🌸زیبوک گردی در بهار 99📚

سلام

خدارو شکر امروز بالاخره اهداف این ماه م رو هم به انجام رسوندم :white_check_mark:

این چند روز سرگرم خوندن کتاب UNFU*K YOURSELF (خود را برهان) نوشته ی GARY JOHN BISHOP بودم.
کتاب نسبتا خوبی بود البته هنوز در اون حد با مطالبش اخت نشدم که بخوام به کسی پیشنهادش بدم. نیاز دارم که ماه آینده رو برا یادداشت برداری و خلاصه نویسی هر دو کتاب (اثر مرکب و خود را برهان) وقت بذارم.

نوشته های خوب و اگاه کننده ای توش بود ولی برا من، که تا چند وقت قبلش، کتاب اثر مرکب رو تموم کرده بودم، یه کم سخته برام شروع کنم اجرا کردنش رو…به خاطر همینه که باید حتما مرورش کنمو جزیی تر روش فکر کنم…و معادل هاش تو زندگی خودم.

کتابی 3 ساعت و 22 دقیقه ای با سطح واژگان 74 درصد (درصد زیربخش ها 83 تا 86) کتاب راحتی می تونه باشه برا خوندن.
متن خوبی داره و حداقل برا من، چند ثانیه ی آغازین مطالعه ش، (همیشه) نیاز داشتم سرعت رو رو 9 دهم تنظیم کنم که با لحن خوندنش راحت باشم…بعد از اون با تنظیم سرعت رو یک هم، راحت می شد همراه شد با گوینده.
فکر می کنم تمامی کتاب و زیربخش هاش رو بشه تو چند ثانیه ی گفته شده تو فصل آخر خلاصه کرد…عناوینی که هر بخش، حول یکی از اون ها می چرخه

“It’s this simple, in order to improve your internal world, you have to start by taking action in the external world. Get out of your mind, and get out into your life.” I’ve given you seven personal assertions.

“I Am Willing”

“I Am Wired to Win”

“I Got This”

“I Embrace the Uncertainty”

“I Am Not My Thoughts; I Am What I Do”

“I Am Relentless”

“I Expect Nothing and Accept Everything”

Each of them plays into a theme. You may not immediately see it, but it’s there.

با تشکر از @fdoosti و @a.bayani برا معرفی این کتاب :weight_lifting_man:t3: :apple:

برا آشنایی بیشتر با محتوای این کتاب به لینک زیر مراجعه کنید.

روزگارتون به خیر و دل تون همیشه پرامید و سرشار از take action های هوشمندانه

13 پسندیده