آخرش گرسنه ورزش کنیم یا صبحانه بخوریم

قبلا برین باور بودن که نباید با شکم گرسنه ورزش کرد ولی جدیدا تحقیقات جدید چیزای جدید هم میگن!! این مقاله توسط Lekan Oguntoyinbo نوشته شده است، ⁦👇🏻⁩⁦

Getting in a workout before you eat breakfast may affect your insulin levels and help you stay healthier.Improving insulin sensitivity may help decrease the likelihood of developing diabetes.A new study out of the United Kingdom focuses on how mealtimes can affect the results of a workout.

Exercising before breakfast can boost health benefits for people, including burning significantly more fat and helping them better control their blood sugar, according to a new study published this month in The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism by health scientists at two British universities.

In the course of the 6-week study, researchers from the universities of Bath and Birmingham studied dozens of men with overweight or obesity who were sedentary from the Bath region in England.

The study showed that those who worked out before breakfast burned twice the amount of fat than those who exercised after a morning meal.

The researchers found that those who exercised after fasting overnight had lower insulin levels during exercise.

How the study worked

The participants, who engaged in moderate-intensity cycling, ate their meals before 8 p.m. the evening before the exercise.

Researchers compared results from two groups — those who ate breakfast before exercise and those who ate after — with a control group of men that made no lifestyle changes.

Researchers built the study in part on growing evidence that the timing of meals can have an impact on the effectiveness of exercise.

Although working out before breakfast over 6 weeks didn’t lead to any weight loss differences, the study found it did have a positive impact on the participants’ health, because their bodies responded better to insulin.

This effect has significant long-term ramifications: It kept their blood sugar levels in check and has the potential to reduce the risk of conditions such as heart disease and diabetes.

The researchers say their data is the first to show that exercise training before eating breakfast has an impact on moderate-intensity training exercise in men with overweight or obesity.

The researchers explained that the increase in fat use is largely attributable to lower insulin levels during exercise, which means pre-breakfast exercisers end up using more of the fat from their fat tissue and within their muscles as fuel.

“The biggest takeaways from this study are that the timing of meals in relation to exercise can have a profound impact on the responses to exercise,” Javier Gonzalez, PhD, a senior lecturer in human physiology at the University of Bath and one of the study’s co-authors, said by email.

“For people looking to maximize the health benefits of exercise, performing some sessions in an overnight fasted state is likely to provide greater benefits than performing all sessions after breakfast,” he said.

Gonzalez noted that previous research has suggested a single session of exercise performed before breakfast increases fat use. But before this study, no one knew for certain whether this increase in fat use persists over a training program or a sustained period of time.

“Here we demonstrate that the increase in fat use with exercise before breakfast persists throughout six weeks of training, even as people get fitter,” Gonzalez said. “Furthermore, this translates into improvements in insulin sensitivity and adaptations in muscle associated with glucose control.”

He added that these improvements in insulin sensitivity and adaptations to muscle have the potential to reduce the risk of developing type 2 diabetes.

Todd Astorino, PhD, a professor of kinesiology at California State University San Marcos, said health scientists have known for at least 40 years that abstaining from food before exercise enhances a reliance on fat as fuel.

“So their results showing this are not novel,” he said by email. But he said what is novel is that high insulin levels were reduced with exercise training before, but not after, carbohydrate ingestion.

“This suggests that if you have a person exercising who is at risk for diabetes or has diabetes and has high blood sugar, exercise should be done in the fasted state to foster this reduction in the insulin response to a meal, which is linked to overall metabolic health status,” Astorino explained.

He called the study’s revelation groundbreaking.

Getting healthier without losing weight

Kent Hansen, an assistant professor in the department of health, exercise, and rehabilitative sciences at Winona State University in Minnesota, says the public health message here could be that you don’t have to necessarily lose body fat to become more sensitive to insulin.

“Let’s say genetics dictate that you’re a bigger person. The public health message would say that even though you don’t lose weight, you can improve your health with a method similar to this,” he said.

