چالش کتابخوانی زمستان 98 ❄

فصل دوم “بازمانده‌ی روز” مطالعه شد.

راوی خیلی خوبی داره. آدم احساس می‌کنه شخصیت خود داستان داره کتاب رو روایت می‌کنه. ساختارش سنگینه، نوشتارش منحصر به فرده، باید کمی جلو برید تا به نوشتارش عادت کنید و وقتی این اتفاق افتاد فهم کتاب راحت‌تر میشه. هرچند باز هم سخته و به کسی توصیه‌ش نمی‌کنم. چون واقعا انرژی زیادی از من یکی گرفته ولی چون من خیلی ازش خوشم اومده ادامه‌ش میدم. یه جایی هم شیطونه خواست گولم بزنه فارسیشو بخونم اما گول شیطونه رو نخوردم و کتاب رو به عنوان یه چالش جدید (در حیطه‌ی نوشتار) برای خودم در نظر گرفتم.

فردا هم یه سورپرایز شخصی براتون دارم :blush:

17 پسندیده

سلام دوستان
فصل سوم کتاب قبرستان مطالعه شد :blush:

16 پسندیده

نمیشه الان فردا باشه؟ :relieved::heart_eyes:

10 پسندیده

:joy: :joy:

زود بخواب که زود فردا بشه :stuck_out_tongue_winking_eye:

11 پسندیده

خانم اجازه ما خوابیم
عا :see_no_evil:
:joy::joy:
ایشالا که از اون خبرای اشتوتگارتی باشه :heart_eyes:

9 پسندیده

آخ دلم غش رفت براش :joy:

هنوز زوده واسه اون خبرا

یه تحلیل از پروسه‌ی زبان‌آموزیم با زبانشناس رو میخوام ارائه بدم. coincidence های جالبی داره که لازم شد یه تاپیک براش بزنم :joy:

نمیذاری که سورپرایز کنم :face_with_raised_eyebrow:

12 پسندیده

سلام
من قبلا راجع به راوی کتاب شگفتی انتقادی داشتم. اما لازمه یه نکته ای رو بگم.
من تا فصل 10 خوندم.
راوی فصل 1تا 6 مثلا همون نقش اصلی داستانه که یه پسرس که خب چهره متفاوتی داره از بقیه و صداش اینطوریه :point_down:

که خب روز اول واقعا خوشم نیومد فقط به عرق داستانش ادامه دادم.
اما از فصل 6 به بعد راوی تغییر کرد :point_down:

که انصافا از نوع تلفظ و لهجشم خوشم اومد. :slightly_smiling_face:
گفتم اینجا روشنگری کنم برای کسانی که خواستن یه روز بخونن این کتابو.

13 پسندیده

اوخیش که قشنگ به هدفم رسیدم :joy:
خیلی هم عالی
منتظرش هستم شدید :hugs:

9 پسندیده

دوستانی که سخت در تلاش برای سحر خیزی هستین بر شما باد به نصب این اپ :point_down: برادر forest هست. منتها اینجا به جای جنگل، شهر میسازین :sweat_smile:
اسمش sleep town

من اینو نصب کردم شاید رستگار شدم.
@pari
@mehran72es
@fdoosti
@a.bayani

12 پسندیده

@a.bayani2
اقا الان داشتم اسممو سرچ میزدم با این اکانت هم برخورد کردم. ایشون کی هستن ؟ من فقط همین یه اکانت رو داشتم از اول :no_mouth:

10 پسندیده

یعنی صبح با سر و صدای کارگرا بیدارمون میکنه ؟ :grimacing:

9 پسندیده

:joy: :joy: :joy: چطوره یه صدای ملیح قوقولی قوقو هم بیاد از بک گراند؟
نه دیگه الارم میده فک کنم. والا من هنو شهر نساختم. ساختم میگم.
اما اگه پایبند باشید که مثلا قبل 12 بخواب برین و 6 صبح با الارم بیدار شین کم کم شهرتون ساخته میشه
مثل قارست که جنگل میسازیم

9 پسندیده

ســـلام. داستان رژ لب مطالعه شد. داستانش یک داستان جنایی هست که یک زن از پنجره مطب دکتر پرت میشه پایین و سوالی که به وجود میاد اینه قتل یا خودکشی؟ اصلا چرا زنه پیش این دکتره میاد و… برای یافتن جواب سوالات بازجویی هایی انجام میشه و دلیل ها پیدا و قاتل رو میشه هرچند که خودکشی می کنه قاتله.
حالا اینکه چرا اسمش رژ لبه خودش یک قضیه داره. داستان رو بخونید متوجه میشید.

13 پسندیده

من همون فارست رو هم پاک کردم :joy::joy:
والا من ۲ تا آرزو دارم یکیش اینه صبا قبل کار برم پیاد روی
همشم میگم امن نیست. پتو میکشم سرم میخوابم باز :expressionless::joy:
ی کتاب میخوام بخونم اگه به رستگاری رسیدم اینجا میگم. نرسیدم پتو میکشم سرم میخوابم :joy:

12 پسندیده

از هر سه جمله 4تاش میخوای پتو بکشی سرت بخوابی :joy:. راستشو بگو گلبافت بفرستم یا پا میشی؟

9 پسندیده

مانع پیشرفت نصف کره زمین همین پتوعه :joy:

9 پسندیده

ولی خدایی اون روز یه لایو دیدم ایسنتا کلی متوحل شدم. طرف 5 صبح سوار بر بنزش تو خیابونای تهران لایو گذاشته بود که بگه ملت بر شما باد به سحرخیزی و رستگاری :unamused:
از اون روز صبحا که پا میشم یادم نمیاد کلید بنزمو کجا گذاشتم بر میگردم میخوابم . لذا بر ما باد همون پتومونو برونیم :joy:

10 پسندیده

من بنز بخرم با پتوم میرم همونجا میخوابم والا :joy::joy:

بهت گفتم پارک کردی کلیدو بزار زیر گلدون
گوش نمیدی :expressionless:

9 پسندیده

تو بنز بخر، یک عدد پتوی گلبافت هدیه از طرف من :joy:

خو زیر گلدون زنگ میزنه اینبار ميندازم تو لنگ کفش مشکی بزرگه که تو طبقه سوم جا کفشیه یادت نره :no_mouth:

10 پسندیده

وااای نه بخواب فاجعس اصن تو زمستون اول صبح خواب الود پاشی بری پیاده روی :joy: جای منم بخواب :sleeping:

گلبافت چیه دیگه
پتو فقط پلنگی تامااااااااااااااااااااام :joy: :joy: تو که انقد سوسول نبودی :cry:

وقت خوابت گذشت فکنما :no_mouth: :no_mouth: :joy:

9 پسندیده