سلام اگه میشه دیکشنری آبادیس ،تحلیلگران رو هم به لیست دیکشنری های بومی برنامه اضافه کنید ،واقعا دیکشنری های بومی خوبی هستند و نیاز هارو کامل تر پوشش میدن درضمن در ترجمه اصطلاحات آبادیس خیلی کمک میکنه.ممنون
سلام
دیکشنری Fast dic خیلی خوبه که
مربی @Farzad_Poodineh
خدایی نکرده نمی خوام دخالت کنم. ولی فست دیکشنری، یه سری جاها، اشتباه ترجمه می کنه. خیلی جاها هم اصلاً ترجمه رو نمی ده.
خود من به شخصه فقط از دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی زبانشناس استفاده می کنم.
من به دیکشنری های ترجمه فارسی، اینجوری نگاه می کنم.
خیلی ایراد داره،مخصوصا توی کلمات ترکیبی و اصلاحات،بهترینش آبادیس هست به نظرم ،حتی قسمتی داره که نظرات دیگران رو در مورد کلمه نشون میده و این باعث شده غنی تر بشه،کاش به قسمت دیکشنری اضافه شه
من دیشب آزمایشی از فست دیکشنری استفاده کردم ،جالبه که توی بعضی کلمات و جملات ترجمه نداشت!!!
دقیقاً باگ مهم دیکشنری های انگلیسی به فارسی همینه.
البته باگ که زیاد داره. بیشتر به دوستی خاله خرسه شباهت داره، تا دیکشنری!!!
بی زحمت این ویدیو از خانم حاجوی رو ببینید:
من که خودم از دیکشنری کمبریج استفاده میکنم
معنی کلمات رو فوق العاده ساده نشون میده
مثال هاش هم فوق العاده ملموسه
مربی @Farzad_Poodineh
بله … فقط دیکشنری انگلیسی به انگلیسی.
Cambridge که عالی است.
ولی من خودم Longman رو بیشتر می پسندم.
کاملا درسته،البته برای بعضی از اصطلاحات و لغات به نظرم نیازه یک دیکشنری بهتر داخل برنامه باشه
سلام
من قبلا از آبادیس استفاده می کردم
اصلا دیکشنری خوبی نیس
کلماتی رو که میگه بیشتر اوقات صحیح نیس
تیچرهای زبانم گفتن دیگه از این استفاده نکن
Fasdic خیلی خیلی بهتره
بیشتر جمله هایی که آبادیس پیشنهاد میده از نظر ترکیب و گرامر صحیح نیست
فست دیک بدترین دیکشنری عالمه
از انگلیسیها استفاده کنید، اگه نیازتون رفع نشد به گوگل مراجعه کنید، از فست خیلی بهتره.
من از آکسفورد استفاده می کنم
این رو برای آقای @mohamad-iran2 گفتم
من اصلا پیام شما رو ندیده بودم.
در جواب آقا فرزاد گفتم. شاید اشتباه ریپلای زدم
منم با فست دیک اصلا موافق نیستم. خیلی جاها کلا هیچی درباره کلمه نمیاره.
بهترین دیکشنری هایی که تا الان دیدم کمبریج و اکسفورد و تحلیلگرانه که هم بهترین ان هم کامل ترین.
جه در انگلیسی به فارسی و چه بلعکس.
منم پیشنهاد میکنم دیکشنری بومی و کاملی مثل تحلیلگران رو حتما اضافه کنید به برنامه که خیلی خیلی عالی میشه.
اگه میشه حتما سازنده هارو تگ کنید
اتفاقا من خیلی وقته از آبادیس استفاده میکنم چیزی که بیشتر توجمو جلب کرده مخصوصا توی اصطلاحات،نظرات اعضا هست که زیر جمله گذاشتن و واقعا دقیق هست
نمیدونم پس چرا سازندگان زبانشناس از این دیکشنری استفاده کردن!کاش آپشن استفاده از تحلیلگران و آبادیس رو اضافه کنن!حداقل بعضی جملات و کلمات هست که معنی فارسیشو رو واقعا باید بدونیم و این سایتا خیلی کمکمون میکنه
نظرات کاربرای سایتش دقیق هست
من همیشه تو اون قسمتها شرکت میکنم. هیچکدوم از سایتها کامل نیستن اما آبادیس و بیاموز تا حدی اصطلاحات زیادی رو پوشش میدن. و آبادیس تنوع معنایی بیشتری داره بهخاطر همون ویژگی که شما اشاره کردین.
دیکشنری خود زبانشناس در دستور کاره.
حتی اگه خود زبانشناس دیکشنری بزاره،حداقل تا زمانی که به دیکشنری تحلیلگران و آبادیس میرسه از لحاظ غنی بودن،به نظرم به جای فست دیکشنری از این دو توی آپدیت بعدی استفاده کنه،فقط نمیدونم سازندگان نظرات را میبینن یا نه ولی امیدوارم که اینکارو بکنن