The study was funded by The Physiological Society, Rank Prize Funds, and Allen Foundation.

Researchers say next steps include exploring the longer-term effects of this type of exercise and looking into whether women will benefit in the same way as men.

“We performed this study in men as a first study to ensure we had a homogenous group of people,” Gonzalez said. “We are very keen to see if the responses translate to women too.”

25 پسندیده

این سوال منم بود
سپاس :ok_hand::ok_hand:

5 پسندیده

سلام سپاس از شما. امکانش هست در صورت تمایل سایت مقالاتی هم که مطالعه می کنید رفرنس بدید،؟ ممنونم :ok_hand::ok_hand:

10 پسندیده

سلام، یه مدتی هست دارم از سایت health line که مقالات خوبی داره، یه چیزایی که به نظرم خوبه گلچین میکنم، تو اولین مقاله که آوردم توضیح دادم درموردش

10 پسندیده

اینا تا ما رو نکشن ول کن نیستن…
اول میگن با شکم پر، که ورزش کنی و دل و رودت بهم بریزه و آپاندیس و غیره‌ت از کار بیفته…
یه مدت هم میگن با شکم خالی که از گرسنگی حین ورزش تلف شیم…
به نظر من که هر کی هر جور دوس داره زندگی کنه…به حرف این دکترا هیچ اعتباری نیست
یه مدت دیگه هم می بینن هنوز یه عده‌مون زنده موندیم، میگن اگه ورزش کنین زودتر میمیرید
⁦🤸 :running_man:⁦ ⁦:basketball_man:⁩⁩ = :skull:

15 پسندیده

کاملا موافقم
میگن موقع استحمام اگر مسواک بزنید عمرتون کم میشه :neutral_face::neutral_face::neutral_face:

11 پسندیده

کلا هر حرفی باید پایه علمی داشته باشه، خیلی وقتا چیزایی که می‌شنویم نمیگیم از کحا اومده، نمیگم پزشکی، همه حا ، چون ما اصول تفکر رو یاد نگرفتیم، خیلی وقتا خیلیا با زبون بازی و مغلطه از زیر بار جواب در میرن، مثل همین انتخابات که حسنو انتخاب کردیم،
دیگه اینکه بله گاهی وقتا میگن یه چیزی مثلا دارو بخورید و بعدش میگن عوارض داشته و فلان ولی تعدادش زیاد نیست که درین حدی که میگین باشه

12 پسندیده

:grin:
خیلی خطری حرف زدی‌هااا
پیشنهاد میکنم در رابطه با این چی چیِ بهداشت جهانی و تاثیر صهیونیسم بر پزشکی و اقتصاد و… رو یه جستجو بکنید
مطالب خیلی عجیبی وجود داره
مثلا اون بانک بذر، که در یکی از مناطق سردسیر شمال(اسمشو یادم نمیاد) و در دل کوه نگه داری میکنن، برای چیه؟!
من نمیخوام بگم طب سنتی و از اینجور حرفها رو،،،ولی میخوام بگم که کلا ماها داریم از یه عده بسیار کم بازی میخوریم، فقط چون اونا پول دارن و اعتقاد دارن نژاد و #ژن برترن باید ماها حیوون هاشون باشیم و زیر دست و پاشون و براشون لِه بشیم…هعی

9 پسندیده

جدای از این مسائل، علوم تجربی خاصیتشون اینه که اصلاح و ارتقا پیدا میکنن، و اگر علم میگه گرسنه ورزش کردن بهتره، پس بهتره دیگه… :relieved:

