سلام به همگی.
یه پیشنهاد و درخواست برای تیم تولید محتوای زبانشناس دارم.
پادکست های60second science همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به مطالب علمی میشه که هرکدوم از پادکست ها بین ۲تا ۴دقیقه ست و درمورد مطالب به روز و جدید هم پادکست دارند، و در سایت Podcasts - Scientific American فایل های صوتی به همراه متن کامل رو قرار دادن .و البته در نرم افزارایی مثل castbox هم میشه بهشون گوش کرد اما متن ندارن اونجا، اگر تو زبانشناس باشه این قابلیت نمایش متن به همراه صوت و دیکشنری هایی که هست در کنار هم کامل و عالی میشن و برای دوستانی که میخوان آزمون های تافل و آیلتس بدن از اونجایی که مطالبش علمی هست خیلی میتونه منبع خوبی باشه و بهشون کمک میکنه.
اگر امکانش هست این پادکست ها رو در اولین فرصت در نرم افزار اضافه کنید که خودم هم از زبانشناس گوش کنم. ممنون:smile:
@hnaseri
خیلی ممنون از پیشنهادتون
عموها
@YoKambiz
@Farzad_Poodineh
سلام.
ممنونم ازتون بابت معرفی چنین محتوایی
اتفاقا چند وقت پیش، درخواست اضافه کردن محتواهای علمی که مناسب آزمون های بین المللی هم باشه، داده شد…در حال حاضر، دوره انگلیسی بدون اخبار هست (VOA تهیه کنندگی) که می تونه تا حدی کمک کننده باشه.
امیدوارم با اضافه شدن پادکست پیشنهادی شما به اپ، بشه به محتواهای علمی تری دست یافت…حتی تو 4 دقیقه.
حتما اگه باز در این موارد پیشنهادی داشتید، مطرح کنید تا از این نظر هم اپلیکیشن کارراه انداز باشه برا کاربران این چنینی
سلام
ممنون از پیشنهادتون
حتما بررسی میشه
سلام.
این پادکستا چند روزی هست که به اپ اضافه شدن (تنورش هنوز داغه)…می تونید اونا رو در زبانشناس/پادکست های انگلیسی/ شصت ثانیه با علم ببینید.
موفق باشید.
سلام.چه عالی. دمتون گرم:blush:
وای
من ذوق مرگ شدم!
برم بِگوشم ببینم چطوره.