چالش کتابخوانی زمستان 98 ❄

:clap::clap::clap:
اگه این مدل افکار آموزش داده بشه آدما یاد میگیرن برا پر کردن تنهاییشون ی نفر دیگه رو با خودش غریبه نکنن.

اگه به این فکر میکنی ی روز تو بدترین حالت روحیت از خودت عکس بگیر. زیرش بزرگ بنویس که " تو به خودت ی حال خوب بدهکاری دختر جان"
از چند ثانیه بعدش ی هدف داری که محققش کنی و اونم دادن ی حال خوب به خودته :upside_down_face:

مبارک باشه سلطان سرچ سریع :rose::rose::grin:

9 پسندیده

مرسی خانم دکتر :rose: :grin:

5 پسندیده

حالا خدایی شما سلطان سرچ هستی ولی من دکتر نیستماااا
قبول نیست :joy::joy:

6 پسندیده

چرا قبول نیست :grin:
شما چیزایی بلدید که ماها بلد نیستیم و دکترا بلدن
میشید دکتر دیگه :relaxed:

من سر اون کتاب تخصصیه که 250 دلار قیمتش بود به خودم سر این قضیه ی سرچ ایمان اوردم :grin: (هر چند کتابش کامل نبود)

6 پسندیده

یه سه تا آمپول دارم قربون دستت یه سر بیا اینور :joy::joy:

7 پسندیده

آمپول که کاری نداره
خودتون بزنین :grin:

5 پسندیده

اینطور باشه منم باید به شما بگم دکتر
ولی جدی من دوست دارم با چیزی که در واقعیت هستم صدا بشم
مثلا دکتر و استاد و فاطی نباشن :joy::joy:
فاطمه دوستی و تمااام :joy:

5 پسندیده

آها
خب پس، فاطمه خانم دوستی :grin:

5 پسندیده

من الان عمل دارم :nerd_face:
فردا برج آزادی وعده دیدار :joy:

5 پسندیده

:joy:خاله ام اتفاقا بلده همیشه خودش میزنه
من فقط بلدم فشار بگیرم :roll_eyes:

6 پسندیده

دم آقا فرزاد گل هم گرم :rose::rose::rose:

5 پسندیده

چشم حتما اینکارو میکنم و واسه رسیدن به حاله خوبم تلاش میکنم عزیزم مرسی :heart_eyes::heart:

4 پسندیده

زیر اون درخته کاجه وایمیسم پس :joy::joy:

5 پسندیده

خواهش میکنم دوست عزیز :rose: :rose: :rose:

خخخ

3 پسندیده

قبل رسیدن به حال خوب ی دوره با خودت حسابی خلوت کن.
این متن رو من واقعا دوسش دارم چون راه رو بهت نشون میده و من اینو برا خودم یادداشت کردم و هر از گاهی میخونمش:

هیچکس نمی تواند کسی را که تا ته تنهایی رفته است ، بترساند.
همه ترس ها از تنها شدن است ،همه ترس ها از تنها ماندن است ،آدم ها از ترس تنهایی ست که تن می دهند به هر خفت و خواری به هر قصه و غصه.

اما در انتهایی تنهایی شجاعتی ست که تنها،تنهایان آن را به دست می آورند.
در نهایت تنهایی، جماعتی ایستاده اند که تو را انتظار می کشند ،جمعیتی از خودت که تو را به پیشواز می آیند و به تو خوشامد می گویند، ورودت را به جهانی با هزاران مردمان که هر کدام برایت از جان خبری می آورند و از دل پیامی.

روزی که خویش را یافتی دیگر هرگز تنها نخواهی ماند و از آن پس کیست که تو را بترساند از تنهایی، که تو مجموع ترین مردمانی.

#عرفان نظرآهاری

13 پسندیده

:+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1:
Big like for ever

5 پسندیده

یاد دخترخاله‌های بابام افتادم. :grimacing:

یه کارایی می‌کنن مختص خودشون. یه بار خواسته بودن برن ختم گفته بودن به هم بیا میدونه. :joy: دیگه نگفتن کدوم میدون. اینا تا دیروقت فقط میدون عوض می‌کنن آخرش میرن خونه‌ی دخترعموم اونجا به هم میرسن و کلی هم با هم دعوا میکنن :joy: یادش که میفتم اشک از چشام جاری میشه. اسمشونو گذاشتیم پت و مت

8 پسندیده

دارم ی کتاب مینویسم. از کتاب استفاده کنم تو بخش تقدیر حتما اسمتون رو میبرم :grin::rose::rose:
برا خودش کمکی بودا

10 پسندیده

:joy::joy::joy: مرسیکم الله

4 پسندیده

به به چه عالی

چه فوق العاده :blush: پیشاپیش ممنون

خداروشکر که اون چیزی که انتظار داشتید از اون کتاب به دست آوردید :+1:

6 پسندیده