منظورتون کدوم صفحه هست؟
از داخل برنامه پیام دادم استاد ممنون
سلام.
صفحه اصلی که لینکش رو هم توی اولین پست گذاشتن.
Zapp.ir/install
سلام.
چند روز پیش اپ رو به یه نفر معرفی کردم.
امروز اومده بود میگفت گیج شدم، ازم سوال پرسیده و اینا. گوشیش همراش نبود که بفهمم چیه ولی حدس زدم تعیین سطح اضافه شده بهش. آیا اینطوره؟
سلام
بله تعیین سطح داره و همچنین به افراد جدید ویدئوی آموزشی ارسال میشه. البته نمیدونم ایشون چقدر جدید هستن ممکنه برخی موارد جدید رو نگرفته باشه.
چقد جالب. خوش به حال این جدیدا
من یکشنبه معرفی کردم بهش. حالا قراره گوشیشو بیاره راهنماییش کنم. اینها چون سنشون پایینه و اطلاعات کمی دارند، اولش سردرگم میشن.
سلام
اتفاقا ما هم یکی دوماه پیش اوارد شدن این بخش تعیین سطح به نرم افزار رو شنیدیم…اعتراض شد که ما هم نیاز داریم از این آزمونک رد شیم…ولی خب، اعتراض وارد نشد .
من چند ماه پیش تو گروهمون گذاشتم چند نفر اومدن گفتن که اولش تعیین سطح داره و برنامه هم پولیه، من که بهمن ماه پارسال دانلود کردم از اولش پولی نبود از ابتدای سطح ۲ پولی شد
من خیلی وقت پیش که نصب کردم هفتهی اولش رایگان بود. به نظرم یه هفته برا سنجش برنامه مناسبه.
یعنی انتظار دیگهای داشتن؟
چون تو گروه ما همه آموزشها رایگان هستش ، تعجب کرده بودن عزیزم ، در ضمن من جواب دندان شکنی به همشون
دادم
البته مردم هم حق دارن. من خودم بار اول هیچ چیزی از زبانشناس نمیدونستم. فک میکردم مثل بقیهی اپهاست. زبانشناس اپی گمنامه متاسفانه و از این بابت مورد ظلم واقع شده. مثلا اپهای دیگه با کارایی کمتر خیلی شناختهتر هستند.
مثلا من بیاموز رو چند روز نصب کردم اصلا چیز چندان جالبی نداشت، برا دونه دونهی امکاناتشم هزینهی جدا گذاشته. با این حال اسمش برا خیلیها آشناست.
منم چند بار توی سایت بیاموز رفتم و چند روز هم برنامه اش رو داشتم ولی بیشتر متکی بر لغت و گرامر بود و خب از اونجایی که دایره واژگان و گرامرم تقریبا خوبه. به دردم نخورد و زود پاکش کردم ولی توی زبان شناس ماندگار شدم
برنامه هنوز مدت استفاده رایگان داره. فقط ابتدای استفاده پیشنهاد خرید میده که میتونید ازش رد بشید
سلام
آقای @golmirzaei عزیز، همکار گرامی و دوست داشتنی
این نسخه 7.2.5 که سرویسمون کرد، به مشکلات عدیده ای خوردیم
سلام
خدا نکنه. البته هرکاری با شما کرد با مام کرد (شایدم بیشتر)
چه مشکلاتی دارید؟
البته خودم هم کارم اینه و میدونم چه مشکلاتی دارید…
بعد از آخرین آپدیت در اجرای اکثر دروس به خطا میخوره و حتما باید آنلاین بشی، البته این موضوع رو در تاپیک امروز مطرح کردم و دوستان پیگیر هستند…
میشه یه مثال بزنید…
چون تا اینجای کار برای من مشکلی نداشته
من با هملت، رومئو و هیاهو امتحان کردم مشکلی پیش نیومد
اینکه تو گوشی من خطا میده دلیل بر این نیست که برای همه اینطوری باید باشه…
کلا برنامه نوشتن برای اندروید از این دردسرها زیاد داره