سلام دوستان، دوسال پیش در چه سطحی از زبان قرار داشتید؟! فکر میکنید دوسال بعد در چه سطحی قرار خواهید داشت؟!
من یادمه دوسال پیش که آزمونای کانون می دادم کلا درصد زبانم بین هجده تا بیستو دو بود، ریدینگاشو که اصلا نمیخوندم،
حتی بعدا تو خونه هم تمرین نمی کردم، کلوز تستاهم دیه به شانس اگه خوب در میومد درصدم میشد بیستو دو(نهایتا بیستو پنج) اگرم نه همون هجده خودمون خب از نوروز کم کم متنا رو از کتاب دکتر رضا کیاسالار شروع کردم به خوندن، اولاش هیچ تاثیری نداشت منم داشتم کم کم بی خیالش میشدم، ولی یه دفه تاثیرشو نشون داد (موقعی که داشتم پادکستای آقای ای جی گوش میدادم که میگفت اول کار پلاتو هست و اینا همش تو ناخودآگاه خودتون ثبت میشه بعد یه دفعه breakthrough اتفاق می افته به عینه دیده بودم!!!) حتی تا شصت و چهارم زبانو زدم
و بالاخره کنکور ما که زبانش سخت بود و خرابم کردم آخرش شد چهلو چار درصد،
بعد کنکورم با اپلیکیشن زبان شناس آشنا شدم و ادامه ی داستان که اینجا هستم…
من امیدوارم دوسال دیگه بتونم مقاله ها کتب تکست رو به به سرعت فارسی بخونم، ینی الانشم میتونم راحت بخونم ولی سرعتم پایینه
خب شمام درمورد پیشرفت های زیانتون بگید، من سعیمو میکنم حتما بخونمشون، تا هم من و بقیه هم اگه میخوان از تجربیات تون استفاده کنندو بدونن تو این جاده چه خبرا هست
با تشکر
این تاپیک مربوط به اپیزود« Less vs Fewer- Whats the difference? English In A Minute » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « انگلیسی در یک دقیقه »