IELTS آیلتس

سلام ببخشید من دیر دیدم پیام رو.
علاوه بر راه حل هایی که @afarkhani عزیز گفتن و کامل هستن به نظرم :ok_hand: من میتونم تجربه ی شخصی خودم رو بگم.
اینکه خودتون رو در معرض زبان قرار میدین عالیه.ادامه بدین و تا میتونین گوش بدین و بخونین.

و اینکه اینجور که من متوجه شدم منظورتون منابع هم بود، که امیدوارم درست فهمیده باشم.

۱-سری آیلتس خود کمبریج رو حتما شروع کنین به خوندنشون اگه تا حالا نکردین. همون سری که ۱۴ جلد هست. به نام Cambridge Practice Tests for IELTS میشناسنشون یا اگه بگین سری آیلتس کمبریج همه میشناسن. خیلی کاملن و مجموعه ی تستهای نمونه هستن که تو مدت کوتاه میتونین نقاط قوت و ضعفتون رو متوجه بشین و یه تخمین کلی هم از نمره ای که میگیرین دستتون بیاد.

۲- توی کتابهای ایرانی سری Crack IELTS in a flash خوبن. بخصوص رایتینگ آکادمیکش که چون گفتین برای دانشگاه میخواین حدس زدم آیلتس آکادمیک بخواین. اما برای جنرال هم داره.

۳- برای گرامر و لغت Cambridge Grammar for IELTS و Cambridge Vocabulary for IELTS کتابهای جمع و جور اما فوق العاده به درد بخورین.

توی این دو ماه اما اگه بتونین یکی دوتا کتاب از همون سری ۱۴ جلدی رو تمرین کنین خودش خیلی کمکه.

راستی در مورد دانشگاه امکان داره بهتون وقت بدن چون به خاطر کرونا امتحانای آیلتس فعلا کنسلن تا جایی که من میدونم.

موفق باشین :rose:

14 پسندیده