چالش هفتگی جعبه لایتنر :)

سلام.

روز و روزگار همگی پر از حس خوب

گزارش هفته دهم

خلاصه عملکرد از یک شنبه هفته گذشته تا یک شنبه شب (8 دی 1398)

رنگ آبی عملکرد مثبت و قرمز، عملکرد منفی

به خودم قول داده بودم که این هفته واژه جدیدی رو به لایتنر اضافه نکنم…انجام شد :muscle:t4:
و البته در عوض!!!، ساعت مطالعه م خیلی کم شد :fist_left:t4:

خدایا ما را آن ده که آن به…خواهی مرگ و آسودگی، خواهی زندگی و فراغ

11 پسندیده

یا خود خدا :open_mouth:

7 پسندیده

درود دوستان گلم
انگار برق گرفتم جعبه لایتنرهای شما را دیدم، من نهایت اش روزی ده واژه به لایتنر اضافه می‌کنم و شمار واژه‌های بررسی‌شونده در روز به ندرت به پنجاه تا می‌رسد… شما خیلیییی فعال اید، آفرین. :tulip: :clap:

10 پسندیده

سلام.

چه جعبه سبکی…خداقوت
منم دارم سعی می کنم ورود واژه جدید به لایتنرم رو کمتر کنم…تلاش هفته گذشته م موفقیت آمیز بود…باید یه محدودیت هم برا بخش «در حال یادکیری» بذارم حتما

البته هر چند که سهم زیادی از جعبه مربوط به واژه های جدیده, اما حداقل برا خود من, تلفظ واژه ها, جملات خاصی که یه واژه ساده رو توش می ذارم, فریزال وربایی که تو فعل اصلی اضافه می شه و … همه و همه نقش داشتن تو این بار سنگین.

8 پسندیده

البته شما خداقوت دارید، جعبه‌ی سبک نشاندهنده‌ی کوشش کمتر در مطالعه نیز هست و جعبه‌های پُرواژه‌ی شما دوستان نشان از مطالعه‌ی و کوشش زیاد.

کاش با یه تنظیم ساده می‌شد یک محدودیت برای مرور واژه‌های جعبه‌ی اول گذاشت، مثلا گزینه‌ای که حداکثر ۱۵ واژه‌ی جدید در هرروز نشان داده شود… @golmirzaei

آفرین، من هم دقیقا همین جور واژه‌هایی را به لایتنر می‌افزایم، واژه‌هایی که یا تلفظ شان را نمی‌دانسته‌ام یا کاربرد شان در جمله و…

8 پسندیده

پیشنهاد/درخواست مشابه این رو قبلا دادیم…اینکه خودمون بتونیم انتخاب کنیم که واژه های کدوم خونه رو می خوایم مرور کنیم…هر دو قابلیت مرور تصادفی و انتخابی با هم

البته برا خود من, واژه های خونه های بالاتر, مهم تره…چون به هر حال, تلاش شد که بالاتر برن و اگه به موقع مرور نشن, با نمی دانم های من نوعی مواجه میشنو :cry:
آقای ناصری هم استقبال کردن از این پیشنهاد و ظاهرا باید منتظر موند …

7 پسندیده

خب همینطور که مشاهده میفرمایید ۵۰۰ کلمه به خانه اول لایتنر افزوده شده :neutral_face:

8 پسندیده

غروب زمستونی همگی به خیر

گزارش هفته یازدهم

خلاصه عملکرد از یک شنبه هفته گذشته تا یک شنبه شب (15 دی 1398)

رنگ آبی عملکرد مثبت و قرمز، عملکرد منفی

دیگه حس خوبی ندارم از اینکه اینجا اینقدر سوتو کوره…بیشتر بی انگیزه می شم وقتی گزارش می دم؛ تا اینکه …
ظاهرا وقت مناسبی برا کسایی که برگزارکننده چالش بودن، نبود…گزارش خودم رو همچنان ادامه می دم تو همین برگه…ولی دیگه تو این تاپیک گزارشی از عملکردم نخواهم داد.

موفق باشیدو پایدار در مسیر زندگی

11 پسندیده

دوستان
من یه مشکلی در لایتنر دارم
جعبه لایتنر که میزنم تعداد لغات 456 زده ولی پنج سطح لایتنر که میبینم بیشتر از پونصد یا ششصد میشه
چجوریه؟ اگر میدونید میشه توضیح بدین لطفاً ؟ :thinking:

5 پسندیده

سلام سپیده جون :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
این جوری که من فهمیدم ، اگه اشتباه نکنم ، به قول شما اون عدد ۵۰۰ یا ۶۰۰ تایی که میگید تعداد کلی لغات توی جعبه تون هست و اون عدد ۴۵۶ تعداد لغات توی یه روز هست. اگه اشتباه میکنم به منم بگید :pray::pray::pray:
موفق باشید :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

5 پسندیده

ممنونم از راهنماییت عزیزم :rose:

3 پسندیده

:clap::clap::clap::+1::+1::+1:
آقای @alitabrizian
بشدت با شما موافق هستم.
منم تو زبانشناس، بیشتر درگیر شنیدن شدم.
ولی لایتنر من خیلی شلوغ نیست و اکثر لغات تو دو خانه آخری (خانه چهارم و پنجم) مونده است.

خدا وکیلی چشمام دیگه سو نداره زیاد به صفحه موبایلم خیره بشم! :eyes: فعلاً فقط به صوت درس ها گوش می دم.

10 پسندیده

سلام دوستان :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
منم فرصت نمیکنم زیاد به جعبه لایتنرم توجه کنم ، میترسم از کمبود محبت مریض بشه :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: کاش مطالعه جعبه لایتنر هم جزء زمانهامون محاسبه میشد ، اون وقت بیشتر بهش توجه میشد :pray::pray::pray:
@hnaseri
موفق باشید :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

8 پسندیده

این ژانر وحشت :point_up_2: رو یادتونه؟

بالاخره خونه‌تکونی کردم :blush:

برنامه‌ی جعبه لایتنرمو بعد از صفر شدن همه‌ خونه‌ها براتون میگم.

15 پسندیده

عالیه
منم باید دست بجمبونم

6 پسندیده

دوستان :blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart:
این شات جعبه لایتنر، همین الان، یهویی!! :joy::joy::v::v:

:dizzy::dizzy::dizzy:

9 پسندیده

سلام عزیزدلم @pari :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose::cherry_blossom::bouquet:شبت بهشتی :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose::cherry_blossom::bouquet:یاااااا خداااااا :astonished::astonished::astonished::astonished::astonished::astonished:این چرا اینطوری بود؟؟؟؟ من که گرخیدم واقعا ژانر وحشت بوده :joy::joy::joy::joy::joy::joy:اما چطورتونستیند اینطوری درستش کنید؟؟؟ من خودم کلا با لایتنر حال نمیکنم تا همین الانم ۱کلمه یا ۱جمله هم نفرستادم درون لایتنر.برام واقعا جالب بدونم چطوری این حجم را مطالعه کردیند و راه و روشتون چی بود؟؟؟؟؟ :thinking::thinking::thinking::thinking::thinking::thinking::thinking::thinking::thinking:واقعا تبریک داره عزیزم‌ :hibiscus::rose::rosette::white_flower::cherry_blossom::tulip::blossom::sunflower::sunflower:کولاک کردی خانم گل منتظرم بیصبرانه :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::hibiscus::rose::rose::rosette::white_flower::cherry_blossom::tulip::cherry_blossom::blossom::sunflower::hibiscus::hibiscus:

6 پسندیده

سلام میترا جان. شبتون بخیر و شادی عزیزم. :smiling_face_with_three_hearts: :bouquet:

راستش اکثر لغات رو بلد بودم، فقط فرستاده بودم تو لایتنر که فعالشون کنم و از طریق درس‌ها گاهی مرورشون می‌کردم. دیدم اینجوری وقت زیاد میبره و لغات پیشرفته رو نمی‌تونم زیاد مرور کنم. چون تو سطح بالا یاد گرفتن لغات بیشتر واقعا سخت میشه. از طرفی باید لغات سابق رو فعال کرد و از طرفی دیگه باید لغات جدید یاد گرفت. از این رو در عرض یه ماه و خرده‌ای سعی کردم خونه‌ی اول رو خالی کنم. اونایی رو که بلد بودم سفید کردم، اونایی رو که می‌دونستم زود یاد میگیریم انتقال دادم به خونه‌های بعد، و اونایی رو هم که میدونستم به این راحتیا یاد نمی‌گیرم، از لایتنر خارج کردم و گذاشتم زرد بمونن.

این شد که منفجرش کردم :joy:

9 پسندیده

سلام به روی ماهت پروین جان :blossom::sunflower::hibiscus::rose::rose::white_flower:شب شما هم به شادی و لبخند عزیزدلم :tulip::blossom::hibiscus::hibiscus::cherry_blossom::tulip::tulip:واقعا تبریک نازنیینم جدی میگم در حد جام جهانی ترکوندی خانم گل :tulip::cherry_blossom::white_flower::rose::rose::hibiscus::sunflower::blossom::blossom::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::joy::joy::joy::joy::wink::wink::wink:خدا قوت قهرمان خداقوت پهلوان بابا ایولااااااا :clap::clap::clap::clap::clap::clap:عاشق پشتکارتون بودم و هستم عزیزم :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose::rose::rosette::white_flower:من خودم کلا از لایتنر خوشم نمیاد اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم وقتی این حجم رو دیدم واقعا برام سوال بود چطور کمش کردیند و از راهکارت خیلی خوشم اومد عزیزم
مرسی توضیح دادیند :tulip::blossom::sunflower::sunflower::hibiscus::rose::rosette:
بازهم خدا قوت خانم گل :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose::rose::rosette::white_flower:موفقیت هات ابدی :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose::rosette::pray::pray::pray::pray::pray:

6 پسندیده

خیلی خیلی ازتون ممنونم. لطف دارین بانو. :bouquet:

بعدا که لایتنرم صفر شد، همینجا توضیح میدم که چطور میشه از لایتنر به صورت بهینه، استفاده کرد.

6 پسندیده