معرفی و دانلود اپلیکیشن wordup

سلام دوستان زبانشناس
یه آپ جدید پیدا کردم خیلی برای یادگیری لغات جدید مفید بود
من به یه لایتنر نیاز داشتم که بتونم لغت جدید رو راحت تر یاد بگیرم ولی نمی‌دونم چرا نرم افزار انکی من رو راضی نمی‌کرد ولی اپلیکیشن wordUp خیلی خوب بود و من چند روزه ازش استفاده کردم راضی بودم امیدوارم که برای شما هم مفید واقع بشه

جدا از این سیستم لاینتری، WordUp دو ویژگی مثبت هم داره یکی از آن‌ها به معانی برمی‌گرده.
در نمونه‌های مشابه معنی کلمه به همراه یک جمله به‌نمایش درمی آید. WordUp یک قدم جلو رفته و برای هر کلمه سعی کرده یک صحنه معروف از فیلم یا سریالی بگذارد تا کاربر با تماشای آن بهتر کاربرد کلمات را به یاد بسپارد.
فقط یک نکته: برنامه آفلاین است ولی اگر می‌خواهید کاربرد کلمات در فیلم‌ها را ببینید باید به اینترنت وصل بشوید.
این هم لینک اپلیکیشن wordUp

20 پسندیده

فدات عزیزم لطف کردی بابت به اشتراک گذاریش دلبندم :heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::two_hearts::revolving_hearts::two_hearts::revolving_hearts::bouquet::rose::bouquet::rose:

4 پسندیده

خواهش میکنم عزیزم ، امیدوارم که براتون مفید باشه :tulip::tulip::tulip::tulip:

3 پسندیده

سلام
من این برنامه رو اتفاقی تو گوگل پلی دیدم و دانلود کردم، واقعا امکاناتش عالیه(به راحتی میتونید بصورت تصویری لغات رو یادبگیرید)…اومدم معرفی کنم که شما زودتر معرفی کرده بودید، پس پیام میدم تا این تاپیک بیاد بالا…

5 پسندیده

سلام
ولی من نمیتونم این اپ رو دانلود کنم.
از گوگل پلی و مای کت یا هر جای دیگه تستش کردم ارور میده
میگه که این اپ با دستگاه شما ناسازگاره
فیلترشکنمم روشنه ولی حتی اجازه دانلود رو هم نمیده؟؟؟!!!

4 پسندیده

سلام
نیازی به فیلترشکن نیست ، سرعت نت هم ممکنه پایین بوده
بدون فیلتر شکن دانلود کنید منم الان حذف و نصب کردم دانلود شد

3 پسندیده

احتمالا مشکل حافظه یا فعال بودن protect play storeباشه که اجازه دانلود برنامه رو نمیده و پیغام مضر بودن اون رو میده؟؟؟؟
به هر حال من ک نتونستم دانلودش کنم.

2 پسندیده

سلام، اصلا نمیتونم دانلودش کنم.:frowning: لطفا بگین شما چطوری دانلودش کردین؟؟ خیلی ممنون:pensive::pensive::pensive:

3 پسندیده

سلام من خودم چند روز این اپ رو داشتمو بعد از چند روز هر چی یاد گرفته بودم از ذهنم پرید

4 پسندیده

سلام @Farzad_Poodineh
دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد اولا فکر میکردم لغت ها رو یاد بگیریم دیگه کافیه ولی دیدم نه نمیشه
لغت ها فقط در داستان میشه در ذهن حک بشه
هر چی لایتنر و واژگان نصب کرده بودم پاک کردم
همین زیبوک راه حل مشکلات واژگان هست :blush:

3 پسندیده

سلام
نمی‌دونم چرا جدیدا مشکل دانلود پیدا کرده اما برای من مشکلی نبود دانلود شد

2 پسندیده

واقعا همینطوره
تا کسی انجام نداده متوجه نمیشه که یاد گرفتن لغات در محتوای قابل فهم چقدر موثره

4 پسندیده

سلام دوستان

منم مدتیه دنبال یه اپ لایتنر می‌گردم برا آلمانی. یه مدت لازمه لغات رو اینجوری مرور کنم که دایره‌ی لغاتم زیاد بشه. توی داستان یاد می‌گیرمشون ولی برا اینکه تثبیت بشه برام میخوام مرورشون کنم.

انکی رو نصب کردم اما به نظرم جالب نیومد.

اگه چیز خوبی پیدا کردین لطفا به منم اطلاع بدید :blush:
سپاس

3 پسندیده

سلام
من اینو دوست داشتم

7 پسندیده

سپاسگزارم آقا فرزاد :pray:

3 پسندیده

خواهش میکنم :rose:

4 پسندیده

منم این مشکل رو باهاش داشتم

1 پسندیده

صد در صد موافقم به نظر منم لایتنرها بیهوده اند من ممرایز و لایتنر و هر چی بگین رو امتحان کردم تا زبانشناس رو یافتم و واقعا راضی ام

2 پسندیده

سلام برای مبتدی ها هم خوبه؟؟؟

2 پسندیده

سلام
تجربه ای که من داشتم اصلا به درد مبتدی ها نمیخوره
بیشتر برای کسایی که قصد امتحان دارند خوبه
برای مبتدی ها: داستان های سطح پایین بخوانند و بشنوند

3 پسندیده