سلام الهام جان
هر چی که توی ویدیوتون گفتین من داشتم، اول ها خیلی برام سخت بود دیکشنری انگلیسی را استفاده کنم ولی با افزایش دایره لغاتم، الان از مرحله سختی گذشتم و داره برام راحتتر میشه و همچنین حدس کلمه که گفتین را من گاهی اوقات درست حدس میزنم ولی با این حال برای اطمینان کامل بازم میرم سراغ دیکشنری
خسته نباشید ویدیو خیلی خوبی بود
الهام خانم
من فقط یه چیزی رو بگم. من عاشق دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی زبانشناس هستم. برای کلمات و اصطلاحات جدید هم سعی می کنم به هر سه تا دیکشنری انگلیسی به انگلیسی زبانشناس، مراجعه کنم.
واقعاً این دیکشنری ها، اطلاعات زبانی مفیدی دارند که دیکشنری های انگلیسی به فارسی، اصلاً ندارند.
سلام سلام
خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتین و نگاه کردین
سلام عزیزم درووووود بر تو
هر کار و تجربه ی جدیدی در ابتدا چالش های خودشو داره اما بعد از مدتی سر و کله زدن باهاش بالاخره راهمونو پیدا میکنیم و می بینیم که ارزششو داشت. کار کردن با دیکشنری انگلیسی هم همینطوره، من وقتی رفتم دانشگاه مجبووورمون کردن از همون اول ترم یک با دیکشنری انگلیسی همه کارامونو انجام بدیم، یادمه چقد سخت بود و وقت میگرفت اما الان جون من به این لانگمن بسته اس
عب نداره، کاملا طبیعیه
مرسی از نگاهت عزیزم
مچکرم خااانوم مرسی از وقتی که گذاشتی دیدی ویدئو رو
کم پیدایینا خانوم ولایتی عزیز
سلام
دقیقا هیچی جای دیکشنری انگلیسی رو نمیگیره
Hello hello
How are you?
I wish perfect feel and happy things for you
That was gr888
Thanks alot
I’m looking forward to your next video
Keep going
Keep growing
Nice job
دوستانی که خیلی حرفه ای هستن میتونن بابی لن رو با همه زیر مجموعه هاش نصب کنن که بدون شک کامل ترین مجموعه دیکشتری دنیاس و دیگه کلمه یا عبارتی نیست که تو اون نباشه. من خودم فقط چند نفر رو میشناسم اینکار رو کردن و همه مدرس های با سابقه زبان هستن.
سلام و با تشکر از ویدیو مفیدتون من بیشتر از لانگمن استفاده می کنم دو سوال خدمتتون داشتم یکی اینکه من لانگمن را که می خونم معنی لغات را به فارسی برای خودم می نویسم آیا این خودش نقض غرض میشه و ایرادی داره؟
دوم اینکه لانگمن خیلی دیکشنری خوبیه به نظرم ولی من به برخی دیکشنری های دیگه که نگاه می کنم لانگمن برخی معانی را نداره ولی به نظرم اونایی که لانگمن نیاورده معانی نادریه و ندونستنشون خیلی مشکل ساز نیست آیا برداشتم درسته؟