مرسی مریم عزیزم
سلاااام به به چه پیشرفتای قشنگی شمام موفق باشیی
عزیزم مبارکههه
خیلی عالیه آفرین
مرررررسی فاطمه خانومِ عزززیززز
آفرین بَک خَفَن جونم
سلام سپیده بانو.خیلی خوشحالم براتون.ایشالا که هرچه زودتر به سطح مورد نظر و دلخواهتون برسید.
ممنونم آقا آرمین
همچنین شما
نازی جون سلام خوبی عزیزم
تبریک تبریک تبریک
شما هم موفق باشید.
حالا بعد از این جوجو چ شکلی میشه؟
مرررسی مهربونم
امیدوارم شما هم موفق باشی و بترکونی ♔
جوجویِ سطحِ پنجو ندیدم نمیدونم
شما ک رسیدی عکس بگیر ما هم ببینیم
به به نازی جون به شما هم تبریک میگم
ایشالا ک موفقیتهاتون همیشگی باشه
سلام خانم خوشگلم @Nzi شبهای موفقیتت پرستاره عزیزدلم تبریک عزیزم انشاالله موفقیتهات ابدی و لبخندهات در سرتاسر زندگی پر از شاد و موفقیتت جاری و ساری باشه در اوج بمانی تا ابد
سلام عزیزم شبت درخشان بین پیامها فکر کردم به جز سپیده جان دونفر رو دیدم که جوجه شون بزرگ شده
لطف داری گلم
حتما اگه خدا بخواد
مرسی عزیزم
جواب دندان شکن ب این میگن
خیلی بلاییا
سلام خانم دکتر آینده ی خوشگل شبت پر زرق و برق باریکلا خانم واقعا در همه چیز عالی و درجه یک هستی فداتبشم موفقیت لباس برازنده ای ست برای تو خوشگل خانم دوست داشتنی در اوج بمانی تا ابد همراه با تنی سالم و دلی خوش و لبی خندان
سلام به روی ماهت نازنیینم شبت پر از ستاره های خوشبختی و شادی عمرا یعنی عمرا معدلت اگه ۲۰ نشده باشه که شک دارم ۱۹.۹۸ شده شک ندارم حالا تو خودت میخوای هرچی بگی من توی شیطون بلا رومیشناسم پس دیگه هرچی بگی باور نمیکنم خانم دکتر من
من سر کلاس دینی خوابم میگرفت، وقتایی هم بیدار و سرحال بودم یه سوالایی میپرسیدم معلمم نمیدونست چی جواب بده، بهم میگفت شما بهتره بخوابی
یه نکته ای رو خواهرانه بهت بگم البته به من ربطی نداره ها هرجور خودت راحتی
ولی ظاهرا برنامه برای کنکور چند سال دیگه اینه که معدل رو تا 30درصد تاثیر بدن و این میزان خیلی قابل توجه و تاثیر گذاریه
البته چند سالی هست دارن معدل رو تاثیر میدن ولی فقط تاثیر مثبت یعنی اگر معدل کسی باعث بدتر شدن رتبه اش بشه تاثیر نمیدن اما ظاهرا دوره ی کنکور شما هم مثبته و هم منفی
البته که این مملکت هیچ چیزش حساب و کتاب نداره و بازم ممکنه قوانین عوض بشه
نه ۱۹.۹۸ نشدممم افتضاح از شاگرد تنبلام تنبل تر
خانم دکترم نمیشم با این اوضاع خوبم
سلام آفرین به پشتکارتون تلاشی که داشتید و به سطحی که رسیدید قابل ستایشه امیدوارم به هدف هایی که دارید برسید و همیشه موفق باشید
مرسی بابت نکته مفیدتون لطف دارید
اصلا افتضاح شدم نخوندم دیگ ! از من بعید بود !!!
گفتم باور نمیکنم و مطمینم خودت هرچی میخوای بگو عزیزم اخرش هم مطمینم خانم دکتر میشی ۲سال دیگه بهت میگم بععععععله