9 پسندیده

همه اینا که گفتی در یک کلام میشه سیاست
خب من این منطقه که بذرو انبار می کنن میدونم ولی اینکه میگن حیوناشونیمو اینارو نشنیدم ولی اگه این درست نباشه یه چیز دیگه بر وزن این درست هست، چون هیچوقت نباید فکر کرد که یه دولتی مثلاً آمریکا طرفدار حقوق بشره یا فلان دولت ضد حقوق بشره اینا همش بازیه، ینی اگه مردم یه کشوری کنار هم نباشن سرنوشتشون میشه یه وضعی که ما تو این جاده قرار داریم،
ما تو کشوری هستیم که به رشته ی انسانی اصلا اهمیت نمیدن در حالیکه تو کشور های پیشرفته دقیقا برعکسه و ملت سرو دست میشکونن بیان برن مدیریت، اقتصاد و فلان، که شاهکارش تو ایالات متحده هست، مثلا سه هزار نفر ایرانی (آماری که خود وزارت مربوطه تو ایران گفته) نو ناسا هستن ینی چی؟ ینی کارا و پیشرفت تجربی رو امسال ما واسه آمریکا انجام میدیم اونا خودشون نخبه هاشونو میفرستن بران مدیریت، خب دوباره همین مدیرای حاذق برنامه میچینن که فلان پلنی رو بچینیم واسه فلان کشور، بقیشم حال ندارم بگم
فقط اینکه هرکی هرجایی هست(بجز من ) باید کارشو درست انجام بده ، ایناسس که می‌فرمایید رو دولت مردان باید اقدام کنن ، نه یه محقق که کارش یه چیز دیگس و نتایج کارش نباید سیاسی تفسیر بشه
با تشکر :slightly_smiling_face::upside_down_face:

12 پسندیده

اینا هم هر روز یه چیزی به خورد مغز آدم میدن…

من که عمرا بدون صبحانه ورزش کنم. اینجوری تمام عضله‌های آدم تحلیل میره. اصلا مگه با شکم خالی، آدم انرژی داره ورزش کنه؟!

11 پسندیده

معلومه مقاله نخوندینا :grin::grin:

6 پسندیده

خودمو که می‌شناسم. صبحانه نخورده ویندوزم بالا نمیاد :joy:
پس لازم نبود بخونم.

البته من مطالب طولانی رو اصلا نمی‌خونم :grimacing:

9 پسندیده

آهان، پس هیچی. :joy::joy::joy::joy::joy:

6 پسندیده

سلام دوستان.

من یه هفته ای میشه که یه چالش تو پیج شخصیم برای خودم راه انداختم که مربوط به این موضوع میشه.

چالش به این صورته:

من تا شش آذر باید هر روز برم بدوئم بجز پنجشنبه و جمعه و روزهایی که بارون شدید هست.

اگه نرم به سه نفر از اشخاصی که اعلام آمادگی کردن صد تومن نفری بدم. اگه شرط رو ببازم پولو میدم اگه ببرم هیچی بدست نمیارم.

قرعه کشی هم انجام شد و دوستان رو انتخاب کردم

هر روز صبح ساعت 5 شکم خالی میرم میدوئم. پس تجربیات منم شاید به کارتون بیاد.

میگن اگه شکم خالی بری بدوئی عضله از دست میدی که به کل مزخرفه. چون عضله هیچوقت یهو از بین نمیره.

وقتی شکم خالی باشه منبع انرژی ای وجود نداره و بدن برای تامینش مجبوره از چربی استفاده کنه. اما هیچوقت اولویت بدن ما با چربی نیست و آب کردن چربی ها هم برای بدن همیشه دشواره.

یه سری فاکتور ها هم وجود داره که بدن باید مجبور بشه بره سراغ چربی ها.

یکیش ضربان قلبه.

باید در target zone قرار بگیرید. برای بدست آوردنش نیازه از فرمول زیر استفاده کنید:

220 - سن شما = یه عددی

بعد اون عدد رو ضبدر 60% و 75% می کنید.

بهتون یه عدد میده:

مثلا برای من:

220 - 25 = 195

195 * 0.6 = 117

195 * 0.75 = 146

صد و هفده رنج پایین من، 146 رنج بالای منه

اگه من بین 117 تا 146 ضربان قلبم رو نگه دارم بدنم موظف میشه که بره از اسید های چربی بدنم استفاده کنه.

