پیشنهاد برای مکالمه ی روزانه۴

با درود دوستان.
بسیار خرسندم از اینکه در جمع شما عزیزان قرار گرفته ام.
من تصمیم دارم به طور جدی دوره ی اموزش زبان رو پیش ببرم و تلاش برای تمرین رو روزانه بالای ۳-۴ ساعت در نظر گرفتم. به طور ترمیک کلاس زبان میرم و از زبان شناس و نصرت و دیگر منابع هم بهره میبرم.
لیسنینگ و لایتنر و گرامر رو خوب پیش میبرم فقط در بحث ریدینگ و اسپیکینگ ضعیف عمل میکنم ولی اگر دوستانی علاقه مند و با انگیزه ای هستند که روزانه از طریق واتساپ یا ایمو مکالمه روزانه داشته باشیم و یا به صورت گروهی در تلگرام ویس قرار بدیم و با یکدیگر تمرین کنیم بسیار استقبال میکنم.

اگه گروهی دارید منو دعوت کنید
یا اگر هم ندارید بیاید تو لین لینک
فقط اشخاصی وارد بشن که میخوان فعال باشن و مکالمه یا حداققل رایتینگ داشته باشن

https://t.me/joinchat/BXGBbxdfJk6CTTVy63VEuA

12 پسندیده

حتما توصیه می‌کنم اینو از برنامه‌تون حذف کنید‌.

به خوندن گرامر هم نیازی ندارید.

پیشنهاد خوبیه. اگه اعضای هم‌سطح و کمی بالاتر این کار رو بکنن خیلی عالیه. می‌تونید اون تایمی رو که صرف تلگرام میشه، به فعالیت‌های مفید اختصاص بدید.

13 پسندیده

ممنون دلیلش چی میتونه باشه؟ ولی هر مدل آموزشی نکات مثبت و منفی ای داره. من از طریق نصرت خیلی بهتر تونستم تلفظ هامو درست کنم

5 پسندیده

نصرت یه روش مصنوعیه و فقط مخاطب رو به دنبال خودش می‌کشونه. ممکنه در ابتدا خوب باشه اما در دراز مدت اثرات منفیش رو میذاره و زبان‌آموز وقتی به خودش میاد که کلی از زمانش رو هدر داده. این روش نمی‌تونه زبان‌آموز رو در دنیای واقعی زبان قرار بده. یک روش خسته کننده که فقط به جملات خاصی بسنده می‌کنه و این جملات رو به شنونده دیکته می‌کنه. ذهن و زبانِ زبان‌آموز رو به چالش نمی‌کشه بلکه هم تنبلش می‌کنه

8 پسندیده

کاملا قبول دارم حرفتونو.
ولی خوب من فقط به نصرت بسنده نکردم و به زودی دیگه نصرتی در کار نخواهد بود.
خیلی دنبال شخصی گشتم که باهاش تمرین روزانه و منظم داشته باشم ولی شخص با انگیزه و در سطح تقریبی خودم پیدا نکردم.
بنظرم تا اسپیکینگ نباشه ادم مکالمه یاد نمیگیره. چون باید ماهیچه های زبونش و ذهنش رو به قول شما به چالش بکشونه تا پیشرفت کنه

7 پسندیده

از نرم افزار ها کمک بگیر
مثل speaky, tandem etc

7 پسندیده

واقعا جواب میدن اینا‌؟

5 پسندیده

شانسیه
من یه آلمانی رو پیدا کردم، صرفا یه جلسه که قرار بود باهم چت کنیم، جلسه مهمی برام پیش اومد، طرف هم دیگه جواب منو نداد ⁦☹️⁩⁦☹️⁩
ولی به یکی از اقوام معرفی کردم، الان با چند نفر چت میکنه، ظاهرا هم راضیه…
امتحان کنید شاید خوب بود برا شما

6 پسندیده

اصلا بازدهی خوبی نداره من امتحان کردم توصیه میکنم نصب نکنید

7 پسندیده

برا من هم خوب نبود ولی برا خیلی ها خوب بوده، یادم میاد این نرم افزار ها رو @a.bayani معرفی کرده بود…
گمراه نکنین مردمو، از هیچی که بهتره

6 پسندیده

مگه چی گفتم! :joy::joy:
@sina-m13 استفاده کنید بسیار عالیه

6 پسندیده

منم یه بار تو فیسبوک با یه پسر المانی دوست شدم طرف gay بود. گفتم ایراد نداره صحبت میکنم باهاش زبانم خوب میشه. بعد یه مدت که صحبت کردیم گفت دارم میام تهران آدرس بده. منم گرخیدم زدم بلاکش کردم:frowning::frowning:

11 پسندیده

اینا چت نیست، راهنماییه.

وای شانس مارو باش. منم با یه دختره کانادایی حرف میزدم اونم علاقش به همجنس بود، اونقد حرف مفت زد منم گرخیدم :joy:

8 پسندیده

سلام آقا سینا وقت بخیر
من حقیقت از برنامه speaky استفاده کردم. همون طور که میدونید هر مسنجری حواشی و نقصای خودشو داره. که برنامه های ارتباط با نیتیوها هم از این قائده مستثنی نیست‌.
چون اولا ۹۰ درصد غیر نیتیون در ثانی واقعا پیدا کردن مورد خوب زمان بره و صد البته مواردی مثل این مورد شما هم زیاد پیش میاد که اینا رو تو همون ارتباطای اولش میشه حدس زد. منم دخترش به پستم خورد قشنگ تو ارتباط اولش مشخص میکنه و زدم بلاک .
منتها اینم در نظر داشته باشید خیلی ها واقعا اون چیزی که میگن نیستن و صرفا چت کردن براشون تفریحه حتی عکس و جنسیتشونم دروغ میگن. برای همین من همیشه بعد سلام و جوابش میگفتم ویس بدن تا دستم بیاد با کی دارم حرف میزنم.
خلاصه که با صبر و همت قطعا به مورد های خوبی میخورین کما اینکه من خیلی تجربه داشتم. ولی خب باید اینم قبول کنید هیچ کدوم به درد یه ارتباط طولانی مدت نمیخورن . من خودم با یه نیتیو ۲۰ جلسه حرف زدم که ۱۴ جلسش ویدیو کال بود آخرش دیگه جو گیر شده بود با گل و شیرینی خدمت برسه .این شد که قطش کردم.
پس شما هم همت کنید قطعا موارد خوب رو میتونید بعد یه مدت تشخیص بدین که طرف واقعا نیتش خیره یا نه.

واقعیت اینه که اصلا ارتباط با این مدل آدما به بهبود زبان شما کمک نمیکنه چون کانسپتایی که اینا تمایل به حرف زدن دارن سودی برای زبان شما نداره اخه. جز اینکه بعد یه مدت مجبوری بلاک کنی.

:joy::joy: خداییش این زبان ما رو با چه چیزایی آشنا نکرد

7 پسندیده

همون ۲۰ جلسه هم خودش خیلیه اونم با یه نیتیو. ماهی خودتو گرفتی آفرین :grin:

تجربه‌های ناب :grimacing:

6 پسندیده

اره خداییش از این بابت راضی بودم. همونجا بود که فهمیدم اشتباهات گرامری خیلی واسشون بولد نیس ولی اشتباهات تلفظی یکم براشون اذیت کنندس. واسه همین جایی ایراد تلفظی داشتم بنده خدا با خنده و فان کردن بهم توضیح میداد. ولی دیگه یجاهایی تسلیم میشد خودشم عین من تلفظ میکرد :joy::joy::joy::expressionless:

:joy::joy::+1:

8 پسندیده

یاد یکی از شاگردام افتادم. یه تلفظ رو اونقد براش گفتم هی اشتباه تلفظ می‌کرد. اونقد گفت که آخرش یه جا به صورت ناخودآگاه منم مثل اون تلفظ کردم. من که نتونستم اونو به راه راست هدایت کنم اون منو به راه خودش هدایت کرد.

منم به تلفظ حساسم. نه زیاد البته، ولی وقتی کسی اشتباه گرامری داره می‌تونم تا ۹۹٪ منظورش رو متوجه بشم، اما اشتباه تلفظی رو زیاد نمی‌تونم حدس بزنم.

برا همینه نیتیوها هم خودشون اهمیت زیادی به گرامر نمیدن. چون از لابه‌لای کلام میشه منظور گوینده رو متوجه شد.

8 پسندیده

سلام به همه دوستان
واقعا تمام لذت زبان به صحبت کردنشه، مخصوصا برای کسانی مثل بنده که تازه شروع کردم ولی نمیدونم بابت مکالمه باید از کجا و چطوری شروع کنم.
ممنون میشم از تجربیاتتون بهم بگید.

5 پسندیده

سلام من قبلا در این تاپیک توضیح دادم

اره واقعا یجاهایی دیگه ادم خودشم گیج میشه :joy:

اره منم خصوصا اینکه بد تلفظ کردن یسری لغات کلا معنای جمله رو نابود کنه :grimacing:

5 پسندیده

تقصیری هم نداریم البته. این‌ها بخاطر نشنیدنه. من بعضی لغات رو تازه بعد سال‌ها به تلفظ درستشون رسیدم. چون هیچوقت تو زندگیم اینارو نشنیده بودم.

واسه همینه اینقد رو شنیدن تاکید میشه.

البته تو یه مرحله‌ای دیگه باید شروع کرد به حرف زدن. حالا بازخوانی باشه، مکالمه باشه، هرچی. از حداقل امکانات باید استفاده کرد. باید یک جوری زبان رو به نطق وادار کنیم. و صدای خودمون رو با گوش‌هامون بشنویم.

4 پسندیده