واقعا امکاناتش عالیه(به راحتی میتونید بصورت تصویری لغات رو یادبگیرید)…اومدم معرفی کنم که شما زودتر معرفی کرده بودید، پس پیام میدم تا این تاپیک بیاد بالا…
سلام
ولی من نمیتونم این اپ رو دانلود کنم.
از گوگل پلی و مای کت یا هر جای دیگه تستش کردم ارور میده
میگه که این اپ با دستگاه شما ناسازگاره
فیلترشکنمم روشنه ولی حتی اجازه دانلود رو هم نمیده؟؟؟!!!
احتمالا مشکل حافظه یا فعال بودن protect play storeباشه که اجازه دانلود برنامه رو نمیده و پیغام مضر بودن اون رو میده؟؟؟؟
به هر حال من ک نتونستم دانلودش کنم.
سلام @Farzad_Poodineh
دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد اولا فکر میکردم لغت ها رو یاد بگیریم دیگه کافیه ولی دیدم نه نمیشه
لغت ها فقط در داستان میشه در ذهن حک بشه
هر چی لایتنر و واژگان نصب کرده بودم پاک کردم
همین زیبوک راه حل مشکلات واژگان هست
منم مدتیه دنبال یه اپ لایتنر میگردم برا آلمانی. یه مدت لازمه لغات رو اینجوری مرور کنم که دایرهی لغاتم زیاد بشه. توی داستان یاد میگیرمشون ولی برا اینکه تثبیت بشه برام میخوام مرورشون کنم.
انکی رو نصب کردم اما به نظرم جالب نیومد.
اگه چیز خوبی پیدا کردین لطفا به منم اطلاع بدید
سپاس