سلام . ممنونم . خیلی هم عالی
خانم دوستی هم میخوان مشارکت کنن
کلا مطالعه گروهی خیلی جواب میده
بله درسته و اصلا لازم هم نیست چون مکالمه فعالانه و زمان ها خودش این قسمت رو پوشش میده
بله . متوجهم
کلا همون فهم اصطلاحاتم بره بالا کافیه
برای حرف زدن سلیس و روان و در حد خیلی عالی ، همین تعداد کلمات و گرامری که بلدم کفایت میکنه
البته کفایت کردن با این که واقعا سلیس باشی فرق داره
بله . حتما
خودمم احساس میکنم که بعد از عید اینطوری وقت و انرژی نداشته باشم برا زبان
سلام به روی ماهتون عزیزم
بله برای اینکه متن رو نمیبینم بخاطر ذهن ترجمه گرام برای همین شنیداریم رو تقویت میکنم دوره های بعدی بر میگردم متن رو نگاه میکنم هرچند صوت و متن گاهی ایراد داره
پیمان معادی رو رد کردی دیگه خیالت راحت اونقد که گفتین فیلمشو دانلود کردم ببینم چطور حرف میزنه
بله. بعضیها شاید فکر کنن تاثیری در این حد نداره ولی من میگم داره. الان نسبت به قبل اشتباهات گرامریم خیلی کم شده. حتی ضمایر مذکر و مونث رو دیگه قاطی نمیکنم به اون صورت.
خیلی هم عالی. برای دروس اصلی که کار میکنید، کم کم باید منتظر وویس باشیم ازتون
یعنی از لهجهت مشخص بود که از اون آبی کمرنگا راضی نیستی و با خودت میگفتی این فاطمه نیست و اومدی و زنجیرهی فاطمهای درست کردی. پیش به سوی زنجیرهی ۵۰ روزه. (اهداف کوتاه مدت خود منجر به رسیدن به اهداف بلند مدت (۵۰۰ روزه) میشه).
فیلم جدیده رو که با رایان رینولدز بازی کرده ؟
نه خیلی هم بد نیست
فیلم اکشن و پر خرج ، مناسب برای یه بار دیدن در بیکاری همراه با پاپ کورن
ببینید هر جا خسته کننده شد ، بزنید بره جلو
چون داستان خاصی نداره
تا حدودی دیالوگ هم داره
بد نیست در کل اگه وقت اضافی داشتید
برای زبان آموزی گزینه های مناسب تری هست
مثلا hitmans bodyguard فیلم بهتریه که رایان رینولدز و ساموئل ال جکسون بازی کردن
هم از نظر اکشن ، هم کمدی و هم دیالوگ
یا یه فیلم هم الان به ذهنم رسید که خیلی خاص و جالبه ، البته اونم کمدیه و جنایی تا حدودی
فیلم a simple favor
انتخاب خوبیه. من خودم یه مدت real یه مدتvipیه مدت مگا به مدت miniکار کردم کلا از بعد از قدرت طبق علاقم به هر جا سرک کشیدم. ولیrealو مگا مد نظرم هستن. که بین این دو مگا رو بیشتر دوست دارم.
البته نمیدونم برنامتون چیه ولی گهگاهی میشه بین این دو رفت و برگشت انجام داد. چون اصطلاحات real فوق العاده پر کاربرده. یه مدت یسری ویدئو براش کار کردم الان بیرونم برسم براتون میفرستم. ولی نشد ادامه بدم اولویتام نذاشت. اما برنامه خودم اینه بین این دو بسته شناور باشم.
البته پیاما و از آخر خوندم.
اگه کار تیمی هم بود بنده در خدمتم.
انرژی جمعی همیشه کارسازه.
موفق باشید.
برنامه خاصی ندارم
نه جدی میخوام به درک عمیق تری از گرامر و مرحله بهتری از شنیداری برسم
و دلم میخواد موضوع مورد مطالعه برام چالش برانگیز باشه
برا همین بین real english و مگا داستان ها ، مگا رو انتخاب کردم
البته مکالمه ی real english رو هم سعی میکنم مثل پادکست گوش بدم
دقیقا . خوبی ش هم اینه که توی مینی استوری ها اصطلاحات رو استفاده میکنه
خوندن این فصل رو به همه توصیه میکنم. خصوصا بخش بعد از KEYS TO POWER
It is natural to want to employ your friends when you find yourself in times of need. The world is a harsh place, and your friends soften the harshness. Besides, you know them. Why depend on a stranger when you have a friend at hand?
