افرادی که کتاب نمیخونن نمیتونن حضور داشته باشن
مخصوصا اونا که میخوان تا تابستون کتاب نخونن
میشه بیام ولی ساکت یه گوشه بشینم؟؟
سلام
مبارکه
چه خبر خوبی
این اتمام قدرت برا من خاطره ها زنده میکنه
من زبان شناسم از رو گوشیم به طرز عجیبی پاک شده. الان اومدم بخونم دیدم نیستش
تازه دارم نصب میکنم
یعنی فک کنید برم تو سطح تخم مرغ
اگه دیدید نیستم خلاصه حلال کنن همگی
میدونستید همین الان توی این تایمی که پیام می دادید ، میشد یه فصل یکی از کتابای گوسبامپس رو خوند ؟
اولا که خیلی منو ضایع میکنی
بعدشم که الان یه کتاب دیگه جلوم بازه تو آنتراکم پیام دادم
سلام . ممنونم
تا باشه از این خاطرات خوب
فکر نکنم همچنین اتفاقی بیوفته
هر روز پشتیبان گیری خودکار میشه خود برنامه
اکانت هم که پاک نشده
معذرت میخوام ، قصدم تشویق شما به کتاب خوندن بود
آفرین
خب خدا رو شکر اوکی بود
فقط زنجیره پاره شد. تاریخ رو ببرم عقب خوبه
شما که به این سوسول بازیا نیاز ندارید
اگه قدرتش رو دارید بله . ممنون میشم
عصر حجر ، بعد از اختراع چرخ جالب به نظر میرسه
معذرت برای چی آخه
میدونم قصدتون تشویق بود ولی شرایط امتحانم یه جوریه که تو انگلیسی منو مجبور میکنه روی قواعد گرامری و امتحانات زمان دار کار کنم چون تایمم خیلی محدوده
الان در حال خوندن چند تا مبحث گرامری از in useهستم و کتاب oxford word skillsخیلی برای تقویت واژگان عالیه
خیلی هم عالی . براتون آرزوی موفقیت دارم
ولی به عنوان تفریح و آنتراک ، روزی دو تا 10 دقیقه یا دوفصل از گوسبامپس بخونید (گاهی کمتر از 10 دقیقه هستن)
جدی اگه قصد دارید زبان رو به جاهای خوب برسونید همین کارا رو باید بکنید
روزی 10 ، 20 دقیقه حتی
توی رفت و آمد ، مطب دکتر ، موقع استراحت ، موقع آشپزی یا نظافت اتاق یا خونه و در کل زمان های مرده که استفاده ای ازشون نمی کنید
اینکه فقط دایره لغت بالا بره برای کسیه که خیلی محدودیت زمانی نداره و صرفا هدفش فقط لذت بردن از کتابه و در کنارش زبان آموزی، خیلی نوع لغاتی که جذب میکنه براش مهم نیست.
اون چیزی که من این مدت از گسترده خوانی متوجه شدم اینه که یه بخش زیادی از لغاتی که دارم جذب میکنم تو این برهه زمانی زیاد به کارم نمیاد و از طرفی تعداد لغاتی که آکادمیک هستن و من هنوز نرسیدم روشون کار کنم خیلی بیشتره
من هنوزم مطالعه ام رو تو زبان انگلیسی حفظ کردم ولی منبع مطالعه ام در حال حاضر کتاب های زیبوک نیست این تاپیک بیشتر هدف گزارش کتاب های زیبوکه وگرنه من اگه بخوام گزارش بدم باید از کتاب ها و مقالاتی که فکر میکنم با مطالعه اش لغت های مناسب تر رو دارم جذب میکنم گزارش بدم که فکر نمیکنم زیاد جالب باشه مطرح کردنش تو این تاپیک
من اگه ده دقیقه تایم خالی داشته باشم یه مقاله یا متن مناسب با وضعیت فعلیم میخونم.
حداقل فکر میکنم تا زمانی که فشار امتحان روم هست برنامه ام همینه، بعدش دیگه تو انتخاب چیزی که برای زبانم مطالعه میکنم حساسیت نشون نمیدم.
من خیلی وقته مطالعه ام رو روی زبان حفظ کردم فقط بسته به شرایطم گاهی منابعی که انتخاب میکنم رو تغییر میدم.
ببخشید طولانی شد
بله . درسته . همینطوره
چرا که نه . خیلی هم خوبه . دوست دارید گزارش بدید
آها . از این نظر خیلی هم عالی
خیلی خوبه که انقدر خوب از وقتتون استفاده کنید
اینم خیلی خوبه . بالاخره هر کس از مطالعه زبان یه هدفی رو دنبال می کنه
یکی ممکنه جنرال بخونه و براش مهم نباشه چی میخونه ، یکی آزمون داشته باشه و منابعش مشخص باشه
ولی در کل هدف اگه حرف زدن و لسنینگ باشه ، کتاب داستان کمک زیادی میکنه
نه خواهش میکنم
مرسی که ما رو در جریان مطالعات خودتون قرار میدید و تجربیاتتون رو مطرح میکنید
ولی من در کل شوخی کردم بابت کتاب خوندن
بله درسته، جدا از تقویت مهارت های زبانی، کتاب خوندن واقعا خیلی لذت بخشه و کلی روی آگاهی آدم تاثیر میذاره من فقط با خوندن ارزیابی دوستان از کتاب ها کلی چیز یاد گرفتم.
همه کتاب هایی که بعد از امتحانم قراره بخونمو لیست کردم زود برمیگردم سر مطالعه کتاب های زیبوک
حالا این همه از خودم دفاع کردم بیام یا نیام ؟
به فال نیک گرفتمش
امشب تصمیم گرفتم زنجیره جدید بسازم
از خیر ۲۶۵ روز میگذرم
از اولم هدفم برای این زنجیره چیز دیگه ای بود که فکر میکنم محقق شد
اون که شدنیه
تاریخ گوشی ی روز میره عقب و تمام
یادش بخیر
…
به به خداقوت قهرمان. مبارکا باشه
تا باشه از این تموم کردنها
همینجا پیشنهاد مورد علاقهمو بدم برو سراغ مگاداستان
مشتاق شنیدنم من
میخوای با پُتَک بیام؟
قانون اول مطالعه شد.
Everyone has insecurities. When you show
yourself in the world and display your talents, you naturally stir up all kinds of resentment, envy, and other manifestations of insecurity. This is to be expected. You cannot spend your life worrying about the petty feelings of others. With those above you, however, you must take a different approach: When it comes to power, outshining the master is perhaps the worst mistake of all.
Never take your position for granted and never let any favors you receive go to your head.
بله . شریف بیارید حتما . خوشحال میشم
خیلی هم عالی
توی امتحانتون هم موفق باشید