اولین let's talk من از مینی ستوری درس پنجم انگلیسی قدرت

مرسی و خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و توجهتون :pray:

5 پسندیده

سلام ، وقتتون بخیر
منم خواستم به نوبه خودم یه تبریک جانانه خدمتتون عرض کنم :clap::clap::clap:واقعا مکالمه پر قدرتی بود :muscle::muscle::muscle: ان شاءالله در آینده شاهد پیشرفتهای بیشترتون باشم :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:
موفق باشید :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

3 پسندیده

سلام وقت شما هم بخیر،
تشکر جانانه منو پذیرا باشید :pray::pray:

3 پسندیده

شما تازه وارد نیستید که اعضای تالار رو خوب میشناسید ؟

4 پسندیده

عالی بودین
به امید روزی که منم بتونم از لغات انباشته شده در مغزم استفاده کنم:no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth:

3 پسندیده

ماشالا به شما. بسیار لذت بردم :+1::+1:

4 پسندیده

سلام فاطمه خانم، تازه وارد نیستم، چون چیز خاصی از انگلیسی نمیدونستم و نمیدونم حرفی برای گفتن توی تالار نداشتم. ولی موضوعات و مقالاتی که دوستان مجرب و فعال مینوشتن رو میخوندم. توی یکی از کامنت های بالا هم اشاره کردم که قبل از شروع بسته انگلیسی قدرت داستان‌های بچگانه رو کار کردم،
اسم خانم نیکنام @ala هم از روی کامنت های سایر دوستان در تاپیک هاشون متوجه شدم. البته امیدوارم اسمشون رو اشتباه نگفته باشم.

5 پسندیده

ممنون، :+1: :pray:
انشاا

5 پسندیده

سلام آقا کامبیز گل، ممنون و تشکرات فراوان از اینکه افتخار دادید و وقت گرانبهاتون رو به گوش دادن فایل صوتی بنده اختصاص دادید.
بازم مرسی

5 پسندیده

سلام
ویس تون و شنیدم به نظرم عالیه
به امید فرداهای بهتر :clap::clap::clap::clap::clap:

3 پسندیده

سلام صبح آدینه تون رنگین کمانی :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::hibiscus::rose::hibiscus::sunflower::blossom::bouquet::bouquet::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::rose::hibiscus::sunflower:بسیار عالی :ok_hand::ok_hand::ok_hand::bouquet::tulip::tulip::sunflower::hibiscus::rose::sunflower::sunflower::blossom::blossom:بیشتر بشنویم ازتون :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose::rose::hibiscus::sunflower::blossom::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:باآرزوی موفقیتهای روزافزون :tulip::blossom::sunflower::hibiscus::hibiscus::rose::rose::hibiscus::pray::pray::pray::pray:

3 پسندیده

سلام
ممنون از حسن توجهتون @Ghabel,
به امید موفقیت تمامی دوستان حاضر در تالار

2 پسندیده

ممنون خانوم @mitra9,
منم برای شما و همه دوستان ارزشمند زبان‌شناس آرزوی موفقیت دارم.
بازم مرسی

2 پسندیده