سلام دوستان
شما هم صدای درونتون باهاتون اینجوری حرف میزنه؟
ویدئو
https://zabanshenas.com/uploads/zabanshenas/99/ordibehesht/5-second.mp4
#توضیحات اضافه و متن
سلام دوستان
شما هم صدای درونتون باهاتون اینجوری حرف میزنه؟
https://zabanshenas.com/uploads/zabanshenas/99/ordibehesht/5-second.mp4
#توضیحات اضافه و متن
خیلی عاااالی بود دوست داشتم
مثل این فیلم های هالیوودی که دوسشون دارم بود
آموزنده بود منم افکارم دقیقا همین طورین یکی میگه خوبه انجامش بده یکی میگی بدبخت آبروی خودتو بردی و…
زحمت کشیدید آقای کشاورز
سلام و خسته نباشین امید وارم حال دلتون عالییی
۵
۴
۳
۲
۱
تو عالییی هستی کامبیز حرف نداری مرد من اون مقاله ۵ ثانیه معکوس رو چند روز پیش دیدم عالییی بود
۵
۴
۳
۲
۱
موفق و پیروز باشید
آقای کشاورز @YoKambiz
یه مقاله تو تالار چند وقت پیس “نمی دونم تاریخ مقاله برای کِی بود” از خودت با همین مضمون خوندم که واقعاً عالی بود. صحبت های خانم مِل رابینز رو هم خلاصه وار ترجمه کرده بودی و آورده بودی. البته صحبت ها با ویس خانم فاطمه دوستی بود. من تو عمل، مشکلی ندارم. با این قانون پنج ثانیه ی معکوس، افکار منفیم “مثال نمی زنم. روشون بدجور حساسیت دارم!” رو کامل و یک دفعه، نابود می کنم!
واقعاً اون مقالت تو تالار، از نظر من، احساسی ترین مقالت بود.
این هم لینک مقاله برای دوستان
Hi @YoKambiz
Hi guys
جناب کامبیز کشاورز اگر بازیگر میشدی ، نقشهای متعددی رو صاحب میشدی . در ضمن تصور من بازیگر خارجی است . هالیوود
بنده ویدیوها ، موزیکها رو با هدفون تماشا و گوش میکنم . این صدای درونت تحت تاثیر قرارم میده .
Yes
بله و خیر
زمانی که آن کار رو انجام دادم یا کنار گذاشتهام یا مسیر رو عوض کردم ، لحظات ، ساعات ، روزها حس خوشآیندی ایجاد میشود .
زمانی هم پیش آمده با انجام ندادن ناراحت شدم .
جناب کامبیز ویدیوهای طنز برای یک مدت کوتاه با پشت صحنه بودند . چرا ادامه ندادهاید ؟
سلام آقا کامبیز واقعا عالی بود چقد خوبه ادم گاهی به حرفی که میزنه فکر کنه و وقتی میخواد کاری بکنه وقت رو هدر نده
@YoKambiz
سلام واقعا این ویدئو عالی بود، خسته نباشید آقا کامبیز
همه ی ما این حس و حال رو یه جورایی تجربه کردیم
5
4
3
2
1
I’m serious about my job future and don’t allow everyone to stop me from my ideas and thoughts.
then, I make my decision and just do it.
there are times that i want to say something important رو شما ترجمه کردید : ‘’ یه وقتهایی بوده که میخواستم یه چیزی رو بگم." نمیشد بگیم there were times that i wanted…?