پیشکسوتان عزیز لطفا و لطفا به سوال این دوستتون جواب بدید.. منتظرتونم

بنده کلا ۱۲ روزه عضو شهر زبانشناس شدم…
تو این ۱۲ روز ۸ درس از داستانهای کودکانه رو خوندم…
۶ درس رو خیلی راحت فقط به فیلم نگاه میکنم و به تنهایی عین لهجه گوینده صحبت میکنم…
۲ درس جدید رو هم خیلی روان هستم.‌.
تمامی لغات رو خداروشکر مسلط شدم…
به طوری که وقتی با دوست هندی خودم مکالمه میکنم از لغات جدید به راحتی استفاده میکنم…
سوال بنده اینه آیا سرعت مطالعه بنده خوبه یا وقت بیشتری بذارم…
خیلی نظر شما برای بنده مهمه؟؟؟
تقاصا دارم جواب بدید…

1 پسندیده

البته من پیشکسوت و با تجربه نیستم ولی اگه بخواید بازم مسلط بشید میتونید این مرحله رو هم اضافه کنید به این صورت که؛ موقع خوندن از روی داستان صدای خودتون رو ضبط کنید و سعی در رفع ایرادات احتمالی کنید

از سطح شما بزرگوار بی اطلاعم ولی اگه مکالمه میکنید چرا ی دوره پیشرفته تر رو شروع نمیکنید

نظر خودتون در مورد خودتون چیه؟ فکر کنم ابتدای مسیر همینکه خودتون از خودتون راضی باشید کافی باشه :grin::rose:

1 پسندیده

سلام خسته نباشید🌷
سرعتتون خوبه اما باید به یه نکته توجه کرد اگر شما در روز ۱۰۰۰ کلمه رو یاد بگیرید ولی طوری که داخل حافظه ی موقت شما باشد ارزشی ندارد.
ولی اگر در حافظه ی اصلی شما ذخیره میشود میتونم بگم شما واقعا فردی توانا در یاد گیری زبان هستید.
به نظرم زمان بیشتری بزارید حتی اگر در زمان کمتری درس رو یا میگیرید.
موفق باشید:tulip::heart:

1 پسندیده

ببینید دو هفته قبل که مکالمه رو شروع کردم یه قدری ضعیف بودم طرف مقابلم خوابش برد
اما الان به راحتی دارم مکالمه میکنم… زیاد قوی نیستم ولی آروم آروم دارم میام جلو… حالا طرف مقابلم میگه عاشقم شده :joy::joy::joy: شاید باور نکنی ولی همش همینو میگه… برا همین هی صبر و حوصله خرج میده… اصلا میدونی چرا من اومدم سمت زبانشناس؟؟ چون میخواستم با این خانم مکالمه کنم… ولی الان میبینم بهتره هدفهای بهتری انتخاب کنم…

1 پسندیده

ببین بنده وقتی یه درس رو یک بار گوش میدم بار دوم بدون نگاه کردن به متن تقریبا ۹۵ درصد درس رو متوجه میشم
لغاتها هم با یکی دوبار مرور کاملا میره تو حافظم
ولی بازم مرور میکنم
نمیدونم شاید این دروس ابتدایی راحت هستن

1 پسندیده

در این صورت شما گذینه ی خوبی برای یادگیری زبان هستید ولی بهتره بالاترین میزان و معیار رو در نظر بگیرید
شما تایم تمرین و خواندن دروس رو بالا ببرید در این صورت هرگز درسی که یاد گرفتید را فراموش نخواهید کرد.
امیدوارم هرچه زود تر به بالاترین درجات زبانشناس برسی🌷

2 پسندیده

ممنون از راهنماییت دوست خوبم…آره باید اینکار رو بکنم… منتها بنده مشغله خیلی زیادی دارم…صبح ساعت ۵صبح از خونه میرم بیرون تا ۶صبح باید شرکت باشم تا ۴ بعدازظهر… بعد از اون باید برم به شاگردهام شنا یاد بدم… حتی روزهای جمعه هم میرم آموزش گیتار و پیانو به شاگردهام… البته الان کلا تعطیل هستم… ولی از دوروز دیگه شرکت دوباره فعال میشه… امیدوارم بتونم برنامه دقیقی برای یادگیری زبان بچینم…

2 پسندیده

من مطمعا هستم شما قدرت انجام بیشتر از این کار ها را هم دارید شما فرد قدرتمندی هستید همین طور برو جلو و دیوار ها رو نابود کن
احسنت به تو

2 پسندیده