رشته ی روانشناسی خیلی بی نظیره البته هرکسی رشته ای که خودش میخونه رو قبول داره و دوسش داره اما روانشناسی ازین نظر برام جالبه که هر کتابی ک میخونم با یک تیپ شخصیتی اشنا میشم و ادمای اطرافمو با اونا مقایسه میکنم و میتونم برخورد بهتری داشته باشم و اگه واقعا علاقه دارین برین دنبالش چون یه جذابیت خاصی داره
حرف هایی ک زدم محض شوخی بود چون انقد این ترم از یونگ و نظریاتش خوندم دیگه بدم اومده
من از وقتی تاپیک خوب خانم @fdoosti رو در ارتباط با کتاب تسلط دیدم همون موقع عاشق این کتاب شدم ولی چندتا کتاب دیگه مدنظرم بود از قبل خواستم اول اونا رو بخونم ولی امشب به حدی بحث این کتاب داغ بود که تصمیم گرفتم برم سراغش
فکر نمیکنم از اون کتاب هایی باشه که بتونم هر شب دربارش گزارش بدم هر پارتش تایمش بالاس
ولی خیلی اشتیاق دارم برای خوندنش
بعدا ایشالا توفیق باشه حتما
بیشتر در حد خودشناسی دوست دارم بخونم
گرچه مطالعش باعث کلا رفتار شناسی هم میشه که میتونه کمک کننده باشه
امیدوارم در این زمینه هم موفق باشید
هم نداره دیگه کدوم هم ؟
انگار من پدر موفقیت ایرانم
ممنونم . همچنین شما
اینکه بیشتر از 70درصد لغات هر پارت رو بلدید فکر میکنم نباید مشکلی باشه برای خوندنش
من لغت های نمیدانم برای این کتاب سه هزار و خورده ای هست ولی وقتی نگاه کردم دیدم بعضی هاشو میدونم چون قبل از این برنامه هم کتاب میخوندم دایره لغاتم بد نیست امیدوارم مشکلی نداشته باشم برای خوندنش یکم سرعتم رو کم میکنم که اگه لغت های جدید زیاد داشتم بتونم مسلط شم شایدم هر پارت رو چند بار گوش دادم
سلام شب ۲۰۲۰ میلادیتون بخیروشادی سال جدید میلادی برهمگی مبارک
خب امشب ۱بخش جدید به آپ اضافه شده که بسیار جالب
انگلیسی با کامبیز
من دروغ سنجش رو خواندم و بسیار لذت بردم
۱۱ دیماه۱۳۹۸
مشکلی نداشت صحبتتون
آدمای ضعیف هستن که سریع بهشون بر میخوره
کدوم حرفا؟
متوجه منظورتون نشدم.
من تا قانون دهم این کتاب رو خوندم و تا اونجا که خوندم چند موردش برام کاربردی بود. خیلی از مواردش تو ذهنم نمیگنجید و اجرا کردنش غیرممکن بود. اما به خواننده، یک نوع آگاهی کامل نسبت به پیرامونش میده. یعنی به ما یاد میده که توسط پیرامونمون به بازی گرفته نشیم. به شخصه بهخاطر همین انگلیسی بلد بودن خیلی ازم سواستفاده شده که اگه اون موقع این کتاب رو خونده بودم شاید از همچین اتفاقات و تجاربی جلوگیری میکردم. اتفاقا چند مدت پیش قصد داشتم بخونمش. اون موقع هم اگه خلاصهنویسیها نبود زودتر تمومش میکردم، ولی خب ترجمه و خلاصهنویسی بیشتر وقتمو میگرفت برا همین دیگه نخوندمش.
من از این کتاب بیشتر از مثالهاش خوشم اومد. واقعی و ملموس بودن.
اینم لینک خلاصهها. توی هر بخش، لینک بخش بعدی رو قرار دادم.
سلام . این نکته در مورد کتاب های ادبی و داستانی درسته
ولی گاهی کتاب لغات آکادمیک زیادی داره که اکثرشون هم بلند و طولانی هستن
البته این کتابو باید یه فصلشو بخونم ببینم درصدم چند میشه
اینم بگم که چون کتاب صوتیه و دیکشنری زبان شناس هم سرعت کارو زیاد کرده ، فکر نمیکنم خوندنش کار سختی باشه ( اگه به زبان آموزی گیر ندیم )
این روش هم خیلی خوبه
اثر مرکب کتاب به نسبت ساده تر و کوتاه تری هست و لغات آکادمیک کمتری داری ، من هر فصل رو دو قسمت میکردم و هر قسمت رو دوبار پشت سر هم میخوندم ، بهتر جواب گرفتم
خیلی هم عالی
واقعا جای کلیپ های کامبیز خیلی خالی بود
اخه تو کتاب خوندن خیلی موفقین
خوشحالم که با ادمایی با درک بالا سر و کار دارم
سلام جناب @mehran72es اولین روز سال جدید میلادیتون بخیرومبارکی دقیقا
کاملا باهاتون موافقم
بیخیال…
روز عیدی نریم تو بحث
عیدتون مبارک باشه…
به نظرم مفهموم حرفم رو متوجه نشدید.
عید شما هم مبارک
یا علی
@rokni
سلام
نمیدونم تو گروه پرستار هم داریم یا نه؟
خانمها و آقایان پرستار روزتون مبارک
من دقت که میکنم خیلی از آدمای اطرافم طبق همین قوانین دارن با دیگران برخورد میکنن.
درس و مشق مزاحم انگلیسی خوندنه
خیلی سعی کردم یه تعادلی ایجاد کنم که بتونم تایم کافی برای زبان بزارم ولی تو بهترین شرایط فقط روی قدرت و تلفظ خوب کار میکنم خیلی سخت تایمی برای کتاب خوندن پیدا میکنم
امشب از هر زاویه ای به قضیه نگاه کردم دیدم تایمی برای گسترده خوانی ندارم
تا بعد امتحانم…
هر روز میام همه رو لایک میکنم
گزارش بدیناااااا نبینم اینجا خلوت باشه
سلام امرو نیم فصل از کتابمو خوندم میدونم خیلی زحمت کشیدم وق نکردم خب چیکار کنم