زبان‌پیچان Tongue Twisters: تمرین هشتم

سلام بروبچز.از اونجاییی که میخوام شرکت کنم ولی نه لپتاپم دمه دسته و نه گوشیم رکوردر داره اینو فعلا داشته باشید تا شب بیام ویسش رو بزارم
He threw three free throws. He threw three free throws. He threw three free throws
:sweat_smile:

15 پسندیده

سلام دوستان وقتتون بخیر
واقعا برای این چالش زبان پیچان سپاسگزارم ، ممنون میشم ایراداتم رو بگین :pray::pray::pray:

10 پسندیده

اگه صوتتون رو بخوایم با عربی مقایسه کنیم، به جای اینکه بگید"ث" برای صوت th، می‌گید “ص”. یعنی th رو خیلی با تشدید می‌گید.

7 پسندیده

ممنون @pari خانم شاید یه مقدارش بر میگرده به این که میخوام سریع ازش رد شم و دارم به تلفظ لغت بعدی فکر میکنم . زبونم پیچ میخوره :joy::joy::joy: دوباره امتحان میکنم :pray::pray::pray:

6 پسندیده

آره یه جورایی این باعث شده استرس هم توی صداتون منعکس بشه. اگه شمرده‌تر بگید، بهتر میشه.

اولویت با تلفظ صحیحه، نه سرعت.

6 پسندیده

پری خانم @pari دو تا ویس دیگه گرفتم ، بیزحمت ببینید ایرادم بر طرف شد یا نه ؟؟؟ بازم سپاسگزارم :pray::pray::pray:

9 پسندیده

بر خلاف اینکه خودم زن آروم و ریلکسی هستم ، نمیدونم این استرس چرا همیشه با منه :disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

4 پسندیده

عالی بود :+1:
باریکلا

استرس داشتن (درمورد زبان)، به این برمی‌گرده که ما تصور می‌کنیم باید کامل باشیم و از اشتباه کردن بپرهیزیم. انگار که اشتباه ما قراره خسارتی به بار بیاره. ما تو زبان مادریمونم اشتباه می‌کنیم چه برسه به زبانی که هیچ تجربه‌ی first-hand ی ازش نداریم. همچنان که زبان می‌خونیم، باید روی ذهنمون هم کار کنیم.

6 پسندیده

بله کاملا با صحبتهاتون موافقم :clap::clap::clap:ممنون که برام وقت گذاشتین
:pray::pray::pray::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

6 پسندیده

عالی بود فتبارک الله
خیلی نفس گیر و بدون مکث :ok_hand:

دوستان گلم خانم پری و حنانه جان @pari و @afarkhani
ممنون بابت چالش همیشه برقرار باشید. من هم فرصت کردم افتخاری حاصل شد شرکت می کنم :blush:

10 پسندیده

باریکلا :clap::clap::clap::clap::clap::rose::rose:

5 پسندیده

ممنون از حمایتت عزیزم :pray::pray::pray::rose::rose::rose::hugs::hugs::hugs::hibiscus::hibiscus::hibiscus::heart::heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 پسندیده

الوعده وفا :slightly_smiling_face:

15 پسندیده

واقعا عالی بود. تفاوت “th” و “f” کاملا مشهود بود.

من خودم احساس کردم این دو تا صوت رو عین هم میگم :joy:

9 پسندیده

عاااالی خیلی خوب بود
من کلا قاطی پاتی گفتم :ok_hand::joy::joy::joy::expressionless::expressionless:

7 پسندیده

خیلی خیلی خیلی خوب بود

:clap::clap::clap::clap::clap:

7 پسندیده

واقعا زیبا بود و به همین مناسبت کلیپ زیر رو تماشا کنید

مغز پیچان 1

14 پسندیده

انقدر دوست دارم از اینکارا کنم اماا تواناییشو ندارم ولی میتونم :grin::joy::joy::expressionless::expressionless:

7 پسندیده

ممنون عزیز :rose: ؛ واای من هم دقیقا همین حس رو داشتم اصلا نمی خواستم ویس بذارم :slightly_smiling_face:

فدات فاطمه خانم گل، خوبی از خودتون هست :rose:

سپاس فراوان :rose:

ممنون شما زیبا می شنوید :smile:

خیلی عالی بود بخصوص رنگهاش. چالش بعدی با شما از همین جملات ویس نمونه هم قطعا ویس خودتون ( سایلنت هم قبول، ما صداتون می شنویم) البته با کسب اجازه از پروین بانو

10 پسندیده

سلام . خیلی قشنگ بود
مخصوصا اونجا که میگه bla-bla-bla-bla ,music
اونجا خیلی قشنگ بود :joy:
چون من کلا یه فحش شنیدم و یه music​:joy:

7 پسندیده