The problem is that you often do not know your friends as well as you imagine. Friends often agree on things in order to avoid an argument. They cover up their unpleasant qualities so as to not offend each other. They laugh extra hard at each other’s jokes. Since honesty rarely strengthens friendship, you may never know how a friend truly feels. Friends will say that they love your poetry, adore your music, envy your taste in clothes—maybe they mean it, often they do not.
No pauper is friend to the rich, no fool to the wise, no coward to the brave.
بسیار عالی ببینید چالش برانگیز رو میشه از دو زاویه بهش نگاه کرد. گاهی از نظر سطح محتوایی مد نظره. گاهی از نظر اینکه موضوعی مد نظره. اینکه سراغ مطالعه موضوعاتی برید که خارج از محدوده راحتی و حتی خارج از علایق شماست. مثلا من خودم بشخصه از نظر جذابیت موضوعی میگم که vipحرف اول رو میزنه از کل کورس ها. و اگه بخوام چیزی رو بخونم که مفهومی یاد بگیرم از vipدشت میکنم. اما موضوعات real و مگا از نظر موضوعی برام چالش برانگیزه چون کلا موضوعاتی رو پوشش داده که مورد علاقه من نیست اما. یه اما داره اما اصطلاحاتی که بازگو میکنن محصور در موضوعات مطرح شده نیس و شما میتونید از اون ها در مکالماتتون بهره ببرید. من مگا رو به واسطه پروین جان @pari خوندم و انصافا جذاب حرف میزنن.
من پیاما و دقیق نخوندم اما یجا حرف از عدد یادگیری اصطلاحات کرده بودین. ببینید بنظرم تنها اصطلاحاتی رو در سیکل یادگیری مروریتون وارد کنید که 7 روز از مطالعه اون درس گذشته باشه. یعنی از روز اول به ذهن گرا ندید که ببین این اصطلاح رو حفظ کن. نه بزارید تو متن باشه بعد آخر هر درس اونا رو گلچین کنید.
من تو عربی به متود پیاده میکردم و اونم این بود که متن فارسی یسری جملات و اصطلاحاتی که در جمله بود تو انکی می نوشتم و پشت کارت متن عربی اون بخش.
اما برای real سعی میکردم ویدئو ببینم براش. ولی بعدش خورد به موضوعاتی که نشد اونو ادامه بدم. ایشاله در برنامم هست که به موازات پیش ببرم.
کلا به مرور دستتون میاد چه برنامه مساعده.
ماشالاه به شما و آقا فرزاد. من که میره برا بهمن ماه اگه عمری باقی بود.
با قدرت ادامه بدید.
بله ممنون . خودمم فکر میکنم که کار اشتباهی وجود نداره
فوقش اینه که چندتا درس از یه دوره می خونیم و بعد متوجه میشیم که منطبق با نیاز و علاقمون هست یا نه
قطعا هم انگلیسی واقعی و هم VIP رو در برنامه دارم و سعی میکنم تا جایی که میشه از هر کدوم در یک مقطعی بهره ببرم
هدفم توی این مقطع هم درک بهتر گرامر و ساختار ها و اسپیکینگ بهتره
همون طور که اشاره کردم ، کسی که دوره ی قدرت رو تموم کرده باشه و واقعا هم تمام لغات و نکاتش رو بلد باشه ، چیز دیگه ای برای حرف زدن لازم نداره
مگه ای جی توی این دوره از چی استفاده میکنه تا با اون سلاست حرف بزنه ؟
پس همون طور که لغات بیشتر برا بهتر حرف زدن نیاز نیست ، اصطلاحات بیشتر هم کمکی نمیکنه
کلا یادگیری اصطلاحات به نظرم برای درک مطلب و درک شنیداری خوبن
یه سری هاشون خیلی معمول هستن که خب به مرور باید یاد بگیریم و در مکالمه هم استفاده کنیم
If you allow yourself to learn who you really are by paying attention to that voice and force within you, then you can become what you were fated to become—an individual, a Master.
Only some inner drive—pleasure, love—can help us overcome obstacles, prepare a path, and lift us out of the narrow circle in which others tread
out their anguished, miserable existences!