یه سری مکمل ها هم هستند که این پروسه رو ساده تر میکنن و هیچ عوارضی هم ندارن.

ال کارنیتین و CLA.

اولی چربی رو از هم گسسته میکنه و CLA کم به سوزوندشون میکنه.

دویدن در صبح به شدت پیشنهاد میشه. حالا این مکمل و ضربان قلب هم اگه در نظر نگیرید هم هیچ مشکلی نیس.

کلا چالشش خیلی متفاوته. من با غذا تو پارک کم کم 7 دور میدوئم ولی شکم خالی سر دور سوم کم میارم. برای من رسیدن به رنج 117 تو دور دوم ممکنه.

این هفته یه مقدار قراره فشارو بیشتر کنم. امیدوارم بارون نگیره.

این ویدئو هم ببینید.

15 پسندیده

جالب، قشنگ بود، ولی با قسمت عضله هیچوقت از بین نمیره مخالفم مگه اینکه طرف بادی بیلندینگ نباشه که عضلاتش کلا ذر یه تعادل هست

6 پسندیده

منظور ایشون فک کنم این بود که با یه ساعت دیر تر صبحونه خوردن عضله از بین نمیره
و اینکه ما تو بدنمون انقدر چربی داریم که بدن واسه به دست اوردن انرژی به اون مرحله ها نمیرسه
بدن اول برا سوخت ساز میره سراغ قند ها و اگه قند نبود میره سراغ چربی و اگه چربی نبود میره سراغ پروتئین
اطراف بافت های ماهیچه ای بیشتر ماهارو بافت های چربی گرفته و با سوزوندن اونا ماهیچه ها بهتر دیده میشن و …
در کل به نظر منم قبل صبحانه ورزش کردن بهتره و حتی بیشتر حال میده!

9 پسندیده

فلسفه رو جا انداختی…
اساس تفکر غربی ها، بر مبنای فلسفه‌شونه، و در زمینه های دینی کاملا بر اساس تفکر‌ یهودی(صهیونیستی) هستش
مثلا بسیاری از فیلمهای هالیوودی بر اساس مبنای فلسفه‌ی متریالی اونهاست، یا مثلا بر اساس فلسفه اگزیستانس(نظریه‌ی انتخاب=choice) و… این تفکرات فلسفی در زمینه‌ی علوم انسانی(و حتی علوم غیر انسانی) قشنگ بروز پیدا میکنه…
بحث زیاده و فضای عمومی تالار کشش این مباحث رو نداره…لذا بیخیال میشوم… :pensive:
البته برای این جمله‌تون که ملت برا انسانی سر و دست نمیشکونن، بخاطر بها ندادنه، و اینکه پول توی تجربیه و کسی سراغ رشته ای که آینده شغلی نداره نمیره… کاملا منطقی :unamused:

8 پسندیده

پول در رشته ی تجربیه موافقم من اگر علاقم به رشته انسانی بود حتما میرفتم رشته انسانی حتی اگر رشته ایی که در اون منفعت و سودی نداره همه به من میگفتن بری تجربی دکتر نمیشی نمیتونی من گفتم من حاضرم دکتر نشم اصلا فقط درسشو بخونم یاد بگیرم واقعا دوسش دارم اصلا دکترم نشم ناراحت نمیشم چون واقعا علاقه دارم بهش
منو میخاستن بفرستن رشته ریاضی خودمو کشتم یعنی که برم تجربی گریه میکردم تو مدرسه :joy::joy:

6 پسندیده

در نگاه خوشبینانه، شما علاقه‌تون از سر کمک به دیگران‌ه_مثلا_ یا هر چی دیگه، و این میتونه به خاطر عدم آگاهی ما از تاثیر دانشمندان علوم دیگه بر کیفیت زندگی مردم باشه، البته خیلی ها هم طبع‌شون به برخی رشته ها نمیخوره(مثلا از خون میترسن :grin:)
فقط دکتر که شدید، به فکر اون کسانی که تمکن مالی ندارن هم باشین
موفق باشید

6 پسندیده