سلام دوستان زبانشناس
خوبید؟
خواستم این تاپیک رو اول تیر ماه ایجاد کنم، ولی به دلایلی پشیمون شدم.
خوب همین طور که از عنوان این تاپیک پیداست، هدف زبانی که من برای تابستان امسال در پیش گرفتم، افزایش هر چه بیشتر دایره لغات خودم در زبان انگلیسی می باشد.
حالا چرا من این هدف جزئی رو پیش رو گرفتم؟
به این دلیل که ما بدون داشتن دایره لغات کافی، قادر به ارتباط برقرار کردن خوب با افراد دیگر به زبان انگلیسی نیستیم.
فرض کنید که شما قواعد گرامری و ساختارهای نوشتاری را خوب یاد گرفته باشید، اما از دایره لغات کافی تو انگلیسی برخوردار نباشید، شما مدام تو مکالمه و نوشتار خودتون به مشکل برخورد می کنید و دلسرد می شید.
خوب برم سر اصل مطلب … وظایف من تو پایان هر روز، هر هفته و هر ماه …
پایان هر روز: گذاشتن شات “شاخص لغت” مختص اون روز و مشخص کردن تعداد لغاتی که اون روز در لایتر مرور کردم. “این، روش دارد و اگه کسی خواست، روش اون رو براش توضیح می دم”
پایان هر هفته: گذاشتن شات از آواتار خودم در برنامه، شات از تعداد لغاتی که “می دانم”، “در حال یادگیری” و جعبه “لایتنر”.
پایان هر ماه: گذاشتن شات از نتیجه تست خودم در سایت testyourvocab و گذاشتن شات از آواتار خودم تو برنامه.
اهداف مد نظر من در پایان تابستان امسال
۱. رسیدن به سطح پنج برنامه و پیشرفت هر چه بیشتر تو این سطح
۲. رساندن محدوده دایره لغاتم به ده هزار و بالاتر
می بینید که اهدافم رو کاملاً قابل اندازه گیری نوشتم.
خوب اگه کسی دوست داره تو این چالش با من همراهی کنه، همینجا می تونه اعلام آمادگی کنه. اما به دلیل امتحانات، می تونه چالش رو جدی، از اول تیر ماه انجام بده. اما من خودم رو از فردا موظف می دونم که اون وظایفی که تعیین کردم رو حتماً انجام بدم.
این هم شات از وضعیت الان خودم تو برنامه
نتیجه تست چند روز پیش من تو سایت testyourvocab
ابتدای شروع کار با برنامه آمارم تو این سایت، ۷۱۴۰ لغت بوده
نظر، سوال و اعلام آمادگی برای شرکت در این چالش
چت