به نظر من که پیشرفتتون توی یک ماه خیلیم خوب بوده که سوالهایی مثل این براتون پیش میاد. من حتی با سوالهای اولی که توی تالار میپرسیدین اگر درست یادم باشه مقایسه میکنم خیلی پیشرفته تر و عمیق تر شده.
اینم چیزایی که به نظرم میرسه، اگه حوصله داشتین گوش بدین ممکنه کمک کنه🌹
/uploads/default/original/3X/3/4/342174fd8c29a18ffd0a77104eed999e63d2dcb2.mp3
با توجه به مواردی که مطرح کردین به نظرم دورههای داستان واقعی و انگلیسی قدرت در اپلیکیشن زبانشناس خیلی برای شما مناسب هست. روش خوندن این دو دوره رو به طور خلاصه در ادامه توضیح میدم.
برای هر درسی که شروع میکنین بایستی ابتدا یکی دو دور اول خوندن درس رو برای تعیین لغاتی که میدونین، و هایلایت لغاتی که نمیدونین، اختصاص بدین و بعد
برای دوره ی داستان واقعی:
استراتژی های تقویت مکالمه بایستی برای درسنامه های اصلی این پکیج پیاده سازی بشه. علی الخصوص تکنیک سایه بایستی روی هر سه سرعت درسنامه های اصلی پیا…
سلام ببخشید من دیر دیدم پیام رو.
علاوه بر راه حل هایی که @afarkhani عزیز گفتن و کامل هستن به نظرم من میتونم تجربه ی شخصی خودم رو بگم.
اینکه خودتون رو در معرض زبان قرار میدین عالیه.ادامه بدین و تا میتونین گوش بدین و بخونین.
و اینکه اینجور که من متوجه شدم منظورتون منابع هم بود، که امیدوارم درست فهمیده باشم.
۱-سری آیلتس خود کمبریج رو حتما شروع کنین به خوندنشون اگه تا حالا نکردین. همون سری که ۱۴ جلد هست. به نام Cambridge Practice Tests for IELTS میشناسنشون یا اگه بگین سری آیلتس کمبری…
2 پسندیده