چالش هفتگی جعبه لایتنر :)

بعد از دو هفته :point_down:

16 پسندیده

روش لایتنر به نظرم اشتباهه چون کلمه در حالت جدا از همه جا نباید بررسی بشه.

4 پسندیده

ببخشید … ولی تا لایتنر رو باز می کنیم، همون ابتدا، کلمه رو در قالب جمله ای که ما اون رو وارد لایتنر کردیم، نشون می ده. لطفاً این شات رو نگاه کنید

10 پسندیده

13 پسندیده

مثال های ثابت و به نظرم نچندان محکم. لایتنر خیلی وقته منسوخ شده.

4 پسندیده

خوب دلیلتون؟؟؟
اگه آوردن اون لغت در قابل مثال یا جمله است، این یه نمونه لغت در دیکشنری Longman زبانشناس که کلی مثال براش آورده. تازه دیکشنری Cambridge و Collins هم هست که اونها هم مثال داره.
دیگه مثال، از این بیشتر؟
پ.ن: خود من به شخصه، خیلی از لایتنر نتیجه گرفتم و فقط روزی دو سه ساعت باهاش کار می کنم.

7 پسندیده

امروز، زیادی از لایتنر طرفداری کردم، همچین بی دلیل هم نبوده. :joy:
رکورد “شاخص لغت” خودم رو تو این صد و هفتاد روز که دارم از برنامه استفاده می کنم، زدم! :grin::grin::v:

رکود قبلیم، ۴۶ بوده.

این هم جعبه لایتنرم که داره منفجر می شه! :joy::joy:

:blue_heart::blue_heart::blue_heart:

10 پسندیده

به به الی :rofl::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::v::v::zap::muscle::zap::muscle::zap::firecracker::firecracker::firecracker: دمت جیز

6 پسندیده

تنبلی کردم ندانستم همی … :neutral_face: که از نخواندن بیشتر وبیشتر گردد لایتنرم…

14 پسندیده

امیدوار بودم تو این خرداد تموم بشه ولی خیلی کند پیش میره. :face_with_raised_eyebrow:

12 پسندیده

سلام دوستان :dizzy::dizzy::dizzy:
خوبید؟ چطورید؟ :blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart:

این شات از جعبه لایتنر من که می بینید، داره منفجر می شه :joy::v: ولی خدایی روش وقت می زارم.

بابت “شاخص لغت” این تابستونی :watermelon: خودم رو به چالش کشوندم! :joy::v:

11 پسندیده

اینم لایتنر من راضیم :grinning: ازش

12 پسندیده

آهسته و پیوسته :turtle:

12 پسندیده

سلام پری جون
فقط اومدم بگم، شما فوق العاده ای
:clap::clap::clap::clap:
من دوباره توی جعبه لایتنر گیر کردم ، کاش واقعا جعبه لایتنر هم جزء زمان مطالعه بود

@hnaseri

همگی موفق باشید :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

10 پسندیده

سلام دوستان :gift_heart:

منم از این به بعد میخوام تو چالشتون شرکت کنم
سعی می کنم هر شب شات بگیرم.هفتگی برام جواب نمیده.ضمنا میترسم هفتگیش کنم کنسلش کنم

حدودا هزارتایی لغت تو لایتنرم دارم میخوام شبی ۵۰ تاشو کم کنم
امشب شات میذارم و از فردا منم شروع می کنم.:rose:

10 پسندیده

سلام عزیزم.
فدات شم گلم :smiling_face_with_three_hearts:

سلام بانو هلن @helen20 عزیز :cherry_blossom:

آخه چالش هفتگیه باید به صورت هفتگی اسکرین بذارین. اگه لایتنر رو بذارید کار اول وقتتون، مرور کردنش راحت و به عادت روزانه تبدیل میشه.

10 پسندیده

سلام خیلی خوبه که لغت و دامنه لغت خوبی داشته باشیم ولی برام ی تناقض خیلی عجیب پیش میاد.
از ی طرف ای جی هوگ میگه تمرکزتون رو بزارید روی تکرار تکرار و تکرار و یادگیری عمیق که معنیش میشه باید ی درس و خیلی تکرار کنی و در این صورت نمیشه لغت جدیدی وارد لایتنر کرد .
از طرف دیگه چالش های این شکلی وجود داره اصلا برام قابل هضم نیست موندم چیکار کنم :confused:

5 پسندیده

سلام عزیزم :rose:

اطاعت امر :blush: هفتگی اسکرین میدم.امشب اولیشو میفرستم.از فردا هم شروع می کنم به امید خدا :tulip:

شاید یه خورده از این ارتفاع اورست لایتنرم کم بشه :joy:

7 پسندیده

سلام وقتتون بخیر
اضافه کردن لغت به لایتنر معمولا با کتابخوانی خیلی سریع انجام میشه ، میتونید ، در کنار تمرین دوره های AJ ، یه کتاب هم در سطح خودتون انتخاب کنید و مطالعه کنید
موفق باشید :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

6 پسندیده

سلام بچه ها :dizzy::dizzy::dizzy:
خوبید؟ :hibiscus::sunflower::hibiscus::sunflower:
گفتم منم یه حاضری، تو این چالش بزنم …
:tulip::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::tulip:

:blue_heart::blue_heart::blue_heart:

11 پسندیده