پیشنهاد برای نرم افزار! (لایتنر)

سلام و درود خدمت دوستان.(ازونجاییکه ممکنه قبلا این پیشنهاد اراعه شده باشه،بنده از نامگذاری"جدید" برای موضوع تاپیک خودداری کردم!

قسمت اول: خب، فرض کنید در جعبه لایتنر هستید و میخوایین واژه مورد نظر رو بررسی کنید(خب بالطبع اگه بلد بودید روی میدانم و اگر نه روی نمیدانم کلیک میکنید) ،اگر بخواییم واژه را درون خودِ درس جستجو کنیم یا بخواهیم در پاراگراف مربوطه به دنبال معنی یا مفهوم آن باشیم ، با توجه به اینکه اولا مشخص نیست مالِ کدوم درسه و لینک نشده به درسِ مربوطه ، کار جستجو رو کمی مشکل میکنه…تقاضا دارم اگه ممکنه جمله ای که در لایتنر آورده میشه به پاراگراف مربوطه لینک داده بشه تا با کلیک روی آن به پاراگراف یا درس مربوطه هدایت شود و یا میتوان در همانجا (جعبه لایتنر) مشخص کرد واژه مربوط به کدام درس است! …قسمت دوم: تو جعبه لایتنر یه قسمتی وجود داره(که تو عکس مشخص کردم) که میتونی یادداشت خودت راجع به واژه مورد نظر رو بنویسی که خیلی هم خوبه.اما یه مشکلی وجود داره، که اگه دفعه بعد یا بعدا که سراغ واژه مورد نظر بیای در حالت عادی مشخص نیست که در اون قسمت هم چیزی نوشته شده.حالا اگه پس از نوشتن مطلب داخل اون قسمت،رنگ اون قسمت مثلا به رنگ سبز دربیاد ،بعد از هر مراجعه به واژه ، کاربر به سادگی متوجه آن خواهد شد.!..با سپاس فراوان

4 پسندیده