سلام دوستان زبانشناس خوبین؟
آقا من امروز خیلی خیلی خیلی خوشحالم، چرا؟
کمتر از یکسال به سطح چهار رسیدم
دست جیغ هوراااااااا
قبل از زبانشناس، تجربه هیچ کلاس زبانی نداشتم و اصلا نمیتونستم زبان بخونم و متوجه بشم، فوق العاده زبان سخت و دشواری به نظرم میومد، اصلا با زبان جنگ جهانی داشتم، یه روز میرفتم کلی لیست لغات دانلود میکردم دوروزه بعد سرد میشدم، پیش خودم میگفتم کتاب آموزشی بخرم بخونم (یه عالمه کتاب دارم لغات و گرامر و …)
کلی از این دسته کتاب ها در انباری فرستاده شدن چون حالم رو بد میکرد.
از یه طرف، یادگیری زبان حالم رو بد میکرد از طرف دیگر عاشق زبان بودم.
خودمو گم کرده بودم نمیدونستم چیکار کنم، چقدر تو اینترنت گشت زدم آخرش هم زبانشناس رو پیدا کردم گفتم بزار همین یه بار به زبانشناس اعتماد کنم ببینم نتیجه میگیرم یا نه.
روز اولی که درس بچه گانه رو باز کردم، اصلا هنگ کرده بودم به شدت سخت بود
کلی با درساش درگیر شدم (نه گرامر ها) فقط گوش میدادم، شنیداریم صفر بود لغات رو هایلایت میکردم و همچنین همین لغت رو در دیکشنری انگلیسی پیدا میکردم تا با جملات دیگر هم آشنا بشم (البته اول معنی فارسی میخوندم بعد میرفتم مثال های انگلیسی بیشتری مطالعه کنم )
چند ماهی که تلاش کردم تا الان نتیجه زحمات خودم رو میبینم روحم شاد و سرزنده میشه، کلی حس خوب میگیرم.
کلی مطالب ، داستان ، فیلم (با زیر نویس انگلیسی) راحت متوجه میشم، البته با کمک دیکشنری چون هنوز سطحم اونقدر که بالا باشه نیست.
نصف مشکلات زبان انگلیسی ام با زبانشناس حل شد، نصف دیگه اش هم تا چند سال دیگه حل میشه ( یعنی به سطح پیشرفته میرسم)
بدون کلاس و معلم، میشه هر مهارتی رو یاد گرفت.
فقط باید از ته دلمون بخواهیم تا اون کاری رو که میخواهیم بشه.
همیشه اولِ راه، اولِ شروع سخته بعد از دو سه ماه راحت میشه، بعدش میگیم چقدر راحت بودااا الکی به خودم سخت میگرفتم.
با خودآموزی دنیای من به کلی عوض شد.
از این به بعد مهارت های مورد علاقه رو خودم یاد خواهم گرفت. (یه عالمه مهارت لیست کردم خدا به دادم برسه )
شما دوستانِ مبتدی، تازه وارد
هیچ کار غیرممکن ای تو دنیا وجود نداره که نشه.
با تمام وجودتون که بخواهین قطعا غیرممکن تون رو، ممکن میکنه.
لطفا در مورد اینکه چجوری گرامر خوندم یا یادگرفتم و… نپرسید، چون هیچی نخوندم. هنوز هم مشکل دارم
بعضی گرامر رو تو داستان ها فهمیدم با سرچ کردن در سایت و یوتیوب ها، همچنین با دوره VOA در حال یادگیری هستم.