عارفه خانم
…
دقت کن عمه
دختر من چشمم آب مروارید داره و سو سو می زنه کلاً وضع چشمام خرابه. اون یکی رو هم یه سال پیش عمل کردم.
عارفه خانم ببخشید @arefeh15
من اون دفعه مازیار رو مرضیه خوندم نگران نباش
راحت باشید عزیزم من کلا عادت کردم هرکس یه جور صدا میزنه عاطفه،عارفه،عاری،عارف
خواهش میکنم
عارف؟! این که پسرونه می شه!!
معمولا دوستام کوتاهش میکنن میگن عارف
سلام.ضمن آرزوی موفقیت وسلامتی درتمام مراحل زندگی،بهتون تبریک میگم. باشماهمفکروموافقم درموردجذابیت زیبوک.من حتی وقتی اصلاحوصله مطلب جدیدواسه یادگیری زبان نداشته باشم هم،نمیتونم اززیبوک بگذرم.
بامیدموفقیتهای هرچه بیشتروپایدارتر:rose:
خیلی ممنون.
همچنین برای شما.
بنظرم “زیبوک” جذاب ترین بخش زبانشناس هست. من عمده استفاده ام از اَپ، تو بخش زیبوک هست.
سلامممم کلی تبریک میگم عزیزم:heart_eyes:… من ۲۵ روزه شروع کردم و سطح ۳ هستم کنار انگلیسی قدرت دارم از زیبوکم استفاده میکنم… و واقعا درک میکنم لذت بردن از زیبوک رو که گفتین
تازه ناخودآگاه به سمت کتابایی با ژانر ترسناک کشیده شدم و برام هیجان انگیزه:sparkling_heart: به امید موفقیت هممون:smiling_face_with_three_hearts:
سلام @niloo23 خانم
مرسی خانم گل
نکن خواهر این کتابه مضمونش بشدت نابود گره بخاطر لغات جنایی، روانپزشکی و روانشناسی پیشرفته این کتاب هست که می خونمش. مگرنه ادامه نمی دادمش.
همه بچه های زبانشناس
سلام
تبریک میگویم
آخی جوجوتون چند سالهشونه ؟ چهار
سلام حسن آقا @hasan90
خیلی ممنون برادر عزیز
وا لله جوجوم اینجا بیست و شش روزه هست. اون عدد کنار زنجیره، سن جوجوم رو نشون می ده.
از روز خرید اشتراک طلایی، زنجیرم رو حفظ کردم.
این سطح آواتارم تو برنامه هست
قربون شما عزیزم … آخه نکته اینه من در حالت عادی اصلا طرف این ژانر نمیرفتم نمیدونم چ تغییری درونم رخ داده:sweat_smile:
اصلاً سمتش نرو خواهر @niloo23
جنایت هایی که تحلیل می کنه، وحشتناکه یه شب سر خوندن این کتاب، حالم اساسی بد شد …
الهیی چشم قشنگم تنوع میدم حتما:smiling_face_with_three_hearts:
تبریک عرض می کنم. کتاب خوانی در زیبوک را موافقم. واقعا تاثیر شگرفی داره.
ممنون آقا منصور @mansour1978
زیبوک کولاک می کنه
سلام ودرود مهربانو،ارزوی پیروزی وپایداری دارم براتون،تلاش تون قابل تحسینه درودبرشما.
ببخشید یک سوال!شماکدوم اشتراک رو خریداری کردید؟طلایی؟؟
من سراین خیلی سردرگمم. پیشاپیش سپاس گزارم از حُسن توجه تون.
خیلی ممنون فاطمه خانم عزیز
من اشتراک طلایی رو خریدم. اینقدر هم راضی هستم که سر چهار ماه، “هشت ماه تا پایان اشتراکم مونده بود” جلو جلو، برای یک سال دیگه هم، اشتراک طلایی ام رو تمدید کردم.
با اشتراک حرفه ای، فقط به دروس بخش “زبانشناس” دسترسی داری. ولی با اشتراک طلایی، علاوه بر دروس زبانشناس، به کتاب های صوتی بخش “زیبوک” و فیلم ها، کارتون ها و انیمیشن های بخش “زوم” نیز دسترسی داری.
بسیارهم عالی،خیلی متشکرم که باحوصله پاسخ دادید.پاینده وپوینده باشید.