چالش کتابخوانی زمستان 98 ❄

یادش بخیر چقد پرشور بود همه چی هر روز با چیزای جدید مواجه میشدیم
من pov هارو خیلی دوست داشتم :sweat_smile:

من یه وقتایی واسه فرار از زندگی میخوابم انقد ک خسته کننده شده برام :expressionless::no_mouth: متاسفم برای خودم :no_mouth:

8 پسندیده

:joy::joy:

فریادی میزنم بالاتر از سکوت :joy:

خدایی شوهر قبل از نقش شوهری باید رفیق آدم باشه قبل از رفیق بودنم باید حامی باشه. الباقیش توکلتُ علی الله :joy:

10 پسندیده

خودم یاد جملات قصار یکی دیگه افتادم :grimacing: :see_no_evil:

8 پسندیده

مرسی پروین خانم عزیز، دوست فرهیخته و با دانش همه مون :rose:

آره خداروشکر بهترین سه سال زندگیم بوده و به بطالت نگذروندمش :muscle:

نفرمایید، من خودم به شخصه از بودن شما دوستان خیلی بهره بردم. من حتی اگه یک چیز کوچک هم از کسی یاد بگیرم تا پایان عمرم بهش مدیون خواهم بود. :rose:

ممنون، متقابلا در قبال شما :blush:

7 پسندیده

سلام آقا فرزاد ، تبریک مبگم بهتون
امیدوارم موفقیت هاتون توی سالگرد جدید بیش از قبل باشه :rose:

6 پسندیده

واضح تر بگم یا گرفتی نکته رو؟ :joy::joy::joy::joy:

اخ گل گفتی دقیقا همینه فک کنم تا به این درک برسه پیرشدم :joy::joy::joy: خدایی تو این یه سال به هرچی ضرب المثل شنیده بودم رسیدم یکی دیگشم این بود از هرچی بترسی سرت میاد :expressionless::no_mouth:

8 پسندیده

سلام
چاکرم پسر، مرسی که هستی :fist_left: :fist_right: (در جمع خانوما تنها نیستم :grin:)

متقابلا برای شما رفیق :+1:
ماشالا شما هم پیشرفت خوب و سریعی داشتی
اشتباهاتی که خودم در سال ابتدایی مرتکب شدم رو مرتکب نشدی و همین خودش یک پیروزیه

7 پسندیده

:joy::joy: I got it

خدا حفظ کنه همسر گرامتون رو. یسال اول طبیعیه آدمها بالخره از دو فرهنگ و دو خانواده میان که متحد شن.
چلنچ پیش میاد.
دوره تضمینی : vipim :joy:

7 پسندیده

نوکرم :joy:

ارادتمندم :grin::rose:

ممنونم

لطف داری ، انصافا اگه تجربیات و اطلاعاتی که شما و سایر دوستان بی دریغ در اختیار گذاشتید نبود ، من و خیلی های دیگه این مسیر صاف و هموار رو در زبان آموزی نداشتیم :rose:

6 پسندیده

:grimacing: :grimacing:
هنوز سنی ندارید که به این شرایط برخوردید
تا میتونید برای خودتون سرگرمی درست کنید و از این فرصتی که خدا بهتون داده کمال استفاده رو بکنید که بعدا حسرتشو نخورید

مثلا من به زودی قراره شروع کنم و وارد دنیای Star wars بشم :grin:

از این Rabbit Hole ها برای خودتون درست کنید تا حوصله تون سر نره، چون هر وقت بهشون سر بزنید یه چیز جدید و جالب هست که بهش بپردازید.

8 پسندیده

Good bless you :sweat_smile::sweat_smile:
امیدوارم نا به جا استفاده نکرده باشم منظورم همون خداخیرت بده بود :joy::joy:

اره واقعا اینا نمک زندگیه ولی خب بازم ادم خونه باباش ازادیه بیشتر داره من دنبال اون ازادیم که نیس و خب انشاءالله کم کم درست میشه :heart_eyes::heart_eyes:

7 پسندیده

اینا چی هستن؟؟؟
انا کنجکاو یا اخی

6 پسندیده

فدایی داری :blush:
من خودم در قبال چیزهایی که از دوستان دیگه یاد گرفتم حس دین داشتم و میخواستم که جبران کنم. :pray:

4 پسندیده

حق با شماست و واسه همین سنه کم و این احساسات برا خودم متاسفم خیلی وقتا فکر میکنم چی شد که به اینجا رسیدم واقعا به نتیجه نمیرسم
حتما دنبال ایده های جدید هستم و جدیدا کالیگرافی رو شروع کردم و زمانی که به جایی رسیدم حتما دوستان رو هم در جریان میزارم :blush::blush:

6 پسندیده

Star wars که خیلی معروفه و یه سرچ ساده بزنید کلی اطلاعات پیدا می کنید

Rabbit Hole هم چیزهایی مثل ویکیپدیا و یا یوتوبه که اگه یه مطلبی رو شروع کنید به خوندن، داخل اون مطلب چیزهای جذاب مرتبطی پیدا می کنید و یهو میبینید که روزها و ساعت هاست که مشغول خوندن و یا دیدنشون هستید. ( دقیقا مثل یک سوراخی که خرگوش های وحشی داخلش میرن و هر دفعه از جاهای مختلفی سر در میارن :rabbit:)

من تو این مدتی که زبان یاد گرفتم Rabbit hole های زیادی رو واردشون شدم که ناخواسته به تقویت زبان و دایره کلماتم کمک کرده :blush:

البته اینم بگم که هدفم یادگیری زبان ازشون نبوده و فقط کسب اطلاعات جالب بوده

از Rabbit Hole های که این چند سال درگیرشون بودم موارد زیر هستن
Creepypastas
Horror Stories
Deep web
Serial Killers
که عمرا هیچکدومشون به مذاق شما خوش نمیاد :grimacing: :grin:

8 پسندیده

فیلم و سریال و کتاب و بازی رو حتما لحاظ کنید

فوق العاده ست :+1: :muscle:

7 پسندیده

چشم حتما مرسی که راهنمایی میکنید :blush::blush::blush:

4 پسندیده

چه عالی . و چه خوبه که این چرخه تکرار میشه :grin::rose:
واقعا کاش توی همه زمینه ها ، خصوصا فنی و علمی هم همین اخلاق جا بیفته
توی رشته های مهارتی و فنی یه پیچ رو میخان سفت کنن ، دستشونو حایل میکنن که کسی یاد نگیره
خیلی از آدمهای موفق توی کسب کار یا علم ، اطلاعاتی در اختیار کسی نمی ذارن متاسفانه

5 پسندیده

آره متاسفانه
هر کس از خودش شروع کنه کم کم این روند تغییر می کنه و سرایت پیدا میکنه و همه گیر میشه

5 پسندیده

فصل چهارم کتاب قبرستان مطالعه شد :blush:

8 پسندیده