با مقایسه وضعیت من و شما قشنگ تفاوت یکی که روزی با لای یک ساعت وقت میذاره و کلی گسترده خوانی میکنه و کسی که کمتر از یک ساعت میخونه و اصلا گسترده خوانی نمیکنه کاملا مشهوده
سلام دوستان وقتتون بخیر
منم اومدم بگم کتاب شازده کوچولو رو تموم کردم البته شاید دوباره یه سری بهش بزنم
به پیشنهاد آقا مهران @mehran72es میخوام برم سروقت کتاب قبرستان
موفق باشید
خب این اصلا مقایسهی درستی نیست. همونطور که گفتم سابقهی زبانآموزی من زیاده و به صورت تخصصی زبان خوندم. وقتی زبانشناس رو نصب کردم، سطحم بالا بود. در این حد که مطالعهم با هری پاتر شروع شد. پس برای مقایسه، باید پیشینههای مشابه داشت. هرچند که دو نفر با پیشینهی مشابه هم باز مقایسهشون درست نیست. چون افراد با هم تفاوتهای اساسی دارند.
البته منکر تاثیر مطالعهی مناسب و گستردهخوانی نمیشم.
من همیشه سعی میکنم منابعی رو استفاده کنم، که برام لذتبخش هستند. از این رو اصلا گذر زمان رو حس نمیکنم. گاهی اونقد توی درس غرق میشم که یهو به خودم میام میبینم دو ساعت گذشته.
سلام . خیلی هم عالی
انتخاب خیلی خوبی کردین ، کتاب خیلی قشنگیه و امیدوارم براتون مفید و لذت بخش باشه
موفق باشید
سلام دوستان
کتاب فرانکنشتاین رو دیشب تموم کردم. مایلم اینجا یه معرفی کوتاه ازش بذارم:
فرانکنشتاین دانشمند جوان و جاه طلبی است که با استفاده از کنار هم قرار دادن تکههای بدن مردگان و اعمال نیروی الکتریکی جانوری زنده به شکل یک انسان و با ابعادی اندکی بزرگتر از یک انسان معمولی میسازد. موجودی با صورتی مخوف و ترسناک که بر همه جای بدنش رد بخیههای ناشی از دوختن به چشم میخورد. این موجود تا بدان حد وحشتناک است که همگان، حتی خالقش از دست شرارتهای او فرار میکنند…
وقتی کتابو شروع کردم فکر میکردم کتاب ترسناکیه، درحالی که این کتاب بیشتر احساسی و رمانتیک و تا حدودی غم انگیزه. مری شلی، این کتابو در سال ۱۸۱۸ نوشته و یکم زبان کتاب قدیمیه ولی واقعا از داستانش لذت بردم. این کتاب یه جوریه که باعث میشه با کاراکترهاش حتی کاراکتر هیولا همدردی کنید.
داستان از زاویه ی دیدهای مختلف روایت میشه و شروع داستان با نامه نگاریهای یک ملوان به خواهرش شروع میشه، سپس این ملوان تو سفرش به یک انسان سرگردان در برف و سرما برمیخوره و نجاتش میده. از اینجا به بعد این فرد که همون فرانکنشتاینه شروع میکنه به گفتن داستان زندگیش و اینکه چطور به اینجا رسیده.
اشارات دینی هم در رمان وجود داره مثل مضامین خلقت. یکجا هیولا نقل میکنه که کتاب بهشت گمشده رو خونده و بر او تاثیر عمیقی گذاشته. این کتاب همچنین میگه که چطور جاه طلبی در کسب علم میتونه انسانو به تباهی بکشونه. در مجموع کتاب خوبیه و ارزش وقت گذاشتن رو داره.
