یک سوال دارم در سایت https://freestoriesforkids.com/ چگونه میتوان صوت ها را ذخیره کرد ؟
داستان های خیلی عالی داره . من تعدادی رو خواندم ولی نتونستم صوت ها رو ذخیره کنم .
کسی بلده لطفا به من بگویید
سلام @taha221
وقتی چند بار روی صوت کلیک کنید صفحه ای بالا باز میشه که باید روی گزینه دانلود ویدیو بزنید
بعدش که روش زدید صفحه زیر باز میشه که روی سه نقطه می زنید و بعد گزینه دانلود میزنید و لود میشه
ممنونم الان تست میکنم
هر چی کردم نشد مثلا این داستان را برام بگو چگونه ذخیره کنم
دقیقا همونطوری هست که گفتم @taha221 از مراحل انجام کار فیلم گرفتم اناهاش
بالاخره موفق شدم
ممنونم
خواهـــــش می کنـــم
سلام چطور بود؟ میخواستم بخونمش
سلام .
فصل دوم کتابِ کتاب قبرستان مطالعه شد
متاسفانه نت ندارم که اسکرین شات بگیرم
دوره ی انگلیسی قدرت رو هم تموم کردم ، خیلی خوشحال و شادم
فردا هم یه ویس از دوره قدرت یا راجع به قدرت میذارم
اینجا گفتم که تنبلی نکنم ، متعهد باشم و انجام بدم حتما
بازم اگه کسی حال داشت و یادش بود فردا یادآوری کنه
سلام.
خوب بود. از لحاظ سطح که اسون بود و از لحاظ محتوا درمورد زنی بود که اسمش میسیا است. پدر و مادرش رو از دست داده و خیلی خوشگله همیشه به همه لبخند میزنه و زنا بهش حسودی میکنن. و این اتفاقا همه مربوط به گذشته است یعنی گوینده داستان داره اینها رو از زمان گذشته تعریف میکنه چون یک سری اتفاقاتی میفته و پلیس میسیا رو میبره هیچ کس سراغش رو نمیگیره اما همه دوست دارن بدونن چه اتفاقی واسش میفته.
زمانش هم کوتاه بود و زیاد وقتتون رو نمیگیره
سلام. چقدر خوب تبریک میگم
حتما بزارید منتظریم.
سلام . ممنونم
بله . حتما
سلام ارزوی مرگ چطور بود توضیح بدید طفا
@parisa_aria
سلام خیلی عالیه، تبریک
ساعتش هم اعلام کن
سلام . ممنونم . به امید به اتمام رسوندن و نتیجه گرفتن شما از اینو دوره
انقد تعهد و دیسیپلین هم دیگه برام خوب نیست
ســـلام.
درمورد یک مردی بود که از لحاظ روحی دارای وضع مناسبی نبود چون زنش رو از دست داده (دقیق تر بگم اونو کشته) و بار ها دست به خودکشی می زنه اول می خواد خودشو از پل پرت کنه که پلیس جلوشو میگیره بعدشم بیست تا قرص خواب اور می خوره که در کمال تعجب دکتر زنده می مونه و معدشو شست و شو میدن و بعدشم یک تفنگ می خره. در نهایت یکی میاد پیشش و مجبورش میکنه یک نامه خودکشی بنویسه زیرا…
منکه خوشم اومد از این داستان و از میسیا برام جالب تر بود چون سبک جنایی رو خیلی دوست دارم
ممنون
میخواستم پنج دیقه زودتر بیام اینجا منتظر بشینم
ممنون بابت توضیحتون @parisa_aria
خواهــــش می کنــــم @fateme191