چالش کتابخوانی زمستان 98 ❄

همیشه افرادی وجود دارند که زندگی خود را چنان غیرقابل حمل می دانند که معتقدند بهترین کاری که می توانند انجام دهند سرعت بخشیدن به انتقال آنها به هواپیمای دیگری از زندگی است. "

منظور شما این است که “آنها خودشان را می کشند؟”

“در واقع.”

"آیا این کار می کند؟ آیا آنها شادتر مرده اند؟ "

"گاهی. بیشتر ، خیر. این مثل افرادی است که معتقدند اگر می روند و در جایی دیگر زندگی می کنند خوشحال خواهند شد ، اما آنها که یاد می گیرند اینگونه کار نمی کنند. هر کجا که بروید ،

7 پسندیده

If you remember in this topic I told about this idea. I said that I’m thinking about such a thing. I’ve really forgotten that the only person who always with me is me!

9 پسندیده

سلام دوستان.

جهت انگیزه‌ به کتابخون‌های عزیز :blush: :point_down:

کتاب می‌خونم اما کم. این چند روزه نتونستم زیاد بخونم. امروزم دندانپزشکی بودم. اما تونستم بخشی از فصل سوم “بازمانده‌ی روز” و بخشی از قانون سومِ “۴۸ قانون قدرت” رو بخونم.

8 پسندیده

خیلی وقته به این رسیدم که تا با خودت احساس خوشبختی نکنی، هیچ کس دیگه هم نمیتونه تو رو خوشبخت کنه. چون دیگران چنین مسؤولیتی در قبال تو ندارن. دیگران فقط میتونن در حد یه معلول باشن نه عامل…

:+1::+1::+1:

9 پسندیده

من به نتیجه‌ی مابعد اینم رسیدم: تا نتونی از بودن با خودت، از تنهایی لذت ببری، نمی‌تونی یکی دیگه‌رم خوشبخت کنی :grimacing: به عبارتی دیگر تا زندگی رو به تنهایی زندگی نکنی، با کسی دیگه هم نمی‌تونی زندگی رو زندگی کنی. :roll_eyes:

وحشت نکنید، خودمم گیج شدم :joy:

11 پسندیده

:ok_hand::ok_hand::rose::rose:
دقیقا خیلی ایده ی قشنگی رو برای بچه ها بیان کرده
که هر جا بری آسمون همین رنگه و باید خودت رو تغییر بدی تا دنیات تغییر کنه
خیلی آدما هستن که مهاجرت میکنن و کار و زندگی خیلی خوبی هم بدست میارن ولی هنوز همون مشکلات و ناراحتی های قبل رو تجربه میکنن

8 پسندیده

خب منم همین منظورم بود :sweat_smile::+1:
دور از شوخی شاید خیلی سخت آدم به این باور می رسه ولی وقتی برسه اونقدر لذت بخشه که تنها برچسبی که میتونه به گذشتش بزنه اینه : ظلمتُ نفسی…
به قول دوست دانشگاهم من به خودم کلی روزای خوب بدهکارم.

10 پسندیده

خیلی عالیه این تفکر :clap:
توی کتاب دارن هاردی ( اثر مرکب ) میگه که سعی کن در رابطه ی خودت با تمام دنیا ( رابطه عاطفی ، ازدواج ، کاری ، خانوادگی و… ) همیشه صد در صد مسئولیت کارکرد و نتیجه دادن رابطه رو به عهده بگیر تا رابطه نتیجه بده
دقیقا همینه که تا به مفهوم شادی ، خوشبختی یا هر اسمی که روش بذاریم ، نرسیم و سعی نکنیم زندگیش نکنیم ، هیچ کسی نمیتونه ما رو شاد یا خوشبخت کنه !

9 پسندیده

واقعا منم بدهکارم :thinking::thinking:

چقد از صحبتای قشنگتون لذت میبرم و درس میگیرم چه خوشحالم که تو چنین جمعیم
@pari
@fdoosti
@mehran72es
@a.bayani

10 پسندیده

چقدر خوب . آفرین به این طرز فکر
تبریک میگم بهتون :grin:

7 پسندیده

سلامت باشید :blush:
البته من بر خلاف سایر دوستان فقط حرفای قشنگ بلدم :grin:
یه حرف قشنگ دیگه هم بلدم مربوط به همین موقعیت و در تایید حرف قبلی خودم
میگه «دانستن» قدرت نیست ، پتانسیلِ قدرت هست و بدون عمل اتلاف میشه
امیدوارم بتونیم عمل کنیم به این حرفا

11 پسندیده

پس تا میتونی بدهیاتو صاف کن:grin:. زندگی به چشم برهم زدنی در حال گذره… تا میتونی از لحظه هات حس خوب بساز و سختیهاشو یه برچسب درس بزن و بگذر حتی اگه گذشتنی نباشه…

قربونت خوشحالم که حداقل بهره میبرین :heartbeat::rose:

9 پسندیده

سلام دوستان امروز سومین سالگرد ورودم به تالار بود :grin:
سه سالی که مثل برق و باد گذشت

15 پسندیده

:grin: یاد جملات قصار اوس جواد خیابانی افتادم

دقیقا همینطوره و کاملا در اطرافم مصداق بارزش رو دیدم :+1:

10 پسندیده

چقد قشنگ بود :ok_hand::ok_hand:اما واقعا تا نتونیم به این حرفا عمل کنیم کار خاصی نکردیم امیدوارم که بتونیم حداقل یکی دو موردشو تو زندگیامون پیاده کنیم

اره واقعا خیلی زودتراز اون چیزی ک فکرشو میکردم سریع داره میگذره
اما الان رسیدم به ضرب المثلی که همیشه مامان بزرگم قبل ازدواج بهم میگفت
میگفت پدرا میگن رفتی خونه شوهرت هرکار دلت خواست بکن میری اونجا میگه مگه خونه باباته هرکار دلت میخواد بکنی :no_mouth::expressionless:
خلاصه که تفنگرو بده که بکشم خودمو :joy::joy::joy:

9 پسندیده

Big like.
:+1:

سلام بر اقا فرزاد مجرب
واقعا زود گذشت… البته که هیچ وقت اون سال اول برام تکرار نشد و به خاطره ها پیوست…
امیدوارم بهترین ها همیشه در مسیر تحقق خواسته هاتون باشه :rose::rose::rose::ok_hand:

8 پسندیده

تبریک اقا فرزاد واقعا منم باورم نمیشه چقد رود میگذره این روزا :face_with_raised_eyebrow:
چرا عجله داره؟:face_with_raised_eyebrow:

7 پسندیده

منم به شدت با این جمله موافقم اولین سالی که اومدم تالار بهترین روزارو داشتم چقد خوب بود کاش بیشتر قدرشونو میدونستم :see_no_evil:

8 پسندیده

به به مبارکا باشه.

فک کنم سه سال پربار زبانی رو تجربه کردین و از این لحاظ باید خوشحال باشین.

هرچند که شما حق آب و گل دارین اینجا و لازم به تشکر از جانب من یکی نیست، اما از راهنمایی‌های بی دریغتون که نسبت بهم داشتین (به ویژه در زمینه‌ی معرفی منابع مفید) ممنونم. :pray:

بودنتون پایدار باشه :hibiscus:

9 پسندیده

اون سال من ماهی حداقل 5 تا مقاله رو برای تالار مینوشتم :grin:

مرسی دوست عزیز، متقابلا برای شما :rose: :rose: :rose:

مرسی دوست قدیمی

حس میکنم 8 ساعت خواب در روز زیاده
باید کمترش کنیم :grin:

9 پسندیده