سلام میگما از مجموعه کتاب های خیلی ساده کدومش خوبه که برم بخونم ؟معرفی کنید ممنون
سلام خانم @fateme191 عزیزو دوستداشتنی ظهرت بخیروشادی
افسانه های شهری: یکم حالت طنز داره برای من جالب بود
میسیای وحشی:در مورد دختری زیبا و خوش اندام و بی پروا از زبان پسری که در کنارش بزرگ میشه و عاشقش شده
جزیره افسونگر:در مورد مردی که کارش ساخت و ساز ساختمان است که وارد جزیره ای میشه و اعتقادی به افسون و جادو نداره
مرگ سفید:در مورد دختری انگلیسی است که بادوست پسرش میاد مسافرت و در اون کشور عاشق مردی دیگه میشه و دوست پسرش بخاطر کنار زدن رقیب مواد مخدر را در کیف مسافرتی اونها بصورت خمیردندان جای گذاری میکنه و…
درمیان حصارهای بلند:در مورد دختری انگلیسی است که در یککمپ نگهداری از مهاجرین کار میکنه و اونجابا۱مرد آشنا میشه و دید دختر اونجا تغییر میکنه
داستانهای وایکینگ: یکم گوینده هاش کسل کننده است اما داستانش برام جذاب بودچون داستانش تخیلی توی مایه های فیلم ثور
داستانهایی از شبهای عربی: دوستداشتنی بود
باغ مخفی: دوستداشتنی بود اما بعضی جاهاش گفتار ومتن باهم همخوانی نداره
کابوس قبل از کریسمس و تاجر ونیز و آخرین اسب تک شاخ و آخرین موهیکان: من دوست داشتم بدک نیست
دیو ودلبر :گوینده هاش دلچسب نیست اما داستانش رو دوست داشتم
فعلااز اول تا دیو دلبر کتابهاش رو خواندم اینها برام یکم جالب بود.
بقیه اش رو از جناب آرمین @R.min و جناب @mostafa.76 مطالعه داشته اند میتونید از آنها راهنمایی بگیریند.
فقط موردی که هست، این سطح از کتابهای زیبوک واقعا داری اشکالات زیادی در حیطه ی ناهماهنگی صوت و متن است و اگه میتونید و براتون امکانش هست بیشتر شنیداری کتابها رو بخونید.
موفق و پایدار باشیند
فصل یک (مقدمه) خونده شد.
Patience will protect you from making moronic blunders.
Everything good will happen—the grass will grow again, if you give it time and see several steps into the future.
Half of your mastery of power comes from what you do not do, what you do not allow yourself to get dragged into.
آفرین به این پشتکار
من که دیدم 50 درصدشو بلدم بیخیال شدم
رفتم نگاه کردم ، سطحش برای من خیلی بالا بود ، اول چند تا داستان دیگه می خونم بعد میرم سراغ اون ، بنظر شما ، داستان عاشقانه قشنگتر یا تصویر دوریان گری؟؟؟
البته خواهشا بقیه دوستان هم نظر بدن تا من یه کم راه بیفتم
کتاب «خدایا کجایی منم مارگارت» از قفسه نوجوان خیلی قشنگه با یه راوی خوب و متن ساده. امتحانش کنین
سلام . من نخوندم هیچکدومو متاسفانه
کوهستان سرد رو خوندم قشنگ بود
فکر کنم از متوسط یا فوق متوسط بود
ممنون ، واقعا سپاسگزارم
فیلمش رو دیدم ، اینم قشنگه ، واقعا سپاسگزارم
سلام میترا جونی خیلی ازت ممنونم گل دختر
الان میخواستی بگی سطحت خیلی بالاس؟!
سلام به روی ماهت خوشگل خانم شبت بخیروشادی
انجام وظیفه بود نازنیینم
سلام . کتاب های سطح بندی شده ، ساده سازی شدن و کلا سطح بندیشون با سطح بندی زبان فرق داره
یعنی کسی که پیشرفته رو بتونه بخونه ، نمیشه گفت سطحش پیشرفته هست
سلام
شوخی کردم… حرفتونو قبول دارم، خیلی از کتابهای سطح بالا رو برای من ساده میزنه درحالی که میدانمهاش به ۵۰ درصد هم نمیرسه
بله متوجه شدم ولی گفتم توضیح بدم
من به ایناش خیلی دقت نمیکنم
شاید به خاطر سرعت خوندن متن باشه ، مکث هایی که ممکنه داشته باشه و معیارای دیگه
همون درصد لغات معیار بهتریه