یه پیشنهاد تازه برای نرم افزار😀 + نظرسنجی

سلام پری جان
واسه من خوبه، مشکلی نداره

4 پسندیده

راستش این برچسب مشاور رو آقا @r.min رومون گذاشته :sweat_smile::sweat_smile:

در مورد سرعت تالار آجی برای من این مشکل نیست، یک چند روز پیش نتم به مشکل خورد و قطع و وصلی زیاد بود اما الان همه چی برای من عادیه، بازم استاد ناصری رو منشن میکنیم شاید هم باشه @hnaseri

5 پسندیده

خوب برچسبی گذاشته دستش درد نکنه بهت میادا :+1:
خوبه که کادر زبانشناس یه مشخصه‌ی جدا داشته باشن.

از دیروز اینطور شده. خاموش روشن هم کردم، حافظه‌ی گوشی رو یه ذره خالی کردم ولی تاثیری نداشت.

5 پسندیده

درسته صورتی بسیار زیبا و ملیحه. ولی از نظر علمی بهترین رنگ برای هایلایت آبی(یاهمون توسبک فیروزه ای) و سبز است.

4 پسندیده

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

با وای فای امتحان نکردی؟؟ برا ما دقیقا فردای روزی که گفتن سرعت اینترنت برای تهرانیا رو چند برابر میکنن این مشکل اختلال ایجاد شد و بعد درست شد، شاید تازه رسیده به شما :woman_facepalming::woman_facepalming:

4 پسندیده

وای فای نداریم.
فقط خدا کنه مشکل از گوشی نباشه تو این گرونی :joy:

4 پسندیده

آره بابا، ایشالله که نباشه و زود حل بشه جونی :star_struck::star_struck:

4 پسندیده

برا منم همین طوره، یه چن دور میچرخه تا باز بشه،

4 پسندیده

سلام حنانه خانم عزیز
من وقتی این اپ رو نصب کردم از همون اول چیزی که به شدت کمبودش رو حس کردم هایلایت کردن جمله ها به انتخاب خودمون هست.
تو این مدت هم خیلی از دوستان دیگه رو دیدم این پیشنهاد رو داشتن برای همین دیگه مطرح نکردم ولی گفتم یبار دیگه هم بگم شاید درخواست ها برای اضافه کردن این امکان جدید بیشتر باشه تو اولویت قرار بگیره
خیلی ممنونم از شما :pray: :rose:

13 پسندیده

سلام عزیزم
قطعا همینطوره اما چون آپدیت جدید تازه یک مدت قرار گرفته، برای آپدیت بعد حداقل 6 ماه زمان میبره

4 پسندیده

میبینم که صورتی اولویته. مرسی دلاوران :relieved::cherry_blossom::joy:

7 پسندیده

البته باید به این نکته هم توجه داشت که اکثریت کسانی که به صورتی رای دادن خانما هستن :grin:. فک کنم باید طوری بشه که بشه از تنظیمات رنگ رو انتخاب کنیم تا هر کی هر طور دوست داره بشه.

4 پسندیده

البته من با صورتی مشکلی ندارم ولی به طیف رنگ‌های برنامه نمی‌خوره. به نظرم باید توی طیف آبی و سبز و زرد باشه.

6 پسندیده

منم یه پیشنهاد دارم، اگه بشه زمان مطالعه و پر کردن زنجیره را بدون صوت هم نرم افزار حساب کنه خیلی عالی میشه، من برنامه دهکده زبان را هم دارم و وقتی وارد یه درس میشیم بدون اینکه صوتی شنیده بشه زمان را حساب میکنه و در اون صورت مینویسه “، زمان مطالعه” و وقتی ک صوت شنیده بشه مینویسه " زمان شنیداری" و البته هر دو را روی زمان میکشه اگه اینم بره تو دستور کار باشه خیلی عالی میشه این برنامه
با تشکر :slightly_smiling_face::pray::pray:

7 پسندیده

صورتیش کنید شاد شیم :heart_eyes::heart_eyes::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::heart:

5 پسندیده

سلام
منم دقیقا به همین موضوع در یه تایپیک دیگه اشاره کرده بودم!
من هم منتظرم:blush:

4 پسندیده

آره اگه بشه خیلی خوبه چون ما یوقت نمیتونیم و شرایطش فراهم نیس ک صوت را حتما گوش کنیم ولی ساعتها داریم روی دروس کار میکنیم اما هیچی محسوب نمیشه،
بنظر من در این مورد باید تیم زبانشناس یه تجدید نظری بکنن :slightly_smiling_face::pray::pray:

5 پسندیده