یکی از دوستان خانم نیکنام @ALA تو غار بودن.
تکلیف و جریمه ی عید شما: یک دور همه ی منابع زبانشناس رو به لهجه بریتیش می نویسید، خنده می کنید، تمسخر
من حرفمو پس گرفتم
اما آخرین نسخه برنامه برای ایشون 7.2.8 بوده
شما امر بفرما.
منم اطاعت امر میکنم.
فقط یه نکته بیریتیش قبل غار با الان فرق نکرده ایا؟
دستتون درد نکنه عااالی شده
کاش امکان سرچ رو هم میزاشتید، یا حداقل امکان دسته بندی کتاب ها بر اساس حروف الفبا رو مهم میزاشتید که کتاب هایی که مدنظرمون باشه رو راحت پیدا کنیم
همچنین کاش قابلیت کتاب خوانی بدون صوت هم قرار بدید.
من خودم کتابایی سراغ دارم که واقعا خوبن ولی چون نسخه صوتیشون رو ندارم نمیتونم درخواست بدم… اگه این قابلیتو اضافه کنین خیلی خوب میشه چون اگه بتونم توی برنامه زبانشناس کتابارو بخونم، با توجه به امکاناتی که داره، خیلی بهتر از نسخه pdf و ebookشون هست
سلام من الان اپدیت کردم.هنوز میزان مطالعه روزانم به یکساعت نرسیده ولی دایره تیک خورده.چجوری میشه این متغیر بودن رو تنظیم کرد؟
وای اینکه مثل قضیه گرونی ها شده
هروقت میگیم کوچیکه یه یه نسخته کوچیک ترش میاد
آقا این صفحه نمایش خیلی کوچیکه ، چشمون کور میشه ، چیو میشه دید تو این؟ این حاشیه کنارو لطفاً درست کنید
همون برگرده قبلی لطفاً .
منم همین مشکل رو دارم کلا قید زوم رو زدم کارتون و آموزشی و… مزه اش به اینه که تمام صفحه ببینم
این اپدیت جدید به گوشی من نساخت.
زمان زنجیره رو کم و زیاد میکنن تغییری نمیکنه.چیکار کنم
سلام جناب @R.min عزیز شبتون پروانه ای هیچی یکی بزنید پس گوشش تا بساز بشه و راه دیگه اگه خیلی نسازه ۳طلاقه اش کنید (این هم مزاحی بود که در گلویم گیر کرده بود داشت خفه ام میکرد )
خخخخ.اخ6 لا مذهب اینقدر شیرینه نمیشه طلاقش داد.
زدمش ولی ادم نشد.الان مجبورم خودمو بزنم
واقعاً آخه این چیه اینقد کوچیکه هنوز کوچیک ترم شده الان
آدم یاد اندازه صفحه نوکیا هزاروصدا میفته که توش کرمه رو بازی میکردم
جناب دیگه مدل کهنه شده واجب الامر شد براتون محضر خونه نوبت بگیرم ببریندش ۶طلاقش کنید تااین حد حرف گوش نکن که مجبور به خود زنی شده ایند نههههههههههه خدایاااااااا توبه
جناب گلمیرزایی ۱مددی
سلام
دوستان ببخشید من امروز نبودم. در مورد مشکلات و تغییرات این نسخه توضیحاتی بدم.
در مورد مشکلی که دوستان فرموده بودن لایتنر بهروز نمیشه مشکل رو پیدا کردیم و تا نیمه شب یک نسخه جدید منتشر میکنیم که مشکل رو برطرف کنه
در مورد اینکه این حداقل مطالعه متغیر چطوری کار میکنه فکر کنم این توضیح کافی باشه که بگیم تنظیماتی که شما داخل برنامه عوض میکنید فقط به روز فعلی اثر میکنه و باقی روزها مقدار شون عوض نمیشه. یعنی مثلا اگه تنظیمتون رو ۲۰ دقیقه بوده و تا حالا مطالعه میکردید و از امروز تصمیم گرفتید حداقل رو ببرید رو ۳۰ دقیقه، روزهای قبلی با همون معیار ۲۰ دقیقه سنجیده میشن و روزهای جدید با معیار ۳۰ دقیقه
مشکل منم ندیدین @golmirzaei اصلا از تو سایتم آپدیت نمیشه
خب پس تکلیف مشخصه آپدیت آپدیته
سلام
پس خدا رو شکر من هنوز به روز نکردم
کلا میزارم یه دوسالی که گذشت و نسخه کاملش اومد بعد آپدیت می کنم
شما کارت درسته
…
شما هم خیلی گلی عزیزم