Be being attked چه زمانی را نشان می دهد؟
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی حمله موجودات فضایی » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان های واقعی » فصل: « حمله ی آدم فضایی ها »
2 پسندیده
فکر میکنم بهتر عبارت های قبلترش هم کپی بشه قبل از be منظورمه
2 پسندیده
زمان مجهول . منتها در شکل حال استمراری. اگر دقت کنین جمله فاعل نداره و معلوم نیست کی حمله میکنه. به این فرم جملات میگیم مجهول یا passive، که بسته به زمان گرامری با کمی تفاوت ساخته میشن.
برای مجهول کردن یک جمله حتما باید جملهمون گذرا به مفعول باشه. بدون وجود مفعول نمیشه جمله رو مجهول کرد.
از ارکان اصلی جملهی مجهول، وجود فعل to be هست. یعنی ما از خارج جمله، این فعل to be رو وارد جمله کنیم.
نکتهی بعدی تبدیل فعل اصلی جمله به past participle یا قسمت سوم فعله.
حالا تمام این اتفاقات رو چطور میشه داخل یک جمله انجام داد؟
جملات رو میشه با چند مرحلهی ساده مجهول کرد:
۱. مشخص کردن مفعول جمله. مفعول در جواب چهچیزی (را) و چه کسی (را) میآید. و معمولا بعد از فعل اصلی قرار دارد.
جمله…
گرامرش در واقع مجهول یا passive هست اینجا که احتمالاً خودتون میدونین. وقتی که فاعل نداره جمله یا به عبارتی فاعل مجهول هست. passive برای present perfect. اگه خواستین که ادیت میکنم و بیشتر توضیح میدم
ساختار مجهول یا passive رو فکر کنم توی تالار هم سرچ کنین خیلی تاپیکای مفیدی ازش پیدا بشه. اما بطور کلی وقتیه که جمله فاعل نداره در واقع نمیدونیم یا نمیخوایم بگیم یا برامون مهم نیست که کی اون کار رو انجام داده.
اینجا هم گفته her body has never been found که اگه دقت کنین یعنی جسدش هرگز پیدا نشد…
3 پسندیده
The whole country is being attacked .لطفا بفرمائید به لحاظ گرامری چه زمانی است؟
2 پسندیده