Why ? Please

سلام
من از مدیران زبانشناس یک خواهشی دارم
لطفا لطفا لطفا برای قسمت کلمات ابی باقی مانده را میدانم یک قسمت تایید بزارید
ینی وقتی رو اون می زنیم بعدش بیاره کع مثلا مطمئن هستید یا نه
تا الان دوبار برای من پیش اومده که اومدم سرعت رو درست کنم ( ینی اون مستطیل پایین رو بالا بکشم ) که دستم اون دکمه رو لمس کرد
لغات زیادی الان برای من سفید شدن
و من نمی دونم چیکار کنم ، انقدر حرص خوردم و اعصابم ریخت بهم که نگو
لطفا پیگیری و تصمیمی بیندیشید
با تشکر از
@hnaseri
@golmirzaei
@YoKambiz
@afarkhani
:pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray:

این تاپیک مربوط به سخنرانی« درخت ها چگونه با هم حرف می زنند » در نرم‌افزار «زوم» است. مجموعه: « تد تاک » سرفصل: « Life lessons from the four elements »

6 پسندیده

سلام عزیزم
من مدیر نیستم جونم، اما بگم بهت ناراحتی نداره و بیخود خودتون رو ناراحت میکنید

شما اون لغات آبی رو یا باید هایلایت کنید یا سفید، خب حالا سفید بشه با خوندن اون درس هر جا نمیدونید هایلایت میکنید، بخدا اصلا نگرانی نداره، من خودم قبل شروع همه رو سفید میکنم چون در هر صورت باید این کار رو بکنم، زیاد سخت نگیرید

3 پسندیده

میدونم عزیزم که شما مدیر نیستی
ولی دیدم هرکی بازخورد می زاره شمارو منشن می کنه من هم کردم
اره می دونم ولی بازم حرص داره

3 پسندیده

من تو پشتیبانی هم میگم به شما هم میگم اصلا نباید حرص خورد چون آبی هم باشه شما باید تغییر وضعیت بدی دونه دونه، اینجا یکجا خلاص میکنی خودتو و فقط هایلایتا رو جدا میکنی، همین

3 پسندیده

:joy::joy::joy:
منم اولاش اینقدر بغض کردم اینقدر حرص خوردم گفتم بیخیالش زودتر دایره لغاتم میره بالا و میرم سطح بعد
آسون بگیر عزیزم :rose::rose:
اما با دقت و تمرکز زیاد اون کشو رو لمس نکن تا خودش تموم شده بیاد بیرون (این راه حلی ست که اینجانب کشف کردم :grin:)

3 پسندیده