چالش هفتگی جعبه لایتنر :)

فقط میتونم بگم اوووووووووف :ok_hand::ok_hand:

5 پسندیده

بیصبرانه منتظر اون روز هستم :pray::pray::pray::sunflower::hibiscus::hibiscus::rose::rose::rosette::white_flower::tulip::blossom::sunflower::sunflower::hibiscus::rose::white_flower::rosette::rose::heart::heart::heart:عکس جدید مبارک @pari جان‌ :kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::heart::heart::tulip::blossom::sunflower::hibiscus::hibiscus::rose::tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose:

4 پسندیده

بی‌صبرانه منتظر خالی شدنش هستم :see_no_evil:

12 پسندیده

سلام… من هم که تازه شروع کردم به یادگیری زبان و استفاده از زبان شناس:grin:کیا مثل من هستن؟؟؟؟؟؟

7 پسندیده

سلام
اینم لایتنر من

11 پسندیده

سلام دوستان :heart::blue_heart:
من هفته گذشته، چهل تا پنجاه لغت یا اصطلاح مهم رو وارد لایتنر کردم :dizzy::dizzy::dizzy:

:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

9 پسندیده

چرا رنگ عکس شما با مال من فرق میکنه؟؟؟؟؟

5 پسندیده

خانم قابل، فک کنم لایتنرو میگن.

4 پسندیده

:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

از تنظیمات رنگ پوسته رو اگه کاهی انتخاب کنید این رنگی میشه

5 پسندیده

سلام
خواستم نظر خودمو در مورد لایتنر بگم البته هدف من از یادگیری، فقط علاقه ست.
سال ۹۸ کلی لغات در لایتنر داشتم
از کتاب داستان ها، پادکست، دوره های آموزشی کلی لغات وارد لایتنر کرده بودم نزدیک به چهار هزار لغت بود.
تا میرفتم لایتنر یکمی مرور کنم از دیدن آمار لغت چهار ستون بدنم می‌لرزید، حتی انگیزه داستان خوندن ها و فیلم دیدن ها و… از دست داده بودم.
بعد تصمیم گرفتم کل لغات از لایتنر رو حذف کنم الان اینقدر سبک شدم، هزار برابر پرانگیزه تر شدم.
اگر مثل من، از روی علاقه زبان یاد میگیرید لایتنر به درد نمیخوره خیلی انرژی میگیره ازتون.
اینم عکس لایتنر من، البته یکی دو ماهی خالی موند :heart_eyes:

9 پسندیده

منم با لایتنر به مشکل خوردم… دوست دارم زودتر تموم بشن لغتها😄
الان حدود ۱۰۰۰ تا لغت دارم و هر روز ۱۰۰ تاش رو مرور میکنم که خب بعضیها برمیگردن خونه اول
تصمیم گرفتم تعداد لغتهام بالای ۱۰۰۰ تا نشه و بهمین خاطر مجبورم کتابها رو معلق نگه دارم تا لایتنر خالی بشه

7 پسندیده

اینم وضعیت این هفته.

خونه‌ی آخر آدمو جون به لب می‌کنه تا تموم بشه.

14 پسندیده

چه خوب پری خانم :clap:
کاش یک روز لاینتر منم اینطور بشه… تا میخواد نفسی بکشه کلی لغت اعلام آمادگی میکنن که جای خالیشون رو پر کنن :sweat_smile:

6 پسندیده

حالا این لغات تموم بشن یه روش برا استفاده‌ی بهتر از لایتنر همینجا ارائه میدم که اعضایی هم که اشتیاقی به استفاده از لایتنر ندارن، به سمت لایتنر رو بیارن.

امیدوارم در این حین، مدیریت هم یه دستی به سر و روی لایتنر بکشن. :grinning:

10 پسندیده

@pari
منو اگه با لایتنر دوست کنین یه شیرینی باید بدم اینجا :joy:

6 پسندیده

بخ بخ شیرینی. :yum:

وقتی میرم بیرون سعی میکنم از مسیرایی برم که شیرینی‌فروشی نباشه :laughing:

تجربه‌ی خودمو انتقال میدم امیدوارم برا همه مفید باشه.

5 پسندیده

من منظورم از شیرینی دادن چیزایی که خودم دوست دارمه لواشک و گوجه سبز میدم :heart_eyes::joy: شیرین ندوست

عالی میشه ممنون :ok_hand:

6 پسندیده

من که اینا رو ندوست یه فکر دیگه برام بکن :joy:

4 پسندیده

عه چرا به این خوشمزگی مهربونی :joy:
خب شمارو به صورت VIP مهمون میکنم :heart_eyes:

5 پسندیده

14 پسندیده