سلام من بسته اول داستان بچگانه روتموم کردم ولی گرا مشو بلد نیستم آیا باس گرامرشو هم یادبگیرم
این تاپیک مربوط به دوره« داستانهای بچگانه » در نرمافزار «زبانشناس» است.
سلام من بسته اول داستان بچگانه روتموم کردم ولی گرا مشو بلد نیستم آیا باس گرامرشو هم یادبگیرم
این تاپیک مربوط به دوره« داستانهای بچگانه » در نرمافزار «زبانشناس» است.
سلام
وقت به خیر
از نظر من یکسری گرامرهای پایهای مثل زمان افعال، ساختار جملات، حروف اضافه، ضمایر و… بهتره که یاد بگیرید چون کاربرد زیادی در متون مختلف و حتی در speaking دارند و اگر ندونید برای هر جملهای به سوال برمیخورید و برای ترجمه هم دچار مشکل میشید. اما از یه جایی به بعد کاملا به هدفی که از یادگیری زبان دارید برمیگرده. مثلا کسی که گردشگره و قصد داره از زبان برای مکالمه در سفر استفاده کنه نیاز چندانی به یادگیری گرامرهای پیچیده نداره اما کسی که قصد داره کار مترجمی انجام بده باید به گرامر و دستور زبان مبدا و مقصد مسلط باشه. به هرحال چون انگلیسی زبان مادری ما نیست برای فراگرفتنش باید تا حدودی گرامرها رو بلد باشید.
موفق باشید
سلام
مقاله ی زیر میتونه کمک کننده باشه
خب اینا چطور باید یاد بگیرم
سلام
فعلا سراغ گرامر نرید چون زوده
من چند سال پیش سراغ گرامر رفته بودم حالم از زبان بهم خورد کلا گذاشتمش کنار
فقط بعضی وقتا داستان (سطح پایین) دانلود میکردم میخوندم فقط بخاطر علاقه ای که داشتم میخوندم بدون توجه به گرامر.
بیشتر به ساختار جملات توجه میکردم
منظم نمیخوندم مثلاً شاید در هفته دوبار میخوندم پراکنده میخوندم
تا اینکه زبانشناس رو نصب کردم
اول کل بسته های بچه گانه رو خوندم و بعد نیمچه داستان ها اضافه شد اون هم وارد برنامه کردم درساش عالی بود
کلی از لحاظ گرامری یاد گرفتم هم سوالی و هم جملات منفی و مثبت.
هم داستانش کوتاه و هم ساده هستش
من نمیدونم هدف شما از زبان چیه؟
من برای یادگیری زبان اصلا عجله ای ندارم فقط از روی علاقه زیاد یاد میگیرم من اوایل شاید دایره لغاتم بیشتر از پونصد تا نبود ولی بعد پنج ماه خوندن، دوستان گفتن بیشتر از پنج هزارتا لغت یاد گرفتم ☺️
اگر مثل من مشکل زمان ها دارید جزوه زیر میتونه کمک کنه
این فایل
باز نمیشه که
من از این که چه شیوهای روی یادگیری شما موثرتره مطمئن نیستم. اما برای یادگیری گرامرهای پایه و حتی پیشرفته خیلی راحت میتونید به زبان فارسی اونها رو توی گوگل سرچ کنید. سایتهای آموزش زبان زیادی مثل زبانشناس هستند که میتونید ازشون کمک بگیرید و یا کتابی که خیلی میتونه بهتون کمک کنه English Grammar in Use نوشتهی Raymond Murphy هست که از انتشارات جنگل میتونید تهیه کنید.
این هم لینک سایتهایی که بهتون کمک میکنه.
البته پیشنهاد من اینه که از این منابع به عنوان مرجع استفاده کنید. یعنی مثلا کتابی که گفتم رو مثل یک کتاب مرجع استفاده کنید و هر زمان که توی یک متنی سوال گرامری داشتید توی اون کتاب دنبال جوابش بگردید نه این که کتاب رو صفحه به صفحه مثل کتاب درسی بخونید و خودتون رو مجبور کنید که همهی گرامرها رو یاد بگیرید.
معمولا وقتی ذهنتون با یک سوال گرامری از یک متن درگیر میشه و بعد گرامر رو یاد میگیرید، اون نکته تو ذهنتون موندگارتر میشه.
با برنامه pdf باز میشه
اپلیکیشن کتابی رو که معرفی کردید موجوده
بله موجوده اما نمیدونم اوریجینال هست یا نه و این که تا چه حد جامع و کامله.
از لینک زیر هم میتونید نسخهی الکترونیکی کتاب رو تهیه کنید.
https://www.irlanguage.com/964/مجموعه-کامل-آموزش-گرامر-استاد-فرامرزی-فر-Complete-Grammar-in-Use/
کلا این سایت برای تهیه منابع آموزشی خیلی سایت خوبیه.