شکایت از خراب بودن زبانشناس زیبوک و زوم

سلام وقتتان بخیروشادی :hibiscus::rose::rose::hibiscus::hibiscus::sunflower::sunflower:
کلیه ی برنامه ها (زبانشناس و زیبوک و زوم)هیچکدام از درسهایش چندوقت به کل باز نمیشه چندین بار هم پاک کردم دوباره نصب کردم اما هیچ تاثیری نداشته حجم نرم افزارها را سنگین کردیند برای همین بااین حجم زیاد از مشکلات من کاربر باهاش مواجه شدم.واقعادیگه کارکردن با زبانشناس اعصاب خردکن شده خواهشا خواهشا ۱فکری بکنید همه که پول ندارند که باافزایش حجم برنامه گوشیشون رو هم ارتقا بدهند واقعا میگم من بشخصه اعصاب برام نمونده.
باتشکراز تک تک زحماتتون و قدردان تمام تلاشهاتون هستم اما واقعادارم دلزده میشوم.
باکمال احترامی که برای این برنامه و تلاشگرانش قائل هستم اگه بخواد این روند باز نشدن و یا باتاخیر بازشدنش ادامه داشته باشه نرم افزار را بکل پاک میکنم واقعابه اعصاب خردیهاش نمی ارزد.ببخشید اینقدر رک صحبت کردم امیدوارم به دل نگرفته باشیند.وحتی مشکل قبلی هم سرجای خودش باقی است اینکه برای اصلاح و قراردادن فایلهای ترجمه مربوط به زیبوک و زوم از طریق خود زبانشناس قابل اجرا نیست و حتما باید نرم افزارهای زیبوک و زوم رو نصب کنم تااین کارهامستقیم از خودنرم افزارهای مخصوص خودشون انجام بشه.
ممنون و سپاسگزارم.هزاران بار تشکر :hibiscus::rose::rose::rose:

لطفا اپلیکیشن زبانشناس رو آپدیت کنید و اپلیکیشن های زوم و زیبوک رو پاک کنید و ببینید کندی سرعت از بین میره یا خیر.

1 پسندیده

سلام جناب ناصری شبتون بخیر :sunflower::hibiscus::rose:
تمام این کارها انجام شده حتی آقای گلمیرزایی عزیزهم زحمت کشیدند برام فایل جداگانه برنامه نویسی کردند اما بازهم مشکل همچنان باقی است گوشیم هم ریست کردم گفتم شاید مشکل ازگوشی خودم اماتمام برنامه هام سریع باز میشه الا زبانشناس.اگه چک کرده باشیند خواهید دید جز اومدن تالار نتونستم از خود برنامه استفاده کنم واقعا اعصاب خردکن شده.

1 پسندیده

لطفا بفرمایید دقیقا چه جاهایی گیر میکنه؟

1 پسندیده

دقیقا کل درسها باز نمیشه ۱صفحه سفید و ۱دایره آبی چرخان دقیقا۳دقیقه ی تمام باید صبرکنی تا بازبشه هم برای زبانشناس هم زیبوک و هم زوم در خود برنامه ی زبانشناس.
مشکل دوم هم قبلا گفته بودم اسکرین شاتش هم فرستاده بودم که ترجمه ی درسهای زیبوک و زوم هم از طریق زبانشناس نمیشه فرستاد.

الان مجدد یه پیغام از داخل برنامه بفرستین

1 پسندیده

پیغام از طریق برنامه فرستادم جناب ناصری

نه یکبار دیگه بفرستید. توی اون پیغام که نشون میده برنامه زیبوک هم نصب بوده. برنامه زیبوک و زوم رو حذف کنید، برید داخل یک درس و منتظر بمونید که مشکل بوجود بیاد. بعد پیغام بدین

1 پسندیده

الان دوباره فرستادم جناب ناصری