درود بر دوستان.
عملکرد هفتگی.
سلام دوستانم چند وقتیه حسابی سرم شلوغه، کلا آمار از یادم رفت، در کل نذاشتم از یکساعت کمتر بخونم راضیم از خودم
شما دوباره مارو با آمار مطالعت زخمی کردی که
ای بابا
سلام
خداقوت همگی
هفته سوم اضافه شد
از همه حاضرین محترم در چالش خواهش میکنم زحمت وارد کردن آمار رو خودشون بکشن، چون یکم درگیر هستم و نمیتونم وارد کنم و ممکنه شرمنده دوستان بشم
سلام به روی ماه عزیزان زبانشناس صبح همگیتون رنگین کمانی بعد کلی وقت سر وکله زدن با برنامه این شد نتیجه ی زحمت تابستان من (هرکی بخنده کچل بشه
)
با عرض سلام و ادب به همهی دوستانی که توی چالش تابستانی شرکت کردند و افتخار این رو داشتم که همراهشون باشم؛ فک کنم چالش تابستانی دیگه بهپایان رسیده باشه و من از عملکرد خودم راضیام، خدا رو شکر میکنم و از تمام دوستان چالش تابستانی که باعث انگیزهم شدن تشکر میکنم. امیدوارم سلامت و خوشحال باشید؛ بهترینها رو براتون آرزو میکنم
خودمم باورم نمیشه بیش از نود روز، بیوقفه هر روز بیش از پنج ساعت زبان خوندم، ولی شده و میشه
خدا قوت و دست مریزاد بابت این زنجیره و داشتن چنین زمانی
درود بر دوستان.
منم از دوستانی که در چالش شرکت کردن تشکر میکنم واقعا باعث دلگرمی بودن.
من توی این چالش خیلی سعی کردم مبانی پایه رو کار کنم و تمام حواسم به انگلیسی قدرت بود .
واقعا این فشرده خوانی بهم کمک زیادی کرد تا نقطه ضعف های واقعیم رو پیدا کنم.
اه آقا سعید کجا کره ایی یاد میگیری؟؟؟ نرم افزار هست من عاشق کره ایی م …
سلام دوستان عزیزم … منم فکر کنم بعد یکماه وقفه برگشتم …متاسفانه بخاطر وضعیتم نشد که بخونم … و امروزم اولین باره اومدم تالار …خیلی خوشحالم که اینهمه پایبند چالش بودین
براتون آرزوی موفقیت میکنم
سلام خوبین؟
من فعلا بیرونم ولی بعد از ظهر یه ویس میگیرم توش کامل توضیح میدم تو خصوصی واستون میفرستم
ای کاش چالش شدت از دوباره برگزار میشد و همه گزارش میدادن،رفتم صفحات اولو خوندم و راستشو بخواین حسودیم شد که چرا اون موقع نبودم
ماهی رو هرموقع از آب بگیری تازه است فاطمه جون شروع کن تابستون سال ۹۹ انشالله میترکونی