آیا گوش دادن به آهنگ انگلیسی کمکی به یادگیری زبان می کنه؟

آقای کشاورز عالی بود :ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap:
من خودم یه آهنگباز انگلیسی حرفه ای هستم :joy::joy::joy::grin::grin::grin:
ولی فقط برای رفع خستگی و سوخت انگیزه ام ازش استفاده می کنم. :blue_heart::heart:
فقط اون اسم گروه لینکین پارک رو آوردی که نابودم کردی که!!! با آهنگ In the end اون گروه، خاطره نابود کننده ای دارم!!! اون آهنگ که قشنگ تا چند ماه از درون نابودم کرد!!! من اصلاً سراغ اون آهنگ نرفتم … به طور ناخواسته باهاش مواجه شدم … اصلاً ماجرای اون آهنگ خیلی برام عجیبه …! یه تاپیک در مورد این آهنگ تو تالار زدم چند وقت پیش … آقای سبحانی @alirezasobhani این تاپیک رو یادیه؟!
دلیلش هم تاثیر پذیری بیش از حد من از زبان انگلیسی به طور کلی … نسبت به زبان فارسی است!
حالا اگه آهنگ به زبان فارسی باشه … تاثیر یک درصدی نسب به زبان انگلیسی رو من داره! اصلاً با آهنگ های زبان فارسی میونه ی خوبی ندارم …
ولی یه نکته بگم … واقعاً لعنت به بعضی از آهنگ های انگلیسی!!! مثلاً یکی تو گوشیم دارم خواننده داره تقریباً آشکارا می گه "اگه خودم رو بکشم این می شه …!!! اگه خودم رو نکشم اون می شه …!!! دلیلش هم ناراحتی از دست والدین خودش می گه …! یعنی بین دو راهی تصمیم مرگبار خودش گیر کرده!!! قشنگ مضمونش اختلال دو قطبی (مانیا شیدایی _ افسردگی) رو نشون می ده! خیلی از این آهنگ های انگلیسی سراغ دارم! چون این آهنگ رو تو اوایل نوجوانی گوش داده بودم و اون موقع نمی دونستم چی می گه و باهاش خاطره دارم … الان نمی تونم از گوشیم پاکش کنم …! حالا چون بقیه آهنگ های این خواننده خوب هستند … این یکی رو زیاد جدی نمی گیرم …
یه گروه خواننده دو نفره بودند که یه دو سه سالی آهنگ جدید ازشون نمی دیدم که یهو آهنگ خداحافظی شون رو گوش کردم … اولین بار که این آهنگ رو داشتم گوش می دادم یهو زدم زیر گریه!!! بشدت اون گروه رو دوست داشتم … خیلی حیف شد …
البته خاطرات خوب هم خیلی از آهنگ های انگلیسی دارم ها!!! :joy: ولی اینها قابل توجه تر بودند …!
اگه بخوام بنویسم … تا فردا باید بنویسم …! :joy::grin: خیلی تجربه دارم در مورد آهنگ های انگلیسی … خواننده های خیلی زیادی رو می شناسم … اون خواننده هایی رو که می شناسم، برای هر کدومشون یه شخصیت تعریف کردم …
مثلاً عمراً کسی به آهنگ های خواننده زن آلمانی به نام Sandra در زمان اصلی خودش گوش داده باشه!!! من تو سن پنج شش سالگی آهنگ هاش رو گوش می دادم! آقا فیروز @firo74 جریان این خواننده رو یادته چی به من گفتی؟! :joy: یعنی عاشق آهنگ Motivation این خواننده هستم.
بله … بله … دقیقاً … آهنگ های انگلیسی گوشیم رو اونهایی که بیشتر گوش دادم و حفظم رو باهاشون می خونم!!!
پ.ن: من خیلی سرخوشم!!! :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing::laughing:
فقط مرده اون تبلیغت برای زبانشناس هستم!!! :joy::joy::joy::clap::clap::clap:
کامنت هم تو پیج زبانشناس خدمت شما ارسال می شه. (این الان کامنت خودمونی بود!!! :joy:).
در کل عالی بود :rose::tulip::hibiscus::sparkling_heart::two_hearts:

12 